Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczynki :* Dawno się nie odzywałam, żadnych nowinek nie było u Was do poczytania a teraz patrzę, że nadrobiłyście
Smutno mi jak czytam o Waszych przykrych codziennych doświadczeniach.. Ajj żeby tak było pięknie i każdy mógł kiedy zapragnie. Ale pomyślcie sobie jaki to będzie cud i coś wspaniałego kiedy zobaczycie wkońcu te dwie kreseczki na teście, będziecie się cieszyć jak nikt inny:)) A kiedyś przyjdzie ten dzień :* Nadal trzymam za Was kciuki Kochane :* !
A co do Serduszkowania, u Nas na razie zero od czasu 2 kresek na teście. Jakoś tak nie chce się w podświadomości, że może coś się stać. Lekarz powiedział, że nie widzi przeciwskazań ale ... No może pozwolę sobie na jakiś spontan bo Mój biedny już od 3 tygodni nic..
Całujemy Was z Fasolakiem:) :**Ewelcia, Listior, cath lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMADZIA 87 wrote:jestem zalamana, okres przylazl czuje sie fatalnie i psychicznie i fizyczne... nie wiem co robic,
Trzymaj sie!! -
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Mój biedak też niestety będzie w poście żył, ale On zdaje sobie sprawę dlaczego... pierwsze poronienie było zaraz po . Jak się później okazało to prawdopodobnie w ogóle nie miało wypływu ale wiecie w głowie zostaje tylko jedno: były a na następny dzień krew i usg bez pęcherzyka
-
ewcia21k wrote:U szwagra była Teratozoospermia ale szczegółów aż takich konkretnych nie znam. W każdym razie miał 0% plemników żywych.3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
Mallina wrote:Na allegro Kochana znajdziesz w konkurencyjnych cenach Ja zamawiałam
http://allegro.pl/listing/listing.php?string=%C5%BCel+conceive+plus&search_scope=Angelabd lubi tę wiadomość
Starania od 28 lipca 2012 r., dnia w którym poślubiłam mojego M. -
Hej dziewczyny, co u was dobrego słychać? Ja przez te upały i nadmiar pracy mam już niezmierna ochotę na urlop...Przydałoby się w końcu odpocząć i odstresować, bo ile można bez odpoczynku wytrzymać?
Ja póki co staram się zresetować i wyłączyć myślenie, bo to dodatkowe obciążenie Póki co odliczam dni do weekendu, który jak dla mnie jest na pewno zasłużony Pozdrawiam Was gorąco dziewuszki :*paulashells lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie też dużo pracy ostatnio, ciężki tydzień i uczę się nowych obowiązków w pracy bo od lipca przejmuję bardziej odpowiedzialne zadanie, nie uśmiecha mi się, ale na razie muszę robić dobrą minę do złej gry.
Od dzisiaj biorę dupka, mam nadzieję, że już po owulacji.. minęło 48 godzin od usg!
Staram się być dobrej myśli, ale jednocześnie nie nakręcam się
Pozdrawiam.ewcia21k lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyListior gratuluję oby się udało w tym cyklu!
U mnie ok, czekam..jeszcze 8 dni do @, pewnie przyjdzie ale cóż poradzę. Biorę dupka już 6 dzień i objawy mam jak zawsze, piersi bolą, zawroty głowy sporadycznie, bolą lędźwie i brzuch na @. Szarpanie w brzuchu minęło, może tam mam po owulacji ?!Listior lubi tę wiadomość
-
Trzymam za Was kciuki, ja zero objawów owulacji Poza kolejnym mega pozytywnym teście owulacyjnym Ciekawe co będzie jutro ? Czy ta tempka skoczy w końcu, czy nie Póki co pracujemy, pracujemy, nie obijamy się z Ja teraz lecę dalej do roboty, będę tutaj zaglądać i oczekiwać samych dobrych wieści Buziole!!!!
ewcia21k, lobelia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny Jak tam wolny dzionek zlatuje? Ja planuję spędzić go aktywnie i zabrać gdzieś na przejażdżkę męża i pieska Nie mam zamiaru kisić się w domu, skoro taka ładna pogoda za oknem Kiedy się urlopujecie? Jakieś plany wyjazdowo-wakacyjne? Ja już odliczam do sierpnia :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 10:36
ewcia21k lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej u mnie dzisiaj też dość ładnie, choć mnie w piękną pogodę męczy alergia i wolę deszcze
Wybierzemy się dzisiaj na pewno z Mężem na spacerek nad morze..
A urlop mamy dopiero koniec sierpnia/początek września. Pewnie pojedziemy do rodziny na drugi koniec Polski w odwiedziny, ale to zobaczymy jeszcze jak z ciążą..czy się uda
Miłego wolnego dnia!Listior, ewcia21k lubią tę wiadomość