Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWrą
Powiedzialam mojemu m., że nie prowadzę w tym cyklu wykresu, że wylane itd, tak na spontanie, a on tylko: " to w tym miesiącu jadę non stop na żółtym świetle? " i uhahany, bo uwielbia łamać przepisy
Trochę mnie jednak to mierzenie i prowadzenie wykresów rozstrajało, wcześniej @ jak w zegarku, a ostatnio zaczęło się wszystko chrzanić… Niedługo wyjeżdżamy na weekend, ogólnie wakacje się zaczynają wiec nie będzie czasu się obserwować i mierzyć temp, nie mam zamiaru sobie tym więcej głowy zawracać Może się uda -
Kochana ja zaszłam w 2 cyklu po rzuceniu termometru nie było stersu ze zle rosnie czy cos tylko seks seks seks i to raz dziennie teretycznie co 2 dzien bo czasmi nie bylo nawet kiedy
Trzymam za was nadal kciuki moze uda sie zafasolkowac w wakacjeEwa99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hejka jeeeeeeeeeeeeej ale musialam nadrobic co tam u was dziewczynki? u mnie w skrocie to tak zer zmienilam prace przeprowadzilam sie i tak o dzien za dniem jakos sie ciagnie ja stwierdzilam ze odpuszczam starania chociaz mimo wszystko i tak przy kazdym mysle ze to moze ten raz aaale ogolnie to jakostak nie mam na nic czasu:P kasuila wszystko bd dobrze zazdroszcze bobasow :* cath super super super bd kolejna mamuska
Ewa99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej jestem tu nowa Nazywam sie Kaska mam 22 lata od 6 miesiecy staramy sie o Dzieciatko..I jak narazie nic staram sie podchodzic do tego z dystansem juz bez stresu z M. Rozmawialismy ostatnio i chcemy bez stresu podchodzic. Wiemy ze oboje tego chcemy i to jest najwazniejsze.Od kilku lat robia mi sie torbiele co jakis czas.Ale same za pomoca lekow sie wchlaniaja.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:48
-
.
-
.
-
to lepiej się zastanów czy to naprawdę odpowiedni partner... żebyś nie została z dzieckiem sama ;/ skoro on taki cyrk robi.
co to w ogóle jest? przepraszam... ale dziwi mnie to? sam?
po prawie roku mieszkania ze sobą? przeciez nie jesteście dla siebie obcy?
Odsuwa cie na bok.. zamiast szukać w tobie wsparcia i współpracy..
szkoda że zrezygnowałaś ze studiów... -
.