Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aniolek87 wrote:
-
Ja też czekam za tydzień mam wizytę u gina, zobaczy jak pęcherzyk rośnie, i zapisałam się na kolejny tydzień, będzie świeżo po owulce (mam nadzieję), już do innego, prywatnie. Taki mini monitoring To już 5 nowy ginekolog w tym roku, mam nadzieję, że ten będzie fajny i nie oleje mnie tak jak każdy poprzedni. Ginekologa na NFZ mam jednego, olewa mnie jak nie wiem, ale uparcie do niego chodzę bo już mnie zna. A w takim przypadku łatwiej i lepiej prosić o jakieś badania. Mam zamiar na tej poniedziałkowej wizycie poprosić o skierowanie.
-
Halo dziewczyny dziś mój 30dc bole jajników ewidentnie spać spać ale to moze wynik przepracowania ostatnio mam pełno roboty. Męża nie mam wyjechał na miesiąc ciekawe co przyniesie czerwiec. Nie chce się też nastawiać pewnie widzicie mój wykres i nieregularne odnotowania temp. Listior mi też tę cykle splatają figle ale myślę że i im sie kiedyś odechce
Listior, ewcia21k lubią tę wiadomość
nasze początki starań ( od listopada 2013)
-
nick nieaktualny
-
MADZIA 87 wrote:Halo dziewczyny dziś mój 30dc bole jajników ewidentnie spać spać ale to moze wynik przepracowania ostatnio mam pełno roboty. Męża nie mam wyjechał na miesiąc ciekawe co przyniesie czerwiec. Nie chce się też nastawiać pewnie widzicie mój wykres i nieregularne odnotowania temp. Listior mi też tę cykle splatają figle ale myślę że i im sie kiedyś odechce
ewcia21k, Ania_XxX lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dla mnie I faza cyklu to spokój i luz, gorzej mam z II fazą. A i tak ciąży nie ma. Ale chyba trzeba się też doszukiwać i skupiać na tym co mamy a nie na tym czego nie mamy. Życie z tą myślą jest łatwiejsze
Listior, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Mallina wrote:Dziewczyny dla mnie I faza cyklu to spokój i luz, gorzej mam z II fazą. A i tak ciąży nie ma. Ale chyba trzeba się też doszukiwać i skupiać na tym co mamy a nie na tym czego nie mamy. Życie z tą myślą jest łatwiejsze
ewcia21k lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie mam mocy ogólnie od 3 dni jest apogeum spadku energii, juz narazie sama nie wiem czy na okres czy co, jesli mozna okreslic mnie to: najlepszy objaw to BRAK OBJAWÓW oprocz pokluwania jajnikow jakiegos dyskomfortu w podbrzuszu nic nie czuje. aha jaka ta szyjka ma byc w koncu wczoraj mialam wysoko i twarda a dzis nisko i miekkanasze początki starań ( od listopada 2013)
-
Hej dziewczynki, za ładna pogoda i nikt tu już nie zagląda?
Ja dziś pracowałam przy sianie u rodziców, nogi poranione więc jutro do pracy w długiej spódnicy. Niedługo owulacja, nie nastawiam się pozytywnie, ale jednak podświadomie cieszy mnie ten nadchodzący okres płodności
Jak tam sytuacja MADZIA87 ?ewcia21k lubi tę wiadomość
Starania od 28 lipca 2012 r., dnia w którym poślubiłam mojego M. -
hej paulashells czuje ze nici, lapie niesamowitego dola pojawilo mi sie plamienie i takie wzdecie razem z takim bolem na @ nie potrafie pojac dalczego tak sie dzieje co 2 dzien serduszko i co? dupa znow masakra jakas, mialam wrazenie ze skoro juz cos sie spoznia to moze a noz...nasze początki starań ( od listopada 2013)
-
nick nieaktualnyHej, no ja miałam aktywny weekend a teraz tydzień popołudniówek.
Jutro mam wolne i idę na USG, zobaczę jak owulacja i pęcherzyk. Jeszcze do wczoraj bałam się, że nie czuję podbrzusza, że nie będzie pęcherzyka, a dzisiaj tak mnie kuły jak nigdy zobaczymy jutro czy była owulacja dzisiaj czy będzie -
lobelia wrote:Hej dziewczyny co sadzicie o lubrykaniecie Conceive ?mam nadzieje ,że uda mi sie w końcu mieć mieć upragnione dziecko dzięki niemu a jesli nie załamie sie
paulashells lubi tę wiadomość