Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ewcia21k wrote:Listior-Miłego relaksowania się
U mnie też fajna pogoda
Ja na wakacje jadę za równe 3 tyg na 3 tyg do Norwegii do mężulka
Dziękuję Kochana zazdroszczę wyjazdu, ja póki co muszę się zadowolić długim weekendem na moich włościach mam nadzieję, że Twój urlop będzie niepowtarzalny i wybyczysz się za nas wszystkieewcia21k lubi tę wiadomość
-
pirelka wrote:Hej u mnie dzisiaj też dość ładnie, choć mnie w piękną pogodę męczy alergia i wolę deszcze
Wybierzemy się dzisiaj na pewno z Mężem na spacerek nad morze..
A urlop mamy dopiero koniec sierpnia/początek września. Pewnie pojedziemy do rodziny na drugi koniec Polski w odwiedziny, ale to zobaczymy jeszcze jak z ciążą..czy się uda
Miłego wolnego dnia!
Wow, to mieszkasz nad morzem, czy masz po prostu niedaleko? Kurcze, chciałabym się pomoczyć gdzieś nad wodą, wypić dobry koktajl owocowy i nie myśleć o bożym świecie Odpoczywaj Pirelko i nabierz dużo pozytywnej energii na kolejne dni Trzymam kciuki za fasolinęewcia21k, pirelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyListior wrote:Wow, to mieszkasz nad morzem, czy masz po prostu niedaleko? Kurcze, chciałabym się pomoczyć gdzieś nad wodą, wypić dobry koktajl owocowy i nie myśleć o bożym świecie Odpoczywaj Pirelko i nabierz dużo pozytywnej energii na kolejne dni Trzymam kciuki za fasolinę
Już po spacerku i dzisiaj coś kuje mnie lewy jajnik, czasami coś szarpnie i pociągnie w podbrzuszu.. pewnie @ daje znać, że będzieListior lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Hej dziewczęta, u mnie kończy się po woli oszukany przez lutkę cykl, miałam prawie wszystkie objawy ciążowe, beta jednak w 12dpo <0,100 a progesteron 49,20 stąd wysoka temp - czyli... nie udało się...
Już za tydzień mam urlop więc mam nadzieję odpocznę i zluzuję trochę Wam też tego życzę
Ja czekam dopiero do @ i staram sobie nie robić nadziei.Ewelcia lubi tę wiadomość
-
pirelka wrote:Od kilku lat mieszkamy nad morzem, ale im bliżej się mieszka tym rzadziej się bywa. Mogę powiedzieć, że chodzimy tylko na spacer i to nie brzegiem morza a słynnym bulwarem na plaży nie leżymy prawie w ogóle ;P może 1-2 razy w roku. Paradoks.
Już po spacerku i dzisiaj coś kuje mnie lewy jajnik, czasami coś szarpnie i pociągnie w podbrzuszu.. pewnie @ daje znać, że będzie
Ale fajnie Słyszałam właśnie, że tak jest, że im bliżej atrakcji, tym człowiek mniej korzysta Ale fajnie, że możecie wspólnie pospacerować, nie ma nic lepszego jak wspólnie spędzony na luzie czas z ukochaną osóbką. Ja właśnie wróciłam z lotniska (mamy takie fajne miejsce, gdzie można z pieskiem pospacerować) i zabieram się za gotowanie obiadku Mnie tez coś tam pobolewa, ale myślę, że na @ za wcześnie, chociaż już nic mnie nie zdziwipirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mmmmm uwielbiam naleśniki ze szpinakiem
Czasem robię też z krewetkami ale tylko jak mąż jest albo jak ja jestem u niego,bo mały nie lubi krewetek a dla mnie samej to mi się nie chce.
Pirelka czekamy do soboty-mam nadzieję,że się nie doczekamy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w Lidlu właśnie ostatnio Pirelka kupowałam pstragi Łososia tez uwielbiam W Biedronce mieli czasami halibula wędzonego Też go bardzo lubię teraz wiesz, dlaczego kocham jeździć nad morze Tam jest pełno świeżych rybek Mniaaaam Miłego dzionka !!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 06:54
ewcia21k lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja trzeci dzień leże w łóżku walczę z przeziębieniem, załatwiło mnie na długi weekend zdradliwa pogoda. A na wakacje wyjeżdżamy w drugim tyg. lipca ze znajomymi, żeby się zrelaksować i wyłączyć myślenie
ewcia21k lubi tę wiadomość
Starania od 28 lipca 2012 r., dnia w którym poślubiłam mojego M. -
ewcia21k wrote:Listior-Miłego relaksowania się
U mnie też fajna pogoda
Ja na wakacje jadę za równe 3 tyg na 3 tyg do Norwegii do mężulkaewcia21k lubi tę wiadomość
Starania od 28 lipca 2012 r., dnia w którym poślubiłam mojego M. -
paulashells wrote:Mój M. jeździł swego czasu do Norwegii pracować. Opowiada często, że są tam przepiękne widoki zazdroszczę życzę udanego i owocnego wypoczynku:)
Listior, paulashells lubią tę wiadomość
-
paulashells wrote:Hej, ja trzeci dzień leże w łóżku walczę z przeziębieniem, załatwiło mnie na długi weekend zdradliwa pogoda. A na wakacje wyjeżdżamy w drugim tyg. lipca ze znajomymi, żeby się zrelaksować i wyłączyć myślenie
To udanego wyjazdu życzę Wyluzuj się i odpocznij każdy wyjazd się przyda, żeby zapomnieć o problemach życia codziennego ja niestety dni odliczam do 11 sierpnia, a potem z górki Pozdrowionkaewcia21k, paulashells lubią tę wiadomość