Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kusiczka bardzo ciężko ale po to jest obserwacja
u mnie w dniu testowania np tempka psikusa zrobiła... i spadła a były II...
więc nie ma reguły, może byc tak że w ogóle nie spada
w dniach @ mają być prawo góry i padoły
to tak jak przed owu.. nie musi spadać mocno temp dzien przed.. ja np miałam linię prostą..
a myślę że jak ma być spadek na @ to raczej do linii podstawowej, choć tak jak dziewczyny piszą, różnie to bywa
Ewka jak tam u ciebie?
co u was wszystkich ciekawego? ja dopiero dziś dorwałam się do neta jakimś cudem -
nick nieaktualnyU mnie chyba już po owulce, mam nadzieję, że się jakoś wbiliśmy, bo była pełna mobilizacja
Teraz tylko czekać do @
Jutro urlop biorę Trochę mam do przygotowania na rocznicę, a że mam stary urlop do wykorzystania to jest okazja
A co cię tak od tego neta oderwało? -
nick nieaktualny
-
dziewczyny, jestem 15 dpo. boje się zatestować.
wczoraj miała przyjść @ (według ovu), nie ma jej. a tak naprawdę to nie wiem czy to miało być wczoraj, dzisiaj czy dopiero jutro, bo naprawdę u mnie różnie to bywa( od 28-31 cykle) szczególnie, że bardzo długo zażywałam tabletki antykoncepcyjne no a wtedy to wiadomo, że nie z czym porownywac).
Nie mam żadnych objawów przyjścia @ (ale kto powiedział, że mają być w ogóle? ), bardzo często chodzę do toalety siku... szyjka macicy, hm.. chyba zamknięta... chociaż nie wiem, bo nie bardzo wiem w jaki sposób ją badać.
jeśli nie przyjdzie @ przez weekend pewnie zdecyduje się od razu na betę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewka nie wiem, net nawala... Pieprzony Orange...
dziś znow coś nie mogłam sie dostac, wiec pewnie kwestia czasu jak zabiorą.
Paranoja, człowiek płaci i jeszcze takie numery.
ooo to już niedługo rocznica ale fajnie fajny weekend się szykuje
Wszystkiego Dobrego Dla was i życzę wam tego czego chcecie najbardziej na świecie
ja już po wizycie wczorajszej, nadal nic nie wiem, zrobił szybką wizytę kontrolną i mam aby jedne zdjęcie i do widzenia ;/ po miesiącu czekania, a zawsze mierzyl itp..nie wiem co mu odpaliło.
Kusiczka trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydo 10 jest brak ciąży
3 tydzień ciąży: 10–50 mIU/ml
4 tydzień ciąży: 10–426 mIU/ml
5 tydzień ciąży: 18–7340 mIU/ml
6 tydzień ciąży: 1080–56500 mIU/ml
7–8 tydzień ciąży: 7650–229000 mIU/ml
9–12 tydzień ciąży: 25700–288000 mIU/ml
13–16 tydzień ciąży: 13300–254000 mIU/ml
17–24 tydzień ciąży: 4060–165400 mIU/ml
25–40 tydzień ciąży: 3640–117000 mIU/ml
kobiety nie będące w ciąży: poniżej 10.0 mIU/ml
tak mi pisze na wynikuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 12:43