Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha no moja mama też myślała że sie źle czuje bo mam okres. I ze że mnie brzuch boli przez to. A jak im powiedzieliśmy to w szoku

Seli ja dzisiaj zobaczyłam w sklepie noworodka na rękach taty. Jak zaczął płakać to i mi łzy poleciały; pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
MissKathy92 wrote:Lincori Ty nie szukaj innego forum tylko zostań tu z nami
dziewczyny w ciąży częściej tu piszą bo u nich cały czas coś się dzieje a staraczki tylko od okresu, przez owulacje, do następnego okresu (niestety)
I tak będziemy do skutku
na pewno i nam się kiedyś uda 
My się staramy od stycznia, ale mam porobione już wszystkie badania hormonalne (przyszedł dziś mój ostatni wynik 17-hydroksyprogesteron mam przekroczony dwukrotnie
) i 7 maja do gina ze wszystkim idę
zobaczymy co on powie, ale tak jak pisze Alex- też powiem że staramy się dłużej bo się boję że każe czekać jeszcze zanim podejmie leczenie które ewidentnie jest mi potrzebne 
Co do ilości dzieci- mi się marzy parka, dla męża jeszcze plus 1
ale tak naprawdę co Bóg da to przyjmiemy 
My teraz siedzimy u moich rodziców, świętujemy urodziny mamy
czyli coś jest z nadnerczą
ale to można znaleźć problem... A może to od guzków tarczycy? Sama nie wiem... specem wielkim nie jestem, tak czy siak można w tym kierunku działać, idziesz z tym do endokrynologa?
-
Magdaa21 wrote:Ja się popłakałam dopiero jak mamie powiedziałam. Ani przy usg ani przy teście nie płakałam

Normalnie będę cisnąć z nich dzisiaj na maksa, ciekawe jaka mine będą mieć :p
Ja pewnie na usg się popłaczę przy serduchu :p ale ogólnie płaczliwa jestem, teraz nie mogę się pozbierać po filmie ;P -
Magdaa21 wrote:Ja też myślałam, że jestem, przecież w kościele dzieci śpiewały a ja już łzy :p ale jakoś jak usłyszałam serduszko to nie nie wiem.. Jakby nie dociera do mnie

nie, ale mnie hormony rozwalają, kto płacze na avangersach?
hahaha
Alex, nie może być tak, masz drożne jajowody
Ja ostatnio nic nie czuje... -
Mam nadzieje ze tak nie będzie. Dzisiaj miałam jakiś dzień wątpliwości. Ale już jest dobrze, nic nie kłuje. Może faktycznie od zaparcia bo przeszło jak poszło; )
Teraz robię sobie kąpiel, ale taka lekko ciepła tylko. Kupiłam sobie płyn do kąpieli przeciw rozstępom i wysuszaniu skóry. Zaraz zrobię sobie sałatkę i koktajl z jarmużem
Coś tu dzisiaj u nas cicho, wszyscy weekendują
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Mam nadzieje ze tak nie będzie. Dzisiaj miałam jakiś dzień wątpliwości. Ale już jest dobrze, nic nie kłuje. Może faktycznie od zaparcia bo przeszło jak poszło; )
Teraz robię sobie kąpiel, ale taka lekko ciepła tylko. Kupiłam sobie płyn do kąpieli przeciw rozstępom i wysuszaniu skóry. Zaraz zrobię sobie sałatkę i koktajl z jarmużem
Coś tu dzisiaj u nas cicho, wszyscy weekendują
O sa takie plyny do kapieli? Z jakiej firmy?
Ja obudzilam sie zadowolona, potem bylam placzliwa, potem wkurzona i zla i chcaca umrzec ;p hahaha i leze bo nie chce nikogo zabic. Rozchwianie jest... Ale ja mam tak jak mi hormony szaleja... -
Ja wczoraj radość, dzisiaj lekko dół i wątpliwości. Moze tak na zmianę; p poogladalam sobie zdjęcia USG w 6 tygodniu na galerii i juz mi lepiej
chce takie śliczne 
Seli w rossmanie kupiłam dzisiaj. Rossmanowe
ale widziałam też inne marki i z kartą rossnę masz rabat
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
O, ciekawe

Ja mam w ciagu dnia rozne takie... Wczoraj mialam tak okropne mysli, ze az prosilam Boga by je odgonil bo nie jestem psychopatka ;p i niby poki sa same mysli to nie jest zle ale jak juz bierzesz noz jest zle
hahaha
-
alex wszelkie typowe ciążowe objawy z reguły pojawiają się w 6 tygodniu i więcej
Ciesz się i oby ten stan utrzymał się jak najdłużej i mdłości żebyś nie miała bo to nic przyjemnego 
Magda haha nieźle będą mieć niespodziankę
MissKathy tu jest super, zajebist*** atmosfera tylko póki nie za ciąże to chciałam mieć kontakt ze staraczkami które też przeżywają tak jak ja wszelkie objawy, miesiączki itp. no ale na bank tu będę pisać bo jest super
Miłego świętowania urodzin Twojej mamy 
alex delikatne kłucia jajników do bodajże 7tygodnia są normalne i nie zwiastują pozamacicznej z tego co wiem to silniejszy ból:) Dopiero po tym czasie trzeba uważac bo utrzymujące się kłucia moga świadczyć o odklejaniu łożyska ale ty jesteś w 5 tygodniu a w Twoim organiźmie jest rewolucja hormonów więc czymś się muszą objawiać
Bedzie dobrze 
Starania o drugie dziecko. -
Lincori wrote:alex wszelkie typowe ciążowe objawy z reguły pojawiają się w 6 tygodniu i więcej
Ciesz się i oby ten stan utrzymał się jak najdłużej i mdłości żebyś nie miała bo to nic przyjemnego 
Magda haha nieźle będą mieć niespodziankę
MissKathy tu jest super, zajebist*** atmosfera tylko póki nie za ciąże to chciałam mieć kontakt ze staraczkami które też przeżywają tak jak ja wszelkie objawy, miesiączki itp. no ale na bank tu będę pisać bo jest super
Miłego świętowania urodzin Twojej mamy 
alex delikatne kłucia jajników do bodajże 7tygodnia są normalne i nie zwiastują pozamacicznej z tego co wiem to silniejszy ból:) Dopiero po tym czasie trzeba uważac bo utrzymujące się kłucia moga świadczyć o odklejaniu łożyska ale ty jesteś w 5 tygodniu a w Twoim organiźmie jest rewolucja hormonów więc czymś się muszą objawiać
Bedzie dobrze 
Widzisz
i Ty nam cos podpowiesz, my Tobie ile mozemy
-
Seli ja właśnie zastanawiam się co to może znaczyćSeli wrote:czyli coś jest z nadnerczą
ale to można znaleźć problem... A może to od guzków tarczycy? Sama nie wiem... specem wielkim nie jestem, tak czy siak można w tym kierunku działać, idziesz z tym do endokrynologa?
przewertowalam cały net i wyszło że albo pcos albo dysfunkcja nadnerczy ale normalnie nie wiem co myśleć bo większość wskazuje na pcos ale do końca nie wiem
w poniedziałek idę do rodzinnej i zobaczę co ona powie, pewnie skieruje do endo i bardzo dobrze
może to właśnie od tych guzów na tarczycy
A jak myślisz jakby było coś z nadnercza to bardzo poważne jest? Bo ja nie wiem co myśleć 
Lincori my staraczki zawsze przy każdym cyklu przeżywamy wszystkie objawy, przynajmniej ja tak mam bo bardzo chce zostać mamą a tu nic nie wychodzi
Dziewczyny ja troszkę za dużo wypiłam, wybaczcie za te chaotyczne pisanie ale musiałam odreagować bo nie wiem co mam z sobą zrobić, nie wiem czy mam pcos (Co bym jeszcze przeżyła) ale jak mam te dysfunkcje nadnerczy to chyba sie zalamie bo nie wiem czy to poważna choroba czy da się z tym żyć i zostać mamą
tak się boję
-
Dzień dobry kobietki

Puchatkowa - to czekamy na wyniki owulacji, będziesz testować w tym miesiącu?
Miss... Spokojnie, może to nie jest nic poważnego tak? Wszystko na początku wydaje się straszne
Ja specem wielkim nie jestem, ale wydaje mi się, że są na to leki, albo inne metody
I wiesz na czym stoisz, pójdzie z górki 
Dla otuchy dodam, że moja znajoma ze studiów ma stwardnienie rozsiane, takie już mocne stadium, w styczniu stwierdzili, że chcą się starać no i bach, w pierwszym cyklu... A ona była na lekach itp. więc no da się
-
Hej dziewczyny
witam sie w piękną niedzielę; ) maz i pies nie dali mi pospać i o dziwo przed 7 już byłam wyspana
na dzisiaj plan jest taki ze odpoczywamy bo wczorajsze zakupy sprawiły ze że mnie stopy bolą: )
Seli lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Hej dziewczyny
witam sie w piękną niedzielę; ) maz i pies nie dali mi pospać i o dziwo przed 7 już byłam wyspana
na dzisiaj plan jest taki ze odpoczywamy bo wczorajsze zakupy sprawiły ze że mnie stopy bolą: )
hahaha mnie bolały te czwartkowe
ale tylko jedna stopa xD
Dziś sobie większą wędrówkę zrobie do Etam i zakupie stanik
bo bez w domu już nie mogę chodzić
-
Ja w domu właśnie bez chodzę i ulga totalna
Wczoraj nawet przez chwilę myślałam, że mnie piersi przestały boleć i się zmartwiłam. Ale jednak bolą 
Dzisiaj miałam takie durne sny, że poszłam na wizytę do lekarza, a on do pracy nie przyszedł, to ja na niego do 20 czekałam pod drzwiami, a później stwierdziłam, że sama USG sobie zrobię. A tak były 2 zarodki!!! Obudziłam się wtedy, było po 1 w nocy, poszłam siku i mąż do mnie co się dzieje, że ja tak biegam
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH