Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Kochane
melduję się po wczorajszej wizycie
Ze mną wszystko w porządku prawdopodobnie ponaciągałam się za bardzo i przez to te bóle podbrzusza.
Z Maluchem w porządku:) prawdopodobnie chłopiec lecz jeszcze nie mam 100% pewności
Kręcił się nie miłosiernie i tupał nózkami strasznie zeby tylko nie zobaczyć co ma pomiedzy
stwierdzenie Pani doktor "No ale stopy to On ma wielkie" było słodkie
serduszko ślicznie biło wszystkie parametry w porządku rośnie jak na drożdzach nie mozna bylo go dokładnie zmierzyć ale pi razy oko od głowki do pupy ponad 10 cm i waży 140 g
Machał do nas i trzymał sobie rączkę na buźceanitka19953, Ewa99, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to może powiem coś o sobie... Jestem rocznik '93. W lipcu 2011 roku poroniłam zdrową ciążę w 8 tc, nie wiadomo dlaczego. Rok temu zaszłam w ciążę ponownie (bez żadnych leków), ale w czerwcu zeszłego roku miałam zabieg, gdyż okazało się puste jajo płodowe. No i tak wracamy do starań teraz, niestety z garścią leków. A wszelkie badania mam w normie...
-
nick nieaktualny
-
oszczędzam się juz
ZAKAZ dziwgania powyzej 2kg! co jest awykonalne.. a jednak.
łykanko no-spy forte i do przodu
niecierpliwa jak sie czujesz ? kiedy wizyta?
A Reszta staraczek co ? serduszkuje na Małego Grzdyla ?Ewa99, niecierpliwa ... lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Troche mnie nie bylo i teraz postaram sie nadrobic operacja odbyla sie wczesniej niz planowano przez bole ( myslalam ze cos peklo ale jednak nie ). po op mam 2 wyjscia ze wzgledu na to ze jajowody sa poskrecane. Zaplodnienie in vitro badz pol roku tabletek i ponowna operacja. Czy ktoras z was tez tak miala? Teraz podobno najlepszy czas na sztuczne zaplodnienie tylko nie wiem nic na ten temat.
-
Pati Listopadowe brzdące mają za dobrze hehe jeść na zawołanie dostają i śpią całymi dniami a potem troszke pobuszują jak przestaniesz Go kołysać
a tak jak u was jak staranka ?