Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam, choruje na niedoczynność,łuszczyce i łuszczycowe zapalenie stawów, lecz nie o tym, 14 pażdziernika br, bylam u ginekologa, ktory wykryl u mnie bezowulacyjny cykl. Moje miesiączki dotychczas był nieregularne spowodowane tarczycą od dwóch miesięcy miesiączkuje równo z 1 dniem miesiąca. Doktor zapisał mi Clostybegyt i kazał brac od 4 do 9 dnia cyklu.W 10 dniu cyklu mam jechac na USG monitoring, dodatkowo kazał zrobic prolaktyne i progesteron zrobiłam i prolaktyna wynosi 24,55 przy normach od 5,0-35,0 a moj progesteron wynosi 1,0 przy normach :
faza folikulrna 0,25-0,54
faza lutealna 1,5-20
owulacja 0,25-6,22..
dzwoniąc do lekarza powiedział mi że jestem w normie. czy progesteron moze hamować moje starania, mimo zazywania CLO? (BADANIA WYKONAŁAM W 18 DNIU CYKLU)czekam,czekam -
Hej.bylam wczoraj u speca od nieplodnosci i stwierdził ze jedynie ciaza przez in vitro; ((
Swiat mi sie zawalil ;'(
Stracilam ochote na zycie i wgl. Wszystko
Ale kazal mi isc do kolegi od bezpłodności i on zadecyduje.
a to sa kosmiczne pieniądze; (Bliźniaki
Najprawdpodobniej Parka -
Ja mam 22 lata, od roku mężatka.teraz idzie 4 cykl i ciekawe co bedzie.ale chyba ni z tego, ale zobaczymy. Dzisiaj dopiero 8 dni po owulacji. Ja mam hashi, dodatnie ana, 7 lat temu poronienie(5tc). Potem w ciąży nie byłam. Powiedziałam, że daję sobie czas do lutego lub marca. Potem się poddaję. A o in vitro mowy nie ma, nie chcę by to było na siłę. Jak nie będzie dziecka to nie.M&M
-
Sana w tym cyklu dupa. Już mam bóle na okres, chociaż dopiero jest 22 dc, a ja bez duphastonu miałam zawsze cykle 26-28. źle zrobiłam, że zaczęłam się leczyć na tarczycę, bo teraz wszystko się popsuło i mój organizm bez hormonów( duphaston i bromergon) nie daje rady. A ciąży jak nie było tak nie ma. Jestem załamana. Jeszcze mój mąż mówi, że to robi tylko dla mnie. Że kochając się za mną w dni płodne to robi to by spełnić moje marzenie. On ma dziecko z 1 małżeństwa. Było ono wpadką. Ale teraz dopiero zobaczy jak ja się zachowuję i beczę, bo znowu nam się nie udało. Zobaczy co to znaczy jak ktoś chce mieć dziecko. Po prostu masakraM&M