Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ewcia21k wrote:Ze szczeniakiem to tak jak z dzieckiem
Ja miałam dwa yorkshireterierki to Cię rozumiemewcia21k lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczynki :* Czasami was podczytuje Mam do Was sentyment
Pierlko ja też mieszkam nad morzem, i powiem Ci, że kocham je ponad życie !! mogłabym być codziennie, gapić się w nie i myśleć. Jak tylko jest w miarę pogoda to leżakuję A skąd jesteś Pirelko , pewnie Gdynia skoro bulwar )
Lobelia ja test zrobiłam dzień po spodziewanej @ i wyszłą druga słaba kreska więc potwierdzałam betą następnego dnia. A miałam dość krótkie cykle.
Cały czas trzymam za Was kciuki kochane I myślę o Was. Jesteśmy z Fasolką całymi dwoma serduszkami z Wami<3<3Listior, pirelka, Ania_XxX, ewcia21k, paulashells lubią tę wiadomość
-
Hej Sewerynka Miło, że zaglądasz do nas ;)Jak Twoje samopoczucie? U nas nadal staranka i obserwacje, a i dobry humor Okres wakacyjny chyba wszystkim się udziela Mam nadzieję, że już niebawem wszystkie dołączymy do Ciebie i fasoliny Oby także do nas los się uśmiechnął i za rok będziemy mogły zamiast klepania na forum tulić swoje śliczne małe pyszczki Buziaki dla Ciebie !!!!!!
ewcia21k, Sewerynka, paulashells lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewcia21k wrote:Pirelka na alergię to yorki są dobre,ponieważ mają włosy a nie sierść
ewcia21k lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySewerynka wrote:Cześć Dziewczynki :* Czasami was podczytuje Mam do Was sentyment
Pierlko ja też mieszkam nad morzem, i powiem Ci, że kocham je ponad życie !! mogłabym być codziennie, gapić się w nie i myśleć. Jak tylko jest w miarę pogoda to leżakuję A skąd jesteś Pirelko , pewnie Gdynia skoro bulwar )
Lobelia ja test zrobiłam dzień po spodziewanej @ i wyszłą druga słaba kreska więc potwierdzałam betą następnego dnia. A miałam dość krótkie cykle.
Cały czas trzymam za Was kciuki kochane I myślę o Was. Jesteśmy z Fasolką całymi dwoma serduszkami z Wami<3<3
Ja osobiście lubię widok i morze, ale nie ubóstwiam na tyle by wylegiwać się na plaży, nie cierpię upału i skwaru, zawsze źle się wtedy czuję..
Może gdybym miała więcej czasu to i wtedy częściej bym bywała.ewcia21k, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
Pirelko ja tez nie znoszę upałów i raczej jak jadę nad morze, wole spacerować, albo po prostu pływać Wylegiwanie nie jest dla mnie Czasem jednak się zmuszam, żeby załapać trochę melatoniny, żebym taka bladziocha nie była Ja do morza mam kawałek, bo mieszkam na Dolnym Śląsku
pirelka, ewcia21k, Ania_XxX lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pirelko jestem z Lęborka Swego czasu bardzo często bywałam w Gdyni, też tam pracowałam Teraz już pracuję na miejscu, a przyjaciele wyprowadzili się do Redy więc zaglądam kiedy muszę coś załatwić ale to bardziej do Gdańska. No i Sopot pomiędzy to imprezki Nad morze to najczęściej do Łeby Czasami Lubiatowo. Bywasz czasami w Łebie ? Teraz sezon się rozpoczął, warto przyjechać na jakąś imprezę
Listior kochana cieszę się ,że humor dopisuje :)Czuję się dobrze dziękuję. Już nawet piersi przestały boleć, czasami brzuch zakłuje, senność no to pozostała, nie raz biegunka. Mdłości nie mam, apetyt dopisuje ) Czasami tylko brak energii, jestem już na L4 i nawet kiedy byczę się cały dzień to oczy się same kleją
Przyniosę Wam wszystkim szczęście, obiecuję :*! Zaczaruje te Wasze testy i wszystkie będziecie się cieszyć razem ze mną swoim szczęściem.
Ania_XxX, Listior, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Listior wrote:No właśnie, jak z dzieckiem Nie jest jeszcze na tyle wytresowana, żeby iść wśród tłumy ludzi, bo by ich zalizała i zacałowała Nie każdy jednak lubi takie czułości :p
Listior lubi tę wiadomość
Starania od 28 lipca 2012 r., dnia w którym poślubiłam mojego M. -
Listior wrote:Pirelko ja tez nie znoszę upałów i raczej jak jadę nad morze, wole spacerować, albo po prostu pływać Wylegiwanie nie jest dla mnie Czasem jednak się zmuszam, żeby załapać trochę melatoniny, żebym taka bladziocha nie była Ja do morza mam kawałek, bo mieszkam na Dolnym Śląsku
Ja też Dolny ŚląskListior lubi tę wiadomość
-
pirelka wrote:Sewerynka w Łebie nie bywam, byłam kiedyś na kolonii i bardzo mi się podobało
Na imprezy rzadko chodzimy, a też nie mamy samochodu więc z transportem ciężko, nie mówiąc o urlopie
Pirelko z tego co się orientuje to z Trójmiasta jedzie bezpośrednio do Łeby szynobus sezonowo, prosto na stację Was podwozi Od 28.06 .I to za tanioszkę -
nick nieaktualny