Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Też mam ten dyskomfort i zastanawiam się czy nie było owulki. Brałam donga na próbę i po skończeniu serii po 2 dniach miałam bóle i ciągnięcie w lewym jajniku, potem skurczowy ból (właśnie z owulką przeze mnie skojarzony) i teraz mam takie promieniowanie po obu stronach, jakby napompowanie... Ech Jagah oby dobrze wynikało z tych naszych dyskomfortów
-
nick nieaktualnyCzy któraś z Was byłaby zainteresowana żelem Conceive Plus w aplikatorach? Mam do sprzedania 12 aplikatorów za 35 zł (z przesyłką). Ważne do końca kwietnia 2015. Zapomniałam o nich całkowicie, właśnie znalazłam szafie, a mi nie są już potrzebne może komuś przyniosą szczęście
osoby zainteresowane proszę o wysłanie zaproszenia do znajomych i info na priv -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny ja też rocznik 87 starania od 5 lat i niestety czekam mnie IVF (czynnik męski)Gratuluje wszystkim staraczkom i mam nadzieję że za miesiąc do was dołączę PozdrawiamNadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów . Jest cud ❤ -
Witam,
Ja też rocznik 87'. Ciesze się, że ktoś założył ten wątek.
Starania rozpoczeliśmy już jakiś czas temu (maj 2014).... z poczatku nie przywiązywaliśmy dużej wagi do tego ponieważ nie było spinki. Ja dużo wyjeżdzałam a i męża często w domu nie było.
Od 3 miesięcy wzięlismy się porządnie do "roboty" i niestety nic...
Ja już powoli zaczynam popadać w paranoje.... W międzyczasie zrobiłam sobie badanie tarczycy, prolaktyny i morfologię. Teraz zastanawiam się czy przed kolejna wizyta u ginekologa nie zrobić sobie badaia AMH i innych hormonów. Może powinnam wstrzymać się i zobaczyć co lekarz powie... sama juz nie wiem.
Mam nadzieję, że w najbliższym czasie na się uda.... nadziei nie tracę.
Gratuluję wszystkim "zawirusowanym"http://ovufriend.pl/graph/02699afad885890ce4da8654c13d12c3 -
Super ze co raz więcej nas jest. Ja to bym chciała zbadać czy w ogóle mam owulację, jak będę w pl to tez porobie badania hormonów.
-
Fatim wrote:Jestem w ciąży Boże dziękuję Ci za ten mój cud zostawiam wiruski &&&&
Gratulacje Fatim! Pochłaniam wiruski całą powierzchnią ciała
U mnie zapalenie jajników wyleczone, ale niestety na tym samym jajniku zrobił się torbiel czekam teraz na @ z nadzieją, że się sam wchłonie...
Zmieniłam gin, który powiedział, że jeśli się sam wchłonie to zacznie mi robić hormony (przy torbieli ponoć się nie robi), żeby sprawdzić czy wsio gra. Pokazałam mu wyniki badań od poprzedniego lekarza gdzie prolaktynę miałam trochę ponad normę (niby nie wymagało to leczenia) i powiedział, że to trzeba leczyć.. Oby ten lekarz okazał się sensowny i pomógł mi zajść w ciążę...
asiamar *EwelkA* Dea28 witamy
Fatim, *EwelkA* lubią tę wiadomość