Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zostało mi 3opakowania MASTODYNON po 120tabletek tanio odsprzedam zainteresowane pisac na [email protected]aiszza1
-
nick nieaktualnyMizzelko, uda się na pewno
Tylko musicie się dobrze zastanowić kiedy. Ja zawsze byłam zwolenniczką rok po roku, ale po bliższej obserwacji stwierdzam, że jednak nie...
Dzieci się tak szybko rozwijają, że czasem można coś przeoczyć u jednego skupiając zbyt dużą uwagę na drugim.
A o pracy to wole nie gadać... -
Szczerze? Pewnie mnie tu zlinczują ,ale...11 miesięcy. Ale znamy się 9 lat Po tylu związkach w życiu trafiłam na faceta czułego, odpowiedzialnego, kochającego dzieci Dzieci go uwielbiają! Mamy te same cele w życiu...mieszkamy razem 2 miesiące w Limerick.
-
Wiesz co..taki typ sukienki. Jak jesteś niska...to lepiej ją skróć. Ja to chciałam taką - http://zapodaj.net/7c8185162ad77.jpg.html ale pewnie nie pasuje do cywilnego...ale miałabym już do kościelnego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 21:55
-
Mnie też miło Właśnie się zastanawiałam nad tym, co potem. Masz fajnie poukładane podoba mi się ukradnę Ci pomysł z kokardą, tego bądź pewna ...poprawiłaś mi humor. Dzisiaj test negatywny,@...a wytrzymałam bez zbędnego płaczu i użalaniu się Dzięki wielkie. Wracając, dużo gości?