Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
halo dziewczyny po ldugiej przerwie jestem, u mnie tez zaczal sie nowy cykl w poprzednim nie zdzialalismy cudow, meza nie bylo prawie miesiac wiec lekka dupa wyszla :] a dziś mam w sumie 2 dc bo wczoraj pojawilo sie plamenie. jedziemy nad morze 20 lipca na tydzien moze w innym klimacie na luzaku... chcemy zrobic sobie badania w koncu jakis progres u meza podjal decyzje sam
a powiedzcie mi czy warto ufac tym testom owulacyjnym?
Angelabd lubi tę wiadomość
nasze początki starań ( od listopada 2013)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój małżonek zobaczył wczoraj że coś skrobie na kompie, zainteresowało go to mówię mu że to jest forum dla kobiet starających się o dziecko "taka grupa wsparcia dla mnie" uśmiechnął się i powiedział że ja wszystko chciałabym na już, że widocznie nie przyszedł na nas czas i że musimy być cierpliwi ( no, a z tą cierpliwością u mnie to jest wielka kicha).
Wonderwall lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngelabd wrote:Mój małżonek zobaczył wczoraj że coś skrobie na kompie, zainteresowało go to mówię mu że to jest forum dla kobiet starających się o dziecko "taka grupa wsparcia dla mnie" uśmiechnął się i powiedział że ja wszystko chciałabym na już, że widocznie nie przyszedł na nas czas i że musimy być cierpliwi ( no, a z tą cierpliwością u mnie to jest wielka kicha).
Angelabd lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny:)
Oj skąd ja znam tekst "Ty byś chciała wszystko na już", tyle razu to słyszałam i za każdym razem mnie to tak samo denerwuje . Fakt z czasem po kilku nie udanych próbach człowiek już tak bardzo się niecierpliwi, ale nie wiem czy wy też tak macie, temat jest ciągle trudny i każda kolejna ciąża w bliskim otoczeniu boli tak samo, a porażka skrzydeł nie dodaje.Angelabd lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane będzie dobrze Spotka Nas w końcu szczęście
Ja dziś zrobiłam dwa testy, niby wyszły delikatne kreseczki, ale robiłam tymi testami z allegro, nie ufam im w ogóle. Jutro mam termin @ i jutro zrobię powtórkę, ale z rana i normalnym płytkowym już. Nie oszukuje się, że jestem w ciąży, bo czuję wszystkie objawy, jak na @. Mam tylko niewielkie plamienia od czasu do czasu. Mąż też twierdzi, że w tym cyklu się nie udało. Podchodzę do tego na spokojnie, jeśli się nie udało, trudno - uda się może w następnym cyklu -
nick nieaktualnyAnia_XxX wrote:Kochane będzie dobrze Spotka Nas w końcu szczęście
Ja dziś zrobiłam dwa testy, niby wyszły delikatne kreseczki, ale robiłam tymi testami z allegro, nie ufam im w ogóle. Jutro mam termin @ i jutro zrobię powtórkę, ale z rana i normalnym płytkowym już. Nie oszukuje się, że jestem w ciąży, bo czuję wszystkie objawy, jak na @. Mam tylko niewielkie plamienia od czasu do czasu. Mąż też twierdzi, że w tym cyklu się nie udało. Podchodzę do tego na spokojnie, jeśli się nie udało, trudno - uda się może w następnym cyklu
myśl pozytywnie -
nick nieaktualny