Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagoda w takim razie to aby czekam z niecierpliwoscia na relacje z wizyty, no jednak szkoda że nie poźniej ale co tam ważne że jest
ja tez nie robilam badan.. nawet nie wiem jaki mam progesteron.. a bete musiałąm robic bo mialam podejrzenie pozamacicznej.. ughhh.
Mona hohoho i nie marudził na te zębolki? kurde ale szybko jak ten czas leci
Kusiczka dasz radę moja teściowa byla w 7 miesiącu i dała radę i jeszcze na krzesełku ją podrzucali oughh.. jak to wspomina to ąz mnie ciarki przechodzą.. -
Witam witam
Kochane 11.11.2014 o godzinie 13:33 sn przyszła na świat Zuzanna 57cm i 3480g szczęścia
zaraz wstawię fotkę
hurraa jestem w domku!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 18:23
Martoszka, Ewa99, kusiczka, Natu93, mizzelka, Bella93 lubią tę wiadomość
-
Jeeej, śliczna Zuzanna! Okraglutka buzia, okraglutki nosek i w ogóle ^^ Troszkę Was potrzymali w tym szpitalu, nie powiem...
Przełożyłam sobie wizytę na 8 grudnia, 7w1d, więc W sam raz. -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wczoraj przymusiłam mojego m. i byliśmy u mojego gin, w sumie ja miałam po prostu kontrole, ale po uzgodnieniu z nim przez telefon wzięłam wszystkie wyniki m.
Bez badań nie może nic powiedzieć pewnego, ale z jego doświadczenia w leczeniu niepłodności twierdzi, że jeśli przez prawie rok przy (głównie) cukrzycy i cholesterolu i mocnych objawach jakie ma m. się nie udało to jest wina właśnie tych chorób (chociaż jest wiele przypadków, że z koszmarną cukrzycą faceci są sprawni i płodzą całe gromadki)
Dopiero jak to się uda ogarnąć to będzie sens w ogóle badać i działać coś z żołnierzykami, potencją, chociaż po wyleczeniu w/w powinno się samo wiele poprawić.
Mnie dał kilka skierowań na badania, ale to mam robić po @, na początku cyklu itd
Także, jak coś nam się uda osiągnąć to się odezwę. Póki co mam doła jak stąd do Chin.
Niby się tego spodziewałam, bo naczytałam się w necie co objawy m. przy tych chorobach oznaczają, ale doktor mnie utwierdził
-
Ewcia kochana.. nie dziwie ci sie.. ale pamiętaj że jest to do ogarnięcia..
i dobrze że w koncu jego duma nie zatrzyma starań.. i jednak wziął się za pas i poszedł razem z tobą, w koncu to wasza wspólna sprawa..
będzie dobrze.. i przy okazji mąż będzie zdrowszy.. same plusy.
jedynie czas.. ehh ale u Cb miesiączki są.. cykle regularne.. więc lada chwila zanim się obejrzymy to zajdziesz w ciąże.. aby niech naseinie sie poprawi i będzie super
jak bd chciala pogadać to daj znać.. ale nie dołuj się skarbie
bo to nic nie da.. Trzeba walczyć o dzidzie.. a zanim się człowiek obejrzy to drugie szybko wam się pojawi..
może własnie taki wstrząs wam się przyda ta wizyta na pewno dała MU do myślenia i sobie weźmie do serca swoje zdrowie i dziecko..
po to człowiek upada, żeby powstać z podniesioną głową.