Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej malinko, póki co u mnie odliczanie, a czy coś z tego będzie, to się okaże Póki co ciągle czuje dół brzucha, ale to nic nie oznacza na tak wczesnym etapie. Planuje zrobić test (o ile @ wcześniej nie przyjdzie) w dzień swoich urodzin Czyli tak daleko nie mam A jak u Ciebie?
Ania_XxX, Mallina lubią tę wiadomość
-
Witam Wszystkich:) Pięknie tu u Was:) Ja także sieram się, my się staramy:) od 3 lat... mijają dwa lata od pierwszego zabegu. A podobno czas leczy rany?A mój czas nie chce wyleczyć moich. Cieszę się, że tu trafilam:) Rocznik 87 czywiście:)Pozdrawiam!madzianka wrote:To i ja sie dopisze tez rocznik 87. Milo ze powstal taki watek my sie staramy juz 2 lata o nasze pierwsze malenstwo.
paulashells, Ania_XxX, Listior, Mallina, Sewerynka lubią tę wiadomość
Życie jest dobre. -
Cześć Mallinko:) U mnie ciążowo bez zmian - nadal jej brak, ale za to zmieniło się u mnie nastawienie - jakoś tak czuję się pobudzona do życia! Ciekawe na jak długo, ale mam nadzieję, że dłużej niż myślę Widziałam się z moją Siostrzyczką, która mieszka daleko, więc cieszę się Postanowiłam, że będę bardziej doceniała to, co teraz mi dane jest mieć!
No i trzymam za Was kciuki Kobitki Listior jeszcze 6 dni i może roześlesz jakieś wiruski! Liczę na topaulashells, Listior, Mallina lubią tę wiadomość
-
Oj, te dwa tygodnie przed urlopem będą zawalone w pracy
Witaj Kachna jeśli można spytać co to za "pierwszy zabieg"? Może inseminacja? Bo nam lekarz powiedział, że możemy spróbować. Za 2 tyg będę miała wyniki na jakieś przeciwciała na żywotność plemników, więc dopiero je odbiorę po urlopie.
Usunęłam kalendarzyk dni płodnych z telefonu, żeby mnie nie kusiło zapisywać notatek na wczasach, muszę jeszcze schować termometr i dopiero wtedy spokojnie szykować się na wyjazd:) drinki i znajomi sprawią, że na chwilę zapomnęMallina lubi tę wiadomość
Starania od 28 lipca 2012 r., dnia w którym poślubiłam mojego M. -
Listior wrote:Hej malinko, póki co u mnie odliczanie, a czy coś z tego będzie, to się okaże Póki co ciągle czuje dół brzucha, ale to nic nie oznacza na tak wczesnym etapie. Planuje zrobić test (o ile @ wcześniej nie przyjdzie) w dzień swoich urodzin Czyli tak daleko nie mam A jak u Ciebie?
-
Ania_XxX wrote:Cześć Mallinko:) U mnie ciążowo bez zmian - nadal jej brak, ale za to zmieniło się u mnie nastawienie - jakoś tak czuję się pobudzona do życia! Ciekawe na jak długo, ale mam nadzieję, że dłużej niż myślę Widziałam się z moją Siostrzyczką, która mieszka daleko, więc cieszę się Postanowiłam, że będę bardziej doceniała to, co teraz mi dane jest mieć!
No i trzymam za Was kciuki Kobitki Listior jeszcze 6 dni i może roześlesz jakieś wiruski! Liczę na toAnia_XxX lubi tę wiadomość
-
paulashells wrote:Oj, te dwa tygodnie przed urlopem będą zawalone w pracy
Bo nam lekarz powiedział, że możemy spróbować. Za 2 tyg będę miała wyniki na jakieś przeciwciała na żywotność plemników, więc dopiero je odbiorę po urlopie.
Usunęłam kalendarzyk dni płodnych z telefonu, żeby mnie nie kusiło zapisywać notatek na wczasach, muszę jeszcze schować termometr i dopiero wtedy spokojnie szykować się na wyjazd:) drinki i znajomi sprawią, że na chwilę zapomnę
Tylko proszę mi odpoczywać i wyłączyć całkowicie myślenie Gdzie się wybieracie? -
paulashells wrote:Oj, te dwa tygodnie przed urlopem będą zawalone w pracy
Witaj Kachna jeśli można spytać co to za "pierwszy zabieg"? Może inseminacja? Bo nam lekarz powiedział, że możemy spróbować. Za 2 tyg będę miała wyniki na jakieś przeciwciała na żywotność plemników, więc dopiero je odbiorę po urlopie.
Usunęłam kalendarzyk dni płodnych z telefonu, żeby mnie nie kusiło zapisywać notatek na wczasach, muszę jeszcze schować termometr i dopiero wtedy spokojnie szykować się na wyjazd:) drinki i znajomi sprawią, że na chwilę zapomnę
Kochana na urlopach dzieją się różne przyjemne rzeczy Wyłączysz myślenie, zrelaksujesz się i wierzę , że z wakacji wrócisz w dwupaczku <3
paulashells lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Nam się nie poszczęściło w tym cyklu, @ przyszła dzień wcześniej i od wczoraj się z nią zmagam, do tego znowu lekka choroba/przeziębienie jak co cykl przed @
W piątek idę do gina pogadać o tym dupku i progesteronie. -
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Dupka biorę już na podniesienie progesteronu w II fazie od 4 cykli ale chciałabym ponownie zadać jego stan bo może wtedy miałam cykl bezowulacyjny?!
-
nick nieaktualnyZ tego co wiem progesteron robi się w II fazie cyklu chyba ok. 18-19 dc, mi 5 mies, temu wyszedł 1,19 zdecydowanie za mało. chcę dowiedzieć się czy efekt przyjmowania się utrzymuje jakiś czas, czy tylko na czas przyjmowania dupka i chciałabym zbadać znowu jak będzie pęcherzyk bez brania dupka..