Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik '87 - Zapraszam :)
Odpowiedz

Rocznik '87 - Zapraszam :)

Oceń ten wątek:
  • Listior Przyjaciółka

Wysłany: 20 czerwca 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia21k wrote:
    Ze szczeniakiem to tak jak z dzieckiem :)
    Ja miałam dwa yorkshireterierki to Cię rozumiem :)
    No właśnie, jak z dzieckiem ;) Nie jest jeszcze na tyle wytresowana, żeby iść wśród tłumy ludzi, bo by ich zalizała i zacałowała ;) Nie każdy jednak lubi takie czułości :p

ewcia21k lubi tę wiadomość

c3a2581f1c5e3fc7c6a4636f7c955229.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z Mężem jesteśmy alergikami i nie możemy mieć zwierząt więc nic Nas w domu nie trzyma :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, ja od dzisiaj biorę CLOSTILBEGYT słyszałam że pomaga zajść w ciążę :) zobaczymy jak to będzie w tym cyklu ;) a planów na wakacje nie ma ponieważ mężuś szykuje nam gniazdko do wspólnego życia :D

ewcia21k, paulashells lubią tę wiadomość

• ewcia21k Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka na alergię to yorki są dobre,ponieważ mają włosy a nie sierść :)

Nasz Madziulek kochany-zasnęła w 35tc.16.12.2013r.(*)
    aniolek-dziecko.gif
    Czekamy na Alicję :D
    ad68819281.png
  • Sewerynka Ekspertka

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki :* Czasami was podczytuje :-) Mam do Was sentyment :)
    Pierlko ja też mieszkam nad morzem, i powiem Ci, że kocham je ponad życie :)!! mogłabym być codziennie, gapić się w nie i myśleć. Jak tylko jest w miarę pogoda to leżakuję :-) A skąd jesteś Pirelko , pewnie Gdynia skoro bulwar :))
    Lobelia ja test zrobiłam dzień po spodziewanej @ i wyszłą druga słaba kreska więc potwierdzałam betą następnego dnia. A miałam dość krótkie cykle.

Cały czas trzymam za Was kciuki kochane :) I myślę o Was. Jesteśmy z Fasolką całymi dwoma serduszkami z Wami<3<3

Listior, pirelka, Ania_XxX, ewcia21k, paulashells lubią tę wiadomość

f2w3rjjgh6j72quh.png
  • Listior Przyjaciółka

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Sewerynka ;) Miło, że zaglądasz do nas ;)Jak Twoje samopoczucie? ;) U nas nadal staranka i obserwacje, a i dobry humor ;) Okres wakacyjny chyba wszystkim się udziela ;) Mam nadzieję, że już niebawem wszystkie dołączymy do Ciebie i fasoliny ;) Oby także do nas los się uśmiechnął i za rok będziemy mogły zamiast klepania na forum tulić swoje śliczne małe pyszczki <3 Buziaki dla Ciebie !!!!!!

ewcia21k, Sewerynka, paulashells lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia21k wrote:
    Pirelka na alergię to yorki są dobre,ponieważ mają włosy a nie sierść :)
    Na szczęście nie choruję na żadne zwierzątko :) nie jestem ich wielką fanką :P poza tym jak pomyślę o obowiązku dodatkowym to chyba szybko by mi się znudził.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sewerynka wrote:
    Cześć Dziewczynki :* Czasami was podczytuje :-) Mam do Was sentyment :)
    Pierlko ja też mieszkam nad morzem, i powiem Ci, że kocham je ponad życie :)!! mogłabym być codziennie, gapić się w nie i myśleć. Jak tylko jest w miarę pogoda to leżakuję :-) A skąd jesteś Pirelko , pewnie Gdynia skoro bulwar :))
    Lobelia ja test zrobiłam dzień po spodziewanej @ i wyszłą druga słaba kreska więc potwierdzałam betą następnego dnia. A miałam dość krótkie cykle.

Cały czas trzymam za Was kciuki kochane :) I myślę o Was. Jesteśmy z Fasolką całymi dwoma serduszkami z Wami<3<3
    Dokładnie, jestem z Gdyni ;) a Ty ?
    Ja osobiście lubię widok i morze, ale nie ubóstwiam na tyle by wylegiwać się na plaży, nie cierpię upału i skwaru, zawsze źle się wtedy czuję..

Może gdybym miała więcej czasu to i wtedy częściej bym bywała.

ewcia21k, Sewerynka lubią tę wiadomość

• Listior Przyjaciółka

Wysłany: 22 czerwca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko ja tez nie znoszę upałów i raczej jak jadę nad morze, wole spacerować, albo po prostu pływać ;) Wylegiwanie nie jest dla mnie :P Czasem jednak się zmuszam, żeby załapać trochę melatoniny, żebym taka bladziocha nie była :) Ja do morza mam kawałek, bo mieszkam na Dolnym Śląsku ;)

pirelka, ewcia21k, Ania_XxX lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie, że macie możliwość czasem pobyt nad morzem :)

Listior, ewcia21k lubią tę wiadomość

• Listior Przyjaciółka

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja może w tym roku się wybiorę ;) Póki co jeszcze nic nie wiemy ;) Niech mnie gdzieś wywieje, oby jak najdalej stąd ;)

• Sewerynka Ekspertka

Wysłany: 22 czerwca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko jestem z Lęborka :-) Swego czasu bardzo często bywałam w Gdyni, też tam pracowałam :P Teraz już pracuję na miejscu, a przyjaciele wyprowadzili się do Redy więc zaglądam kiedy muszę coś załatwić ale to bardziej do Gdańska. No i Sopot pomiędzy to imprezki :) Nad morze to najczęściej do Łeby <3 Czasami Lubiatowo. Bywasz czasami w Łebie ? Teraz sezon się rozpoczął, warto przyjechać na jakąś imprezę :D
    Listior kochana cieszę się ,że humor dopisuje :)Czuję się dobrze dziękuję. Już nawet piersi przestały boleć, czasami brzuch zakłuje, senność no to pozostała, nie raz biegunka. Mdłości nie mam, apetyt dopisuje :)) Czasami tylko brak energii, jestem już na L4 i nawet kiedy byczę się cały dzień to oczy się same kleją :D

Przyniosę Wam wszystkim szczęście, obiecuję :*! Zaczaruje te Wasze testy i wszystkie będziecie się cieszyć razem ze mną swoim szczęściem.

Ania_XxX, Listior, ewcia21k lubią tę wiadomość

f2w3rjjgh6j72quh.png
  • Sewerynka Ekspertka

Wysłany: 22 czerwca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia ja teraz przerabiam temat z 2 yorkami :D strasznie absorbująca rasa,małe pieszczochy <3

Listior, Listior, ewcia21k lubią tę wiadomość

f2w3rjjgh6j72quh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sewerynka w Łebie nie bywam, byłam kiedyś na kolonii i bardzo mi się podobało ;)
    Na imprezy rzadko chodzimy, a też nie mamy samochodu więc z transportem ciężko, nie mówiąc o urlopie :P

• paulashells Koleżanka

Wysłany: 22 czerwca 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Listior wrote:
    No właśnie, jak z dzieckiem ;) Nie jest jeszcze na tyle wytresowana, żeby iść wśród tłumy ludzi, bo by ich zalizała i zacałowała ;) Nie każdy jednak lubi takie czułości :p
    :) ja uwielbiam, mój Maksio okazuje je na każdym kroku :D

Listior lubi tę wiadomość

Starania od 28 lipca 2012 r., dnia w którym poślubiłam mojego M.
  • Ania_XxX Koleżanka

Wysłany: 22 czerwca 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Listior wrote:
    Pirelko ja tez nie znoszę upałów i raczej jak jadę nad morze, wole spacerować, albo po prostu pływać ;) Wylegiwanie nie jest dla mnie :P Czasem jednak się zmuszam, żeby załapać trochę melatoniny, żebym taka bladziocha nie była :) Ja do morza mam kawałek, bo mieszkam na Dolnym Śląsku ;)

Ja też Dolny Śląsk ;)

Listior lubi tę wiadomość

82do20mmeofbbylm.png
  • Listior Przyjaciółka

Wysłany: 22 czerwca 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Anuś, to daleko pewnie do siebie nie mamy ;)

• Sewerynka Ekspertka

Wysłany: 23 czerwca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Sewerynka w Łebie nie bywam, byłam kiedyś na kolonii i bardzo mi się podobało ;)
    Na imprezy rzadko chodzimy, a też nie mamy samochodu więc z transportem ciężko, nie mówiąc o urlopie :P

Pirelko z tego co się orientuje to z Trójmiasta jedzie bezpośrednio do Łeby szynobus sezonowo, prosto na stację Was podwozi :-) Od 28.06 .I to za tanioszkę :)

f2w3rjjgh6j72quh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sewerynka dobrze wiedzieć :) może kiedyś się wybierzemy, zobaczymy :) na razie planów nie mamy na wakacje.

• ewcia21k Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sewerynka też miałam 2 yorki,parkę i nawet 4 malutkie,teraz został tylko piesek-cookie (kuki) :)

Nasz Madziulek kochany-zasnęła w 35tc.16.12.2013r.(*)
    aniolek-dziecko.gif
    Czekamy na Alicję :D
    ad68819281.png
‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ