Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:48
mizzelka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa21 wrote:Jula jakie zdjecie brzucha jak u mnie go nie ma wieczorem wychodzi bo jelita pelne a tak to schowany. Ciazowych rzeczy nie mam zadnych, maluchowi troszke kupilam ale tez bez przesady.
Wrzuc zdjecie swojego brzuchola
wstawię jak wrócimy do domku jutro wielki dzień ślubujemy heheh
dzis chyba ze stresu mnie brzusiol boli, ale Maluch rusza się wiec chyba jest ok )
-
nick nieaktualny
-
Nie dziękuję bo juz mi się tak język plącze ze szok na ostatniej probie powiedzialam swojemu "nie" xD mysllam zupelnie o czyms innym i tak jakos
oby jutro wtopy nie byloEwa99 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane moje :-*u mnie wiele sie dzieje lezeymy ciagle w lozeczku co tydzien jestesmy u lekarza rosniemy w takim tepie ze szok niestety ciagle jest zagrozenie ale stosuje sie do zalecen i mam wiele wsparcia wciagu miesiaca przytylo sie nam 11 kg,madakra jak tam wasze maluchy?
mizzelka, Jula222 lubią tę wiadomość
-
O boze Kasia 11kg nieźle szok.
ciekawa jestem czy ja przez całą ciążę przytyję hehe. Tempo macie niesamowite.
Mnie lekarz powiedział, że jak na moją wagę to idealnie byłoby w 9m-cu ważyć 60kg czyli na plusie 8kg. Ale to w 9m-cu!
Ja to chyba mam jakieś silne miesnie brzucha, wywala mnie po jedzeniu a tak to lekko zaokraglony brzusio jest, praktycznie niewidoczny w luzniejszej bluzce
-
Kasiu mi sie przybrało 3 kilo jak narazie, w tym jeszcze na poczatku spadło 4 wiec nie jest zle my po slubowaniu zmeczzonnna!
jeszcze dzidzius w czasie kiedy mama miala powiedziec tak dostala takiego kopa ze powiedzialam ała xD ale wsio cudownie teraz odpoczywamy Kasiu jak ci brzus wyskoczy to sie pochwqal tak samo bobaskaminiecierpliwa ... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie strasznie brzydko Zreszta jak przez cały weekend...
Niecierpliwa ciesz się póki mozesz Kumpela o twojej sylwetce też zaczęła mieć brzuch dopiero w 6msc, teraz jest w drugiej ciąży, w 5 msc i ma już spory brzuch. Wywaliło ja już w 3, a tak porządnie skoczyło pod koniec 4. Teoria, że 2 ciążę szybciej widac sie u niej sprawdziła
Ogólnie przytyła w pierwszej 13 kg, tydzień - dwa po porodzie wyglądała jak przed, w ogóle delikatnie pod względem fizycznym wszystko przeszła. Teraz już ma ponad 10 na plusie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 10:00
-
Ktosiek Mikołaj
wczoraj się z Naszym skarbem zobaczylismy tzn konieczna wizyta w szpitalu była bo krew w moczu sie pojawila i od razu ogromne oczy bo i brzuch strasznie bolał i w ogole, caly stres schodzil i razem z Malym przeszłam to
ale na szczęscie nasze serduszko zdrowusie serduszko ładnie bije i się wierci niemozliwie
u nas tez brzydko ( silny wiatr i wogole brrr
co do tycia to nie moge powiedziec ze przybralam bo na poczatku zlecialam i dopiero teraz waga wrocila do normy wiec jeszcze moge powidziec ze na plusie nie jestem jestem na "0" xD
dzis wieczorkiem wstawimy zdj brzuchatkaEwa99 lubi tę wiadomość
-
albo teraz poki co na glodniaka i nie mamy ogromnego bebna
aaa moj pogryziony leczek da sie ominąć hihihi dzeiło naszego szczeniaka w nocy mi to wykombinowałWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 15:56
Ewa99, niecierpliwa ... lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny