Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo to to... a depilacja, fryzury, ciuchy itd?
Mój mi wczoraj sam poszeł do fryzjera, obciął się na jeża i zadowolony... Wygląda tragicznie, bo ma ładne włosy i dobrze mu się układają, wystarczy 5 minut przed lustrem. Ale on się tym nie przejmuje, bo mu wygodnie, teraz jak kryminalista wygląda...
A gdyby się rzeczy w stosiku nie wyłozyło, to na spotkanie poszełby w ciuchach z pracy
itd, itd, itp...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 12:10
-
Mój za każdym razem kiedy się ogoli to go opieprzam, no ma ładne włosy, świetnie wygląda w dłuższych, a w takim jeżu jak osoba chora.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyJa zawsze szłam z moim na fryzjera, bo wystarczy mu odpowiednio dobrać długości w konkretnych miejscach i nawet bez układania jest super. A ten sie obciął na chłopca i ma dosłownie krzywy łeb
Kuuurde, dzisiaj wybrałam się po zakupy, chciałam jakieś spodenki i strój kąpielowy bo stary ze mnie leci, a kupiłam oczywiście zamiast tego kilka bluzek i buty…
Nic nie mogłam znaleźć, jak stroje fajne to rozmiarówka dzika, a jak rozmiary ok, to wzory że strach patrzeć. wolę w miarę monotonne,a większość takie wzorzyste, pasiaste, falbaniaste… ehh;/ -
nick nieaktualnyHej, co tak cicho
Mnie energia rozpieprza dzisiaj
Bym wyrwała gdzieś na dwór, a nie w tej pracy grzęzła...
MOze to taka świadomość, że @ idzie, bo zaczynają się bóle małpowe
Jedyne co mi lepiej idzie, to w tym cyklu po owulce jajcory mnie nie nawalają w końcu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:48
-
jaka tu Cisza aż głuchoo
a mnie dawno nie było tu..
po weekendzie koniec egzaminow sesji wsiego!
i juz tylko odliczanie do wizyty 2 lipiec I wizyta - u pani doktor prowadzącej wykonane połówkowe, a 21 lipca - wiyzta u 2 pani doktor baaardzo dokładne połowkowe i usg 4d Zobaczymy czy Mikołaj się nie zmienił na Zuzinkę
i zobaczymy do kogo jest podobne jeśli się nie schowa
ooo Niecierpliwa więc witamy w 5 miesiącu masz zdjątko brzuśka ?
u nas juz nie da się go ukryć spodnie tylko ciazowe bo w inne brzus sie nie miesci i sie nie dopne
A u was kochane jak staranka ? jakies badanka były czy cóś ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 14:21
Ewa99 lubi tę wiadomość