Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Ja staram sie zawsze isc 2 12 dniu cyklu 11:) bo u mnie tak gdzies jest owulka i zawsze widze 22mm pecherzyk owulacyjny:)jak oczywiscie mniej wiecej wiesz kiedy masz owulke;). -
Wiesz co Ja miałam mega dużo i w sumie długo nie czekałam bo robiłam wszystkie prywatnie bo jak bym chciała na NFZ to 2 lata bym musiała czekać takie terminy u mnie na śląsku;/.Ale na szczescei wszystko porobione czekałam z 4 tyg na wyniki z trombofili (czy nie mam zakrzepicy) bo Pani genetyk pow że też dużo przypadków poronien jest przez zakrzepice ale wyszły mi negatywne ze jej nie mam na szczęscie:).Mam nadzieje ze za 3 razem sie uda donosić ciąze eh wierze w to mocno bo co innego mi pozostaje:)
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co ja miałam zrobione badania chyba na wszystko co jest możliwe i na szczęście jak już wcześniej pisałam bezpłatnie ale na wyniki i tak czekałam 6-8 tygodni wszystkie wyszły dobrze i nic kompletnie nic nie znaleźli .... Ale mimo to dzidzi brak wiec zaproponowała nam IUI wiec bez większego namysłu powiedziałam tak .... Jesli teraz sie nie uda czekam na ostatnie badanie różności jajowodów bo go jeszcze nie miałam .... W Polsce chyba jest ona wykonywane przed IUI ??? I moje kolejne pytanie czy to bolesny zabieg ?? Macie w tym temacie jakieś doświadczenie lub dobre rady??? Będę bardzo wdzięczna za wszystkie informacje
-
Aniu delikatne kreseczki są zawsze na początku, gdybyś robiła codziennie test z rana to zaobserwowałabyś,że są codziennie coraz ciemniejsze ) Ja też miałam takie bladzioszki potem już wyraźne.Zatem gratuluje Ci serdecznie , widzę, żę moje Fasolowe wiruski działają )) Czekam na Was wszystkie Kochane !!!
Ania_XxX, Zakręcona87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Mnie dziś tak ciekawość wzięła że zrobiłam test ciążowy w 10dc i negatywny Nawet cienia nie było II kreski więc u mnie pewnie nic z tego. Aniu jak masz jaśniutka kreseczkę to już jest dobrze
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam nowe koleżanki:)
Ewelcia ja również po urlopie, szczerze to też z cichą nadzieją,ale bardzo się jej boję bo już od trzech dni ból podbrzusza, więc raczej za 11 dni pojawi się @.
Wzięłam na wczasy żel conseive plus, ale go nie używaliśmy, chciałam zobaczyć jak to wyjdzie naturalnie i bez stresu codziennej rzeczywistości:) jak tym razem się nie uda to w kolejnym cyklu go użyjemy. Później IUI.
Tak, właśnie tak, taki jest plan:) ale oby został pokrzyżowany jak najszybciej:)Ewelcia lubi tę wiadomość
Starania od 28 lipca 2012 r., dnia w którym poślubiłam mojego M. -
paulashells wrote:Witam nowe koleżanki:)
Ewelcia ja również po urlopie, szczerze to też z cichą nadzieją,ale bardzo się jej boję bo już od trzech dni ból podbrzusza, więc raczej za 11 dni pojawi się @.
Wzięłam na wczasy żel conseive plus, ale go nie używaliśmy, chciałam zobaczyć jak to wyjdzie naturalnie i bez stresu codziennej rzeczywistości:) jak tym razem się nie uda to w kolejnym cyklu go użyjemy. Później IUI.
Tak, właśnie tak, taki jest plan:) ale oby został pokrzyżowany jak najszybciej:)
Witam:)
Mogłabyś coś więcej o tym żelu powiedzieć? Zastanawiam się nad jakimś wspomaganiem, bo nie widzę u siebie śluzu o cechach płodnych, a podobno jest jakiś żel, który podobnie działa, jak śluz.
-
nick nieaktualny
-
bianka wrote:Witam:)
Mogłabyś coś więcej o tym żelu powiedzieć? Zastanawiam się nad jakimś wspomaganiem, bo nie widzę u siebie śluzu o cechach płodnych, a podobno jest jakiś żel, który podobnie działa, jak śluz.
trochę poczytałam tutaj: https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/conceive-plus-zel-lubrykant,1597.html
trochę w googlach, wiem, że jest przyjazny dla plemników i pomaga w ich ruchliwości. Podobno sprawia przyjemne wrażenie podczas stosunku poprzez odpowiednie nwilżenie.Starania od 28 lipca 2012 r., dnia w którym poślubiłam mojego M.