Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:Ja w domu właśnie bez chodzę i ulga totalna
Wczoraj nawet przez chwilę myślałam, że mnie piersi przestały boleć i się zmartwiłam. Ale jednak bolą 
Dzisiaj miałam takie durne sny, że poszłam na wizytę do lekarza, a on do pracy nie przyszedł, to ja na niego do 20 czekałam pod drzwiami, a później stwierdziłam, że sama USG sobie zrobię. A tak były 2 zarodki!!! Obudziłam się wtedy, było po 1 w nocy, poszłam siku i mąż do mnie co się dzieje, że ja tak biegam
hahahhaaha
ja dziś nawet spokojne sny miałam 
a co do piersi, mnie najbardziej bolą sutki... Ja mam je spore, teraz spuchnięte to już w ogóle... i jak zwisają to masakra, muszę jakiś miękki stanik mieć do trzymania
-
Ja mam małe
Tzn teraz się zaokrągliły i są pełniejsze, żyły powychodziły. I też najbardziej bolą sutki, ale promieniuje na całość, po bokach.
My wczoraj padliśmy o 22. Zaczęliśmy oglądać nowy serial na Netflixie, ale nas zmogło i poszliśmy grzecznie spać
Coś się z Netflixem podziało i nasze seriale, które wcześniej oglądaliśmy, straciły polskie napisy i lektor. Napisałam do nich, o co chodzi
To będzie moje źródło rozrywki na L4, musi działać
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Haha, co za sennik

"widzieć badanie USG: spodziewaj się dobrej nowiny
być na badaniu USG: możesz mieć niewielkie kłopoty zdrowotne, lepiej odwiedź lekarza i upewnij się czy wszystko dobrze"
Ja w sumie bardziej widziałam obraz USG, bo sama je sobie zrobiłam
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hah, nie wymyślaj z sennikiem

Ja nie wiem jaki rozmiar teraz stanika, bo miałam 75E a teraz? muszę iść pomierzyć
-
Ja na vissane mialam G/H i bylo bardzo ciezko... Mam badzieje, ze tak nie wyrosna znow ;p
Magda - ja bylam tak porownywana, masakra. Ale moze bedzie inaczej? U nas to bedzie pierwsze i po mojej stronie i po meza.
Jedziemy zrobic "ogrodowe" zakupy ;p dzis mily dzien i w koncu idziemy do teatru
-
Ja jestem najstarszą wnuczką
Najmłodszy ma 2,5 roku
I raczej mnie nigdy nie porównywali 
Nasze dziecko będzie pierwszym prawnukiem, a dla naszych rodziców pierwszym wnukiem
Wszyscy wyczekują
Dziadkom powiemy jakoś w czerwcu pewnie, jak wszystko będzie w porządku. Są schorowani, nie chcę żeby jakiekolwiek negatywne informacje na nich wpłynęły...
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mam piekny bez w wazonie
piekna pogoda.
Baw sie dobrze Puchatkowa
-
Dziewczyny, progesteron 28.10...czy to może świadczyć o podwójnej owulacji? Pobolewaly mnie oba jajniki a to drugi cykl z clo, bez monitoringu..od następnego cyklu zmieniam lekarza:/09.2017r TSH 1.68, Progesteron 8.9, Prolaktyna 283.6
4 miesiące Duphaston w II fazie cyklu
02.2018r Progesteron 1.3
03.2018r Pierwszy cykl z Clo, progesteron 18.58
04.2018 clo, progesteron 28.10
06.2018 upragniona ciąża -
Anulaa92 wrote:Dziewczyny, progesteron 28.10...czy to może świadczyć o podwójnej owulacji? Pobolewaly mnie oba jajniki a to drugi cykl z clo, bez monitoringu..od następnego cyklu zmieniam lekarza:/
nie koniecznie
to bardzo dobry progesteron
teraz odczekać kilka dni i testować
-
Pobolewa mnie brzuch jak na okres i prawy jajnik...jakoś na ciążę nie liczę:p09.2017r TSH 1.68, Progesteron 8.9, Prolaktyna 283.6
02.2018r Progesteron 1.3
Anulaa92 wrote:Pobolewa mnie brzuch jak na okres i prawy jajnik...jakoś na ciążę nie liczę:p
Mnie w tym bolal tak mocno na okres jak nigdy :p myslalam, ze dostane kosmicznie bolacy okres a tu nie ;p -
Hej kobitki wpadłam się przywitać i lecę dalej do gości. Bo wpadli hehe nas odwiedzić<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Czyli jest jakas nadzieja:p09.2017r TSH 1.68, Progesteron 8.9, Prolaktyna 283.6
02.2018r Progesteron 1.3
Anulaa92 wrote:Czyli jest jakas nadzieja:p
Jest
hej Mari
widzę, że zapracowana, dziś wszyscy się bawią
-
Cześć dziewczyny

Panipuchatwowa to czekamy na rozwój sytuacji
Ja weekend zaczęłam imprezowo z rana chrzest a wieczorkiem dysko z koleżanka stopy mi odpadają
Ja w tym cyklu zgubiłem rachubę już nie wiem co się dzieje tempa nic nie wskazuje i te plamienia ( na szczęście chwilowo odpuściły) więc nie wiem czego jeszcze się spodziewać idę na żywioł
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH