Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Listior wrote:Oświadczam wszystkim moim przyjaciółkom i wspieraczkom, że JESTEM W CIĄŻY ;)UDAŁO SIĘ KOCHANE teraz trzymam za Was wszystkie kciuki Mówiłam, że pozytywne nastawienie wiele zmienia? tego też Wam życzę, bo to naprawdę zdaje egzamin Dziękuję za wspólny czas i wsparcie !!!!! Wszystkim razem i każdej z osobna !!!!
Listior, Angelabd lubią tę wiadomość
Starania od 28 lipca 2012 r., dnia w którym poślubiłam mojego M. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWysłany: 28 czerwca, 12:13
Edytuj | Zgłoś
Hejka
Byłam na monitorowaniu w 9 dc (24.06.) endometrium 9,7 ale brak pęcherzyka , myślicie że jest jeszcze szansa aby się udało? Kolejną wizytę mam (1.07.) w 16 dc. W tym cyklu brałam clostilbegyt.
Pierwsze co to gratuluję Listior
wczoraj byłam na monitorowaniu, pęcherzyk jest ale tylko jeden 13 mm ( w 16 dc. czy nie jest za mały??) endometrium 7,8. jutro mam jechać na jakiś zastrzyk który spowoduje pęknięcie w odpowiednim momencie...Listior lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Listior wrote:Najważniejszy jest spokój, opanowanie i pozytywne nastawienie. Ja podświadomie chciałam dostać taki prezent urodzinowy Ziółka piłam w kwietniu, potem dieta i ćwiczenia, spacery, przebywanie na świeżym powietrzu Dużo dało mi wsparcie wszystkich pozytywnych tutaj osób, które cieszyły się każdego dnia, witały się z uśmiechem na ustach, rozsiewały pozytywna aurę To jest najważniejsze
Listior lubi tę wiadomość
-
Listior wrote:Oświadczam wszystkim moim przyjaciółkom i wspieraczkom, że JESTEM W CIĄŻY ;)UDAŁO SIĘ KOCHANE teraz trzymam za Was wszystkie kciuki Mówiłam, że pozytywne nastawienie wiele zmienia? tego też Wam życzę, bo to naprawdę zdaje egzamin Dziękuję za wspólny czas i wsparcie !!!!! Wszystkim razem i każdej z osobna !!!!
Kochana gratulacje !!! Szybko do mnie dołączyłas, cudowna nowina
Listior lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Cześć Dziewczyny Listior Gratuluję
25.05 Sewerynka
03.06 Aniołek87
01.07 ListiorAnia_XxX, ewcia21k lubią tę wiadomość
Starania od 28 lipca 2012 r., dnia w którym poślubiłam mojego M. -
nick nieaktualny
-
A ja za tydzień już będę u męża,ale jakoś specjalnie starać się nie będziemy,co ma być to będzie,parcie na szkło już mi minęło,nie ma się co spinać,jeśli się uda z pracy nici a jeśli się nie uda,we wrześniu lecę do pracy I tak i tak dobrze
Ania_XxX lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Angelabd trzymam kciuki
Niestety nic z tego nie wyszło, pęcherzyki nie pękły (27 mm i 28 mm). Byłam na monitorowaniu we wtorek... no cóż teraz czekanie na @ i znowu wszystko od nowa zacząć trzeba ale chyba z większą dawką CLO i pregnylu tak przynajmniej zrozumiałam gin.Nadzieja87 lubi tę wiadomość