Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
JagodaP wrote:Bierzesz Clo po jednym bezowulacyjnym cyklu?... Odważnie, Clo to nie przelewki a o powikłania nie trudno...
Tak przepisał lekarz, nie biorę na własną rękę ... Nie wiem czy jednym bezowulacyjnym, od lata zmagam sie z nieregularnymi cyklami...nawet bardzo ...wiec nie wiem.Ufam lekarzowi i mam nadzieje ze bd dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 10:06
-
Może i tak lepiej... Włączając Clo można sobie oszczędzić paru lat starań jak jest pewność, ze owu nie ma. Trzymam kciuki, żeby szybko poszło, u mnie już w 4 cyklu stymulowanym udało się zajść, też mam PCOS i nieregularne miesiączki od zawsze
Ev lubi tę wiadomość
-
JagodaP wrote:Może i tak lepiej... Włączając Clo można sobie oszczędzić paru lat starań jak jest pewność, ze owu nie ma. Trzymam kciuki, żeby szybko poszło, u mnie już w 4 cyklu stymulowanym udało się zajść, też mam PCOS i nieregularne miesiączki od zawsze
Ja mam podejrzenie PCOs ...bo badaniach sie okaże ;( . A wcześniej długo staraliście sie bez CLO? .
No własnie moja droga o to chodzi . Nie dziękuję ;* . -
nick nieaktualny
-
Hej Ewa! U nas leci jakoś, ostatnio nawet zaczęłam się zastanawiać czy za drugim razem będzie u nas łatwiej o malucha. Zobaczymy za parę lat.
A u Was co tam? Nie magluje rodzinka, żebyście coś majstrowali na 2 rocznicę? Jakieś inne głupie teksty w temacie? -
nick nieaktualnyOby było łatwiej, już będziecie wiedzieć chociaż na czym stoicie
Całkiem spokojnie, tylko każdy w życzeniach wspomina o dzieciach. Rodzice czasem tęsknie wspominają, że ci już są dziadkami, a tamci też, ale nie ma takich uprzykrzających życie docinek jak wcześniej. Przyzwyczaili się
A my korzystamy z życia tylko we dwoje Czasami brakuje, zwłaszcza ostatnie tygodnie były ciężkie, bo gdyby się w styczniu faktycznie udało bylibyśmy teraz we 3...
Pojechaliśmy na początku września na aktywny urlop i jakoś przetrwaliśmy.
Czekamy cierpliwie