Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My sobie zapomnieliśmy o dyngusie, późno się ogarnęliśmy, ale symbolicznie było
Fajne świeta były, w małym gronie, na luzie, z pysznym jedzeniem, ale nie w przesadzonej ilości. Bardzo miło spędzony czas!
Kusiczka się umawia na operację, a ja tu się codziennie prawie modlę, żeby nic złego nie wyszło i żebym mogła w domu urodzić... -
u mnie tez dyngusa nie bylo
ale objadłam się jak szalona mała ma dobre trawienie bo źle nie zareagowała na te przysmaki i ciasta wręcz przeciwnie.. spała jak nie wiem co
a tu uchwyciłam moją córkę jak sie smieje, od kilku dni tak mi rano robi
kusiczko a to musisz miec cc?
Ewko a jak nowa praca?
Dziewczyny fasolki na pewno zawitają w koncu wiosna idzie
ja to teraz muszę uważać heheh ale połóg jeszcze trwa.. muszę wytrwać do wizytyMartoszka, Ewa99, truskavvkowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewko oby nie choć jak się trafi to też w sumie się nie pogniewam
to fajnie że praca super jednak zmiany są na lepsze i oby tak dalej
ja już z małą wychodzę na spacerki nawet już godzinne ładna pogoda to trzeba korzystać
i malutka już wazy 5300 rośniemy a kaftaniki itp 56 co nakupowałam to na krótko starczyly i juz byly przyciasne.. ehh musze teraz 62 szukac mam kilka sztuk ale nie nakupowalam bodziakówMartoszka lubi tę wiadomość
-
mizzelko, tak, ze względu na położenie łożyska.
no i jeśli mała się nie obróci głową do dołu to drugi powód będzie.
JagodaP- nie nastawiam się negatywnie do cesarki,bo jedną już przeżyłam i nie wspominam jej źle, jestem dobrej myśli, że i tym razem będzie podobnieMartoszka, Martoszka lubią tę wiadomość
-
Jak łożysko jest przodujace to nie ma szans na poród drogami natury, żadne dodatkowe powody tego nie zmienią, co zrobić. Ja też mam nadzieję, że dobrze zniesiesz, w końcu to poważna operacja... A potem maluchem zająć się trzeba, więc dobra forma się przyda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 23:12
kusiczka lubi tę wiadomość
-
Rocznik 92 wita;)
pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie i te, które tak jak ja, marzą by nią zostać;*mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
tygrys73 wrote:Patus_777 i ja reprezentuję ten rocznik. Powiedz coś więcej o sobie, ile się staracie, czy masz jakieś problemy?
Hej teraz będzie 3 cykl starań, mogę w sumie napisać taki intensywny, bo już nie ufam moim dniom płodnym...śluzowi itd.... strasznie mi się długość cykli zmieniła;/ i tak ustaliłam, że staramy się regularniej może się uda! jak na razie jestem po dniach płodnych bolą mnie piersi ...dziwne ale nie chcę się już nakręcać ;/ poczekam na moment testowania;/ nie będę głupieć tak jak ostatnio szalałam testami..badaniami krwi, a miesiączka spóźniona tylko;/ spokojnie na pewno się uda! i każdej z nas:) Może się uda teraz, to miałabym prezent na styczeń urodzinowy:Dtygrys73 lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
JagodaP wrote:O, widzę Patus, że też masz zwyczaj liczenia terminu porodu "w razie gdyby TYM razem się udało" xD
nooo baaaaaaa )mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Cześć dziewczyny!
Poruszając temat z innej beczki...
Testując różne nowości miałam okazję zostać ambasadorką i testerką pereł piorących Perlux.
Perełki zawierają w sobie zarówno proszek jak i żel do prania, ale wystarczy wrzucić tylko jedną kapsułkę, bez konieczności dozowania proszków, płynów, żeli i innych środków piorących, żeby uzyskać czyste prania, w dodatku o świeżym zapachu.
Osobiście nie widzę nawet potrzeby używania płynów do płukania tkanin po zastosowaniu perły Perlux.
Wszystkie dotychczasowe plamy, które nie chciały się wyprać zniknęły zupełnie lub staly się o wiele mniej widoczne!
Polecam Wam serdecznie perły piorące Perlux, zarówno do ubrań kolorowych, jak i białych.