Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:U mnie to nie jest tak zupełnie opakowanie, psychika swoje działa i jednak myślenia nie da się całkiem wyłączyć.. to wszystko jest strasznie trudne.
-
pirelka wrote:U mnie to nie jest tak zupełnie opakowanie, psychika swoje działa i jednak myślenia nie da się całkiem wyłączyć.. to wszystko jest strasznie trudne.
Pirelko ,myślałam o Tobie , że coś długo się nie odzywasz
Trzymaj się tam nie zamęczaj się myślami.. to nie pomoże. Wyjedźcie gdzieś z Męzulkiem na weekend jeśli macie możliwość i odstresujcie się. Buziaki :*
Miłego dzionka Staraczki, Listior odliczamy ... ? -
Listior wrote:Kochana, dzisiaj przyszła @ Ten cykl niestety spłatał mi niezłego figla, ale nie ma na mnie mocnych Zaczynamy starania od nowa Mam nadzieje Kochana, że dobrze się czujesz i wszystko w porządeczku u Ciebie :*
Ja po odebraniu wyników męża zwątpiłam chociaż ciągle gdzies głęboko tkwi nadzieja. Dziś zadzwoniłam i umówiłam wizyte u androloga - niech wypowie się specjalista, i w tej samej klinice dla siebie wizyte u ginekologa, ponieważ słyszałam dobre opinie, a u tych co byłam do tej pory to nikt nie chciał oglądać moich wykresów ani kontrolować pęcherzyków. Także obydwie wizyty 16 czerwca, póki co meczę się z @Starania od 28 lipca 2012 r., dnia w którym poślubiłam mojego M. -
paulashells wrote:Tak Was czytałam ostatnio i miałam nadzieję, że Tobie też się udało Listior. Ale przynajmniej z tego co piszesz masz nadal pozytywne nastawienie .
Ja po odebraniu wyników męża zwątpiłam chociaż ciągle gdzies głęboko tkwi nadzieja. Dziś zadzwoniłam i umówiłam wizyte u androloga - niech wypowie się specjalista, i w tej samej klinice dla siebie wizyte u ginekologa, ponieważ słyszałam dobre opinie, a u tych co byłam do tej pory to nikt nie chciał oglądać moich wykresów ani kontrolować pęcherzyków. Także obydwie wizyty 16 czerwca, póki co meczę się z @Ania_XxX lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySewerynka wrote:Pirelko ,myślałam o Tobie , że coś długo się nie odzywasz
Trzymaj się tam nie zamęczaj się myślami.. to nie pomoże. Wyjedźcie gdzieś z Męzulkiem na weekend jeśli macie możliwość i odstresujcie się. Buziaki :*
Miłego dzionka Staraczki, Listior odliczamy ... ? -
Przyjdzie taki dzień, że i Nam się uda Pirelko! Tak sobie myślę, że w końcu musi. Nie wyobrażam sobie innej opcji. Fakt, może będziemy musiały poczekać dłużej - pół roku, rok...ale wtedy to ze szczęścia będziemy skakać do samego nieba!
Listior, ewcia21k, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny do mnie też przylazła ta podła małpa, ale tyle czasu już minęło, że i zawód jest coraz mniejszy. Głową muru nie rozbije, a co los przyniesie biorę bez zastanowienia. Niestety, ale takie jest życie. Jedni mają tak a drudzy tak. Nowy cykl, nowe nadzieje i to jest plus
ewcia21k, Listior, Ania_XxX, paulashells lubią tę wiadomość
-
Mallina wrote:Dziewczyny do mnie też przylazła ta podła małpa, ale tyle czasu już minęło, że i zawód jest coraz mniejszy. Głową muru nie rozbije, a co los przyniesie biorę bez zastanowienia. Niestety, ale takie jest życie. Jedni mają tak a drudzy tak. Nowy cykl, nowe nadzieje i to jest plus
Podpisuję się pod Twoimi słowami Mallinko Nowy cykl i nowe nadzieje- to podstawa, żeby o niej nie zapominać. Nie zawsze wszystko da się mieć od razu, ale zdobywanie czegoś daje większą satysfakcję i spełnienie, bo doceniamy włożony w to trud i zdobyty cel jest dla nas jak diamentMallina, ewcia21k, Ania_XxX, paulashells lubią tę wiadomość
-
Mallina, Ania_XxX, paulashells, Lena87, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
Aniolek87 wrote:
paulashells lubi tę wiadomość
-
Listior wrote:Podpisuję się pod Twoimi słowami Mallinko Nowy cykl i nowe nadzieje- to podstawa, żeby o niej nie zapominać. Nie zawsze wszystko da się mieć od razu, ale zdobywanie czegoś daje większą satysfakcję i spełnienie, bo doceniamy włożony w to trud i zdobyty cel jest dla nas jak diament
Listior lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny Głowa do Góry
Ja też nowy cykl zaczęłam, trzeba teraz spiąć poślady i walczyć
Miałam oznaczy od poniedziałku, bo dopiero się rozkręciła, ale na innym wątku napisały że mam już niedzielne plamienie zaznaczyć
Tak więc od czwartku WITAJ CLOAnia_XxX, Listior, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_XxX wrote:Dziewczyny a możecie mi wytłumaczyć na czym polega to CLO?
Kochana, jeżeli posiadasz cykle bezowulacyjne, bądź pęcherzyki nie rosną ..
Wtedy stosuje się CLO na stymulację, pobudzenie jajniki do pracy
Kiedy testujesz ? bo wykres masz pięknyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 22:47
-
I to wymaga monitoringu ze strony lekarza? Tak sobie czytałam na innych forach, to dziewczyny często mają monitoring, a ja to chyba muszę gina ubłagać, aby ze mną zaczął działać... Hmmm nie testuję, nic mnie nawet nie kusi, biorę Lutkę na wywołanie @, nie chcę się rozczarować
-
Odliczam dni do owulki, teraz jej się nie dam zaskoczyć i ja zaserduszkuję :p Koniec zabawy w chowanego Będę bardziej przebiegła od niej. Fajnie, że mój cykl skończył się tak szybko, pewnie to wynik diety Przynajmniej mogę przyspieszyć czerwcowe staranka- i bardzo dobrze Miłego dnia dziewuszki :*
ewcia21k, Ania_XxX, paulashells lubią tę wiadomość