Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
czrnula 22 wrote:Ja mierzycie temperature?dowcipnie? Pod jezykiem jak najlepiej
Kasiu jak tam? dawno cie nie bylo? w domku juz jestes? -
Dlugo nas nie bylo...nie nadarze za wami ale widze ze ewa o mnie pyta. Ewus od wczoraj jestesmy w domku ciagle musze lezec. .Maluchy daja mi popalic ciagle mdlosci..mam co tydzien stawiac sie u lekarza na kontrole..pielegniarka raz dziennie do mnie przychodzi podlacza kroplowke...ciagle niestety jest ryzyko ze noe donosze i lozko zostaje mi narazie
-
katarzynnn wrote:Dlugo nas nie bylo...nie nadarze za wami ale widze ze ewa o mnie pyta. Ewus od wczoraj jestesmy w domku ciagle musze lezec. .Maluchy daja mi popalic ciagle mdlosci..mam co tydzien stawiac sie u lekarza na kontrole..pielegniarka raz dziennie do mnie przychodzi podlacza kroplowke...ciagle niestety jest ryzyko ze noe donosze i lozko zostaje mi narazie
Wierze, że wszystko skończy się pomyślnie a maluszki urodzą się zdrowe -
katarzynnn wrote:Staram sie byc dobrej mysli chodz placze duzo wahania nastrojow
mówiłam ci że będzie dobrze, a tak sie upierałaś przed spitalem cholero ty
mąż i miał ciebie i maluchów na miejscu teraz relaksuj się ile da.. bo potem maluchy bd ci dawały do wiwatuZajsonek, katarzynnn, niecierpliwa ... lubią tę wiadomość
-
Ja sie ciesze bardzo... Objawy sa te wahania nastrojow raz placz smiech. ..Mdlosci jeszcze lezec misimy..upieralam sie i to bardzo jestem uparciuchem...chce zeby daly mi do wiwatu wtedy bede spokojniejsza bedze miala pewnosc ze jest dobrze..mial a jaki jest szczesliwy lata kolo mnie i chucha
czrnula 22 lubi tę wiadomość
-
a widzisz miałas rację że to ciąża i w ogóle:) mimo testów negatywnych i krwawienia. Jak dobrze że poszłaś w porę i mówię będziesz się z nich cieszyła bardzo a mąż jaki dumny jeden strzał a dwa gole heheh ciekawe jakiej płci będą
katarzynnn, czrnula 22 lubią tę wiadomość
-
Mialam jakies przeczucie..i sie sprawdzilo..mam nadzieje ze beda ze mna w styczniu robi wszystko by tak bylo.tez bardzo ciekawa jestem co nosze moj to oszalal. .Ale ciesze sie ze go mam
mizzelka, czrnula 22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny