X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik '87 - Zapraszam :)
Odpowiedz

Rocznik '87 - Zapraszam :)

Oceń ten wątek:
  • Listior Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia21k wrote:
    Listior-Miłego relaksowania się :)
    U mnie też fajna pogoda :)
    Ja na wakacje jadę za równe 3 tyg na 3 tyg do Norwegii do mężulka :)

Dziękuję Kochana ;) zazdroszczę wyjazdu, ja póki co muszę się zadowolić długim weekendem na moich włościach :P mam nadzieję, że Twój urlop będzie niepowtarzalny i wybyczysz się za nas wszystkie ;)

ewcia21k lubi tę wiadomość

c3a2581f1c5e3fc7c6a4636f7c955229.png
  • Listior Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Hej ;) u mnie dzisiaj też dość ładnie, choć mnie w piękną pogodę męczy alergia i wolę deszcze :P
    Wybierzemy się dzisiaj na pewno z Mężem na spacerek nad morze..

A urlop mamy dopiero koniec sierpnia/początek września. Pewnie pojedziemy do rodziny na drugi koniec Polski w odwiedziny, ale to zobaczymy jeszcze jak z ciążą..czy się uda ;)

Miłego wolnego dnia!

Wow, to mieszkasz nad morzem, czy masz po prostu niedaleko? ;) Kurcze, chciałabym się pomoczyć gdzieś nad wodą, wypić dobry koktajl owocowy i nie myśleć o bożym świecie ;) Odpoczywaj Pirelko i nabierz dużo pozytywnej energii na kolejne dni ;) Trzymam kciuki za fasolinę ;) <3

ewcia21k, pirelka lubią tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 18:13

ewcia21k, Listior, paulashells lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Listior wrote:
    Wow, to mieszkasz nad morzem, czy masz po prostu niedaleko? ;) Kurcze, chciałabym się pomoczyć gdzieś nad wodą, wypić dobry koktajl owocowy i nie myśleć o bożym świecie ;) Odpoczywaj Pirelko i nabierz dużo pozytywnej energii na kolejne dni ;) Trzymam kciuki za fasolinę ;) <3
    Od kilku lat mieszkamy nad morzem, ale im bliżej się mieszka tym rzadziej się bywa. Mogę powiedzieć, że chodzimy tylko na spacer i to nie brzegiem morza a słynnym bulwarem :P na plaży nie leżymy prawie w ogóle ;P może 1-2 razy w roku. Paradoks.

Już po spacerku i dzisiaj coś kuje mnie lewy jajnik, czasami coś szarpnie i pociągnie w podbrzuszu.. pewnie @ daje znać, że będzie :/

Listior lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Hej dziewczęta, u mnie kończy się po woli oszukany przez lutkę cykl, miałam prawie wszystkie objawy ciążowe, beta jednak w 12dpo <0,100 a progesteron 49,20 stąd wysoka temp - czyli... nie udało się...
    Już za tydzień mam urlop więc mam nadzieję odpocznę i zluzuję trochę :P Wam też tego życzę :)
    Przykro mi, że się nie udało..ale kolejny miesiąc może być owocnym, teraz wiesz na czym stoisz, nie robisz sobie nadziei, możesz wyluzować i może się uda :D

Ja czekam dopiero do @ i staram sobie nie robić nadziei.

Ewelcia lubi tę wiadomość

• Listior Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Od kilku lat mieszkamy nad morzem, ale im bliżej się mieszka tym rzadziej się bywa. Mogę powiedzieć, że chodzimy tylko na spacer i to nie brzegiem morza a słynnym bulwarem :P na plaży nie leżymy prawie w ogóle ;P może 1-2 razy w roku. Paradoks.

Już po spacerku i dzisiaj coś kuje mnie lewy jajnik, czasami coś szarpnie i pociągnie w podbrzuszu.. pewnie @ daje znać, że będzie :/

Ale fajnie ;) Słyszałam właśnie, że tak jest, że im bliżej atrakcji, tym człowiek mniej korzysta :) Ale fajnie, że możecie wspólnie pospacerować, nie ma nic lepszego jak wspólnie spędzony na luzie czas z ukochaną osóbką. Ja właśnie wróciłam z lotniska (mamy takie fajne miejsce, gdzie można z pieskiem pospacerować) i zabieram się za gotowanie obiadku ;) Mnie tez coś tam pobolewa, ale myślę, że na @ za wcześnie, chociaż już nic mnie nie zdziwi :P

pirelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @ ma być w środę, więc teoretycznie nie cały tydzień i może mnie już na nią pobolewać. Jeszcze 2 dni dupek i odstawiam.

Ja też gotuję obiadek powoli, naleśniki ze szpinakiem i żółtym serem :D

• ewcia21k Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmmmm uwielbiam naleśniki ze szpinakiem :)
    Czasem robię też z krewetkami ale tylko jak mąż jest albo jak ja jestem u niego,bo mały nie lubi krewetek a dla mnie samej to mi się nie chce.
    Pirelka czekamy do soboty-mam nadzieję,że się nie doczekamy :)

Nasz Madziulek kochany-zasnęła w 35tc.16.12.2013r.(*)
    aniolek-dziecko.gif
    Czekamy na Alicję :D
    ad68819281.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia moja @ ma być planowo we środę 25.06.. oby nie przyszły i u Ciebie i u mnie..ale nie ma się co nastawiać.

Ja krewetek nigdy nie jadłam i chyba nie chcę próbować ;) Mój Mąż za to nie lubi obiadów na słodko.

• Listior Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja każde mięcho uwielbiam ;) Chociaż ostatnio jem bardzo dietetycznie i zdrowo ;) samopoczucie jest rewelacyjne i można ze spokojem patrzeć w lustro :P Jutro upichcę jakąś rybkę ;) Może pstrąga z grilla ? ;) Pychotaaaaa ;)

• lobelia Koleżanka

Wysłany: 19 czerwca 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny kiedy najszybciej moge zrobić test ciązowy

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Listior ja też uwielbiam rybkę, muszę poszukać łososia na nowo, bo w Lidlu ostatnio go nie ma :(

lobelia, proponuję poczekać do dnia spodziewanej @..wcześniej czasami nie wychodzą.

• Listior Przyjaciółka

Wysłany: 20 czerwca 2014, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w Lidlu właśnie ostatnio Pirelka kupowałam pstragi ;) Łososia tez uwielbiam ;) W Biedronce mieli czasami halibula wędzonego ;) Też go bardzo lubię ;) teraz wiesz, dlaczego kocham jeździć nad morze ;) Tam jest pełno świeżych rybek ;) Mniaaaam ;) Miłego dzionka !!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 06:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia :) u mnie pogoda z rana nie rozpieszcza, a trzeba iść do pracy..szykuje się ciężki dzień, a ja taka zmęczona :P

• paulashells Koleżanka

Wysłany: 20 czerwca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Listior wrote:
    Hej dziewczyny ;) Jak tam wolny dzionek zlatuje? ;) Ja planuję spędzić go aktywnie i zabrać gdzieś na przejażdżkę męża i pieska ;) Nie mam zamiaru kisić się w domu, skoro taka ładna pogoda za oknem ;) Kiedy się urlopujecie? Jakieś plany wyjazdowo-wakacyjne? ;) Ja już odliczam do sierpnia :p ;)

2535090dih1dddfn7.gif
    Hej, ja trzeci dzień leże w łóżku walczę z przeziębieniem, załatwiło mnie na długi weekend :/ zdradliwa pogoda. A na wakacje wyjeżdżamy w drugim tyg. lipca ze znajomymi, żeby się zrelaksować i wyłączyć myślenie :)

Starania od 28 lipca 2012 r., dnia w którym poślubiłam mojego M.
  • paulashells Koleżanka

Wysłany: 20 czerwca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia21k wrote:
    Listior-Miłego relaksowania się :)
    U mnie też fajna pogoda :)
    Ja na wakacje jadę za równe 3 tyg na 3 tyg do Norwegii do mężulka :)
    Mój M. jeździł swego czasu do Norwegii pracować. Opowiada często, że są tam przepiękne widoki :) zazdroszczę ;) życzę udanego i owocnego wypoczynku:)

Starania od 28 lipca 2012 r., dnia w którym poślubiłam mojego M.
  • ewcia21k Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulashells wrote:
    Mój M. jeździł swego czasu do Norwegii pracować. Opowiada często, że są tam przepiękne widoki :) zazdroszczę ;) życzę udanego i owocnego wypoczynku:)
    Nie dziękuję ;) życzę udanych wakacji :)

Listior, paulashells lubią tę wiadomość

aniolek-dziecko.gif
    ad68819281.png
  • Listior Przyjaciółka

Wysłany: 20 czerwca 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulashells wrote:
    Hej, ja trzeci dzień leże w łóżku walczę z przeziębieniem, załatwiło mnie na długi weekend :/ zdradliwa pogoda. A na wakacje wyjeżdżamy w drugim tyg. lipca ze znajomymi, żeby się zrelaksować i wyłączyć myślenie :)

To udanego wyjazdu życzę ;) Wyluzuj się i odpocznij ;) każdy wyjazd się przyda, żeby zapomnieć o problemach życia codziennego ;) ja niestety dni odliczam do 11 sierpnia, a potem z górki ;) Pozdrowionka <3

ewcia21k, paulashells lubią tę wiadomość

• Listior Przyjaciółka

Wysłany: 20 czerwca 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia21k wrote:
    Nie dziękuję ;) życzę udanych wakacji :)

Ja chętnie bym za granice pojechała pozwiedzać, ale mam szczeniaka i póki co muszę dostosować wczasy do mojej psiuni ;)

• ewcia21k Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze szczeniakiem to tak jak z dzieckiem :)
    Ja miałam dwa yorkshireterierki to Cię rozumiem :)

aniolek-dziecko.gif
    ad68819281.png
‹‹ 44 45 46 47 48 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ