SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulaa92 wrote:
    Czyli jest jakas nadzieja:p
    Nadzieja zawsze jest

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
  • Seli Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaassiia wrote:
    Cześć dziewczyny :)
    Panipuchatwowa to czekamy na rozwój sytuacji :)
    Ja weekend zaczęłam imprezowo z rana chrzest a wieczorkiem dysko z koleżanka stopy mi odpadają :D
    Ja w tym cyklu zgubiłem rachubę już nie wiem co się dzieje tempa nic nie wskazuje i te plamienia ( na szczęście chwilowo odpuściły) więc nie wiem czego jeszcze się spodziewać idę na żywioł
    I dobrze :D trzeba korzystać z tego co jest :)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co ma być to będzie wszystko w rękach Boga, bo chwilowo nie ogarniam

21 wrzesień 2019
  • Seli Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaassiia wrote:
    Co ma być to będzie wszystko w rękach Boga, bo chwilowo nie ogarniam

hehehe :D ja też tak do tego pochodzę.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Kaassiia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He bo jak inaczej, nie mam co glowkowac bo jeszcze coś głupiego wymyślę. Piękna pogoda urlop czas dla mnie i męża:) jak będzie kolejny cykl bez takich anomali to wtedy będę myśleć

21 wrzesień 2019
  • Seli Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My idziemy do teatru dziś :) jutro zabieram się do roboty.

dZhdp1.png

• Kaassiia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli więc miłego wypadu życie

21 wrzesień 2019
  • terka Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny oszalałyście!!! :D
    Zawsze na weekend cisza cos tam jedna skrobnęła a jak ja wyjeżdżam to zaraz tydzień nadrabiania mam! :D
    Czytałam wszystko ale nie pamiętam polowy z tego co pisałyście ;)

Zauważyłam ładne wyniki proga, także Anulaa kciuki zaciśnięte ;) nie wiem czy któraś jeszcze ma plany testować w najbliższym czasie? :)

Przywitam i ja nowa koleżankę ;) cześć Lincori-nie boj się tu jest wątek totalnie pomieszany tematycznie nie tylko starania, nie tylko ciąża ale każdy inny temat tez mile widziany :P

My już wracamy, będziemy wieczorem w domku dopiero... Mam dość na najbliższy rok :P wesele w ciąży to jednak wyzwanie...
    Myśleliśmy przez chwilę czy to byl dobry pomysł zeby jechać bo mały się bardzo denerwował w pewnym momencie bardzo niespokojny... Za głośno juz bylo i za długo. Ale urwaliśmy się po prostu wcześniej, odpoczęłam i wszystko wróciło do normy ;) taka ulga... :) :)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jedziemy na wesele 1 września, wg kalendarza to będzie 24 tydzień :) Więc też pewnie będzie nie lada wyzwanie, żeby wytrzymać. Ale mamy na miejscu hotel, będę chodziła odpoczywać w razie czego :)
    My byliśmy na spacerze i na lodach, a zaraz dopiero siadamy do obiadu. Zrobiłam dzisiaj gulasz z indyka z warzywami :) I mam ochotę na mizerię do tego :)
    Terka, a pobawiłaś się coś na tym weselu? :) Czy już nie idzie tańczyć nawet powoli?

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • terka Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    My jedziemy na wesele 1 września, wg kalendarza to będzie 24 tydzień :) Więc też pewnie będzie nie lada wyzwanie, żeby wytrzymać. Ale mamy na miejscu hotel, będę chodziła odpoczywać w razie czego :)
    My byliśmy na spacerze i na lodach, a zaraz dopiero siadamy do obiadu. Zrobiłam dzisiaj gulasz z indyka z warzywami :) I mam ochotę na mizerię do tego :)
    Terka, a pobawiłaś się coś na tym weselu? :) Czy już nie idzie tańczyć nawet powoli?

Jak nie idzie jak idzie i to nawet nie tylko powoli :P ale to zależy od samopoczucia i wygodnych ubrań :P ja tam często siadałam albo wychodziłam na zewnątrz... Wiec nie bylo zle ale głośno ;)
    A jak powiedzieliśmy ze chcielibyśmy wracać to samochód juz czekał na nas zeby do hotelu zawieść ;)
    No 24 a 30tc to uwierz mi tez różnica ;)

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to na pewno :) My mamy hotel na miejscu nad salą, więc też jakiś plus większy :) Już się nie mogę doczekać, bo to wyczekiwane wesele naszego świadka :)

Ja dzisiaj jakaś ociężała jestem od tego upału. Byliśmy na lodach, przeszliśmy dosyć sporo bo z psem to i dłuższy spacer się załapał. Ale chyba zaraz się zdrzemnę jak zjem obiad :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My się zbieramy :D

Terka - ważne, że wybawiona :D ja znalazłam sukienkę lawendową na weselicho :D mąż mi każe zamawiać :P w ogóle niczego mi nie odmawia i rozpieszcza :D więc popłynęłam z wydatkami, że hej....

dZhdp1.png

• Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ;) No ja właśnie terka tez będę w 30tc , w sierpniu na weselu ale myśmy sobie w tym hotelu co wesele wzięli w te noc właśnie żebym w razie wi mogło sobie pójść poleżysz odpocząć , wrócić do zabawy i później spowrotem pójść do pokoju ;)
    My jesteśmy u znajomych w Belgii dziwna pogoda w sumie jest słońce świecie ciepłe ale wiatr zimny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2018, 16:49

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • terka Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    No to na pewno :) My mamy hotel na miejscu nad salą, więc też jakiś plus większy :) Już się nie mogę doczekać, bo to wyczekiwane wesele naszego świadka :)

Ja dzisiaj jakaś ociężała jestem od tego upału. Byliśmy na lodach, przeszliśmy dosyć sporo bo z psem to i dłuższy spacer się załapał. Ale chyba zaraz się zdrzemnę jak zjem obiad :)

My tez na wesele naszej pani świadek pojechaliśmy... Gdyby to byl ktoś dalszy to pewnie byśmy sie zastanawiali czy jechać itd ale do niej no to bardzo chcieliśmy ;)
    I choc wymęczona to nie żałuje, ta radość człowieka który dopiero co wziął ślub... :) :) :) mega ;) warto było :)

• terka Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała_Mii wrote:
    Hejka ;) No ja właśnie terka tez będę w 30tc , w sierpniu na weselu ale myśmy sobie w tym hotelu co wesele wzięli w te noc właśnie żebym w razie wi mogło sobie pójść poleżysz odpocząć , wrócić do zabawy i później spowrotem pójść do pokoju ;)
    My jesteśmy u znajomych w Belgii dziwna pogoda w sumie jest słońce świecie ciepłe ale wiatr zimny

Sierpień och sierpień :D to dopiero lato będzie, ja bym chyba wymiekla ale ja latem sama wymiekam a co dopiero w ciąży ;)
    Obiecałam sobie ze to ostatnia taka wycieczka dalsza. Następna juz z małym na zewnątrz...

Ogólnie to nie jest nic złego, super moc gdzies pojechać pobawić się i byc z bliskimi sobie ludźmi ;) ale trzeba brać poprawkę ze to męczące bardzo :)

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jedziemy na wesele 35 km od domu rodzinnego. Więc w razie czego zawsze ktoś może po nas przyjechać albo coś :) Mam nadzieję, że do tego czasu wszystko będzie pięknie i ta ciąża się rozwinie. Bo ja sobie teraz na początku mogę planować, a czas pokaże swoje :)

Jutro mnie czeka dzień pełen załatwiania. We wtorek robimy urodzinowego grilla na działce, więc muszę zakupy porobić. Mama obiecała, że pokupuje wszystko, ale ja też mam kilka rzeczy do ogarnięcia przed wyjazdem. I jeszcze mąż nowy telefon kupuje, więc muszę iść mu go jutro do 12 odebrać. Będę latać w tym skwarze... Aż się obawiam.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadaje wieczornie z kebaba ;D zapowiada sie burza... A na razie rozpetalam sobie burze w glowie bo ja zawsze mam rozkminy wtedy co nie trzeba. Boicie sie macierzynstwa?

dZhdp1.png

• Kaassiia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli U mnie też zapowiada się na burze, a ja dziś padnięta totalny dzień lenia ;D
    Co do macierzyństwa zawsze są jakieś obawy, lecz myślę że ze wszystkim można sobie poradzić jednak to zawsze nowa sytuacja jak taka mała istotka się pojawi i raczej w stu procentach nie da się do tego przygotować.

21 wrzesień 2019
  • Seli Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jakies dziwne obawy... Bo z innymi dziecmi sobie radze a tutaj byloby wlasne...

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli, instynkt ci się od razu włączy :) Ja się nie boję, bo wiem z czym to się wiąże :) Opiekę nad maluchami też mam w małym palcu. Wiadomo, że będą na pewno jakieś obawy czy podołamy, będą zwątpienia. Ale jest to największe marzenie w trakcie realizacji, trzeba to przyjąć na klatę :)
    Ja jutro też planuję kebsa, mam straszną ochotę dzisiaj. Jutro szybko po pracy męża chcemy się ogarnąć i jechać, bo trzeba wieczorem działkę skosić znowu przed wtorkową imprezką. Będzie nas ok 10-12 osób w tym jeden maluszek, jeden w trakcie tworzenia i 4 psy :D Także szykuje się grill na hardkorze. Ale mam dzisiaj tak dobry humor że podołam organizacji :) Jutro z rana dzwonię do przychodni kiedy mogę podejść i pewnie do 12 się ogarnę ze wszystkim, a ok 14 jedziemy :) Mąż się szybciej z pracy urwie.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
‹‹ 1014 1015 1016 1017 1018 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ