Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny !!
jeejku jak dawno mnie tu nie bylo opowiadajcie co u was? widze ze jest tez sporo nowych staraczek
jesli chodzi o mnie to e grudniu wyszlam za maz a od stycznia staramy sie zostac rodzina zastepcza dla moich bratankow niestety wszystko trwa i trwa i trwa
niestety widzimy sie z nimi tylko w mopsie przez godzine co tydzien a najgorsze sa rozstania a dzisiejsze chyba bylo najgorsze... chlopcy dostali od nas samochodziki na dzien dziecka i 4letni ernis kiedy jakas pani z mops sie go pytala to pow na mojego meza "od tego taty dostalem"... na dodatek chcial z nami jechac do domu a ja chocbym chciala mam zwiazane rece -
Ojeeej, Alusia, gratulacje przenajwiększe! Trzymam kciuki, żeby okruszek się trzymał tam dzielnie w macicy!
Patus, jak tam po wizycie?
Niecierpliwa, jak tam idzie z bratankami, coś do przodu czy pochłania Was biurokracja? Podziwiam taką odpowiedzialną decyzję i gratuluję, oby się udało...
Mizzelka, Twoja Milenka już taka stara baba! A dopiero co się nie chciała zbierać na ten świat... Fakt faktem moja kropeczka też już jest na świecie, a rzeczywiście dopiero testy robiłam
mizzelka lubi tę wiadomość
-
No to ja też się witam i zostaje jak na razie. Testuje około 10-11.08. 18dc testy owu dalej negatywne ale jajniki bolą od kilku dni więc jeszcze mam nadzieję, a serduszkowalismy troszkę bardziej niż ostatnio. Cykle około 31dniowe, po anty. To nasz 4cs może w końcu się uda! U mnie hiperprolaktynemie, hiperinsulinemia i niedoczynność tarczycy. Aktualne leki: euthyrox N88, glucophage, bromergon i włączyłam inofem.
-
nick nieaktualny
-
JagodaP wrote:Ojeeej, Alusia, gratulacje przenajwiększe! Trzymam kciuki, żeby okruszek się trzymał tam dzielnie w macicy!
Patus, jak tam po wizycie?
Niecierpliwa, jak tam idzie z bratankami, coś do przodu czy pochłania Was biurokracja? Podziwiam taką odpowiedzialną decyzję i gratuluję, oby się udało...
Mizzelka, Twoja Milenka już taka stara baba! A dopiero co się nie chciała zbierać na ten świat... Fakt faktem moja kropeczka też już jest na świecie, a rzeczywiście dopiero testy robiłam
Sorry, że dopiero teraz odpisuje;D dostałam duphaston mam przejść 3 cykle ze staraniem....(jak się nie uda to wszelkie badania moje i męża), dokładnie ma uregulować ma mi to moje cykle...bo skaczą ...w środę testuję zobaczymy, co ty razem bedzie;/ dziś mam 31 d c brak @..TRZYMAĆ KCIUKI...objawów brak!kusiczka lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
mizzelka wrote:a rośnie jak na drożdżach, aktualnie walczymy z zabkowanien i upałem... a jak tam u was?
:* JAKIE SŁODKIE MALEŃSTWO:)mizzelka lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
U nas znów @...badanie męża będzie teraz priorytetem. ..
Udało się jakieś zajść w 2015? Obecnie?mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
U nas znów @...badanie męża będzie teraz priorytetem. ..
Udało się jakieś zajść w 2015? Obecnie?mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyczesc, mozna dolączyc? jestem tu nowa, dopiero zaczynam przygode z Ovu:)
to moj pierwszy cykl staran o malenstwo, czy owocny dowiem sie za 9 dni, wtedy ma sie pojawic niechciana przez mnie @. Jestem rocznik 93 i chetnie porozmawiam z kims kto rowniez bardzo chce byc mama , bo gadanie z osobami postronnymi juz mi sie znudzilo.. same "musisz czekac", "nie , to nie to".. itp.
pozdrawiam:)
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Ja też trzymam kciuki! Daj Patus znać jakby co
Fiolet, witamy, życzę szybkiego zajścia, wiele z nas tutaj stara się miesiącami i latami, obyś Ty nie musiała czekać tak długo.Patus_777 lubi tę wiadomość