Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:Poczytałam sobie o tych bólach przy kichnięciu, ponoć normalne bo się mięśnie macicy rozciągają
Uff 
Wczoraj u tej mojej przyjaciółki mąż bał się wziąć małą na ręce
Ja bez problemu, nawet przebierałam, a on tylko z wózkiem chciał chodzić i ze starszym synkiem się bawić 
Śmiejesz się z męża ale ja sama tez bym się bała takie maleństwo na ręce wziąć
Poważnie
Starania o drugie dziecko. -
Kurczę
boli mnie lewa strona, niby tak od kości odeszło ale boli mnie po lewej stronie ;/ nigdy takiego bólu nie miałam i nie wiem o co chodzi, czy to coś ginekologicznego czy nie...
-
alex0806 wrote:Dziewczyny, nie da się zapłacić za abonament na ovu smsem? Bo muszę się pozbyć środków z konta, przenieśliśmy się dzisiaj na abonament i nie chcę żeby mi kasa przepadła

Chyba nie... -
Lincori wrote:
Seli nie mam pojęcia ale mam nadzieję, że to nic groźnego, wspomnij na najbliższej wizycie u ginekologa
Kiedy jesteś umówiona?
alex jestem tu krótko więc ja niestety nie pomogę 
Na środę, jest lepiej, boli wysoko bilko kości biodrowej. -
Lincori wrote:Seli o to nie długo to może lekarz Cię trochę uspokoi
Prywatnie chodzisz? 
Tylko, ale wiesz, jak tak długo mnie będzie boleć to nie chce czekać do środy, bo rano to ciężko chodzić mi było... To jakby z początku jakieś zapalenie stanu biodrowego, ale teraz po prostu boli jak poruszę lewą nogą i już trochę dalej niż kość. Ale wyżej niż macica, powyżej linii majtek... -
Seli to jak ból Ci nie przejdzie to idź do rodzinnego, pewnie coś poradzi
, a potem podpytaj gina ewentualnie 
Spróbuj jeszcze Amolem nasmarować
Lincori lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Seli to jak ból Ci nie przejdzie to idź do rodzinnego, pewnie coś poradzi
Nie mam Amola... Ale zobaczę, boli mniej, podejrzewam, że jak nie mogłam zasnąć to się tak powyginałam, że coś sobie zrobiłam
-
alex0806 wrote:Może mięsień Seli, a nie kość
Napisz może do gina? Masz do niego kontakt chyba? 
Mięsień, bo kość przestała, teraz czuje ewidentnie to obok kości. Nie chce do niego pisać. Co mi powie w sobotę? nie ma krwawień, nie boli brzuch ani nic, tylko bok i to powyżej linii majtek, momentami jak bardziej się wysilę to mocniej i na "większym obszarze". -
Mari92 wrote:Seli to jak ból Ci nie przejdzie to idź do rodzinnego, pewnie coś poradzi
No właśnie może do rodzinnego uderz.
Dziewczyny pisałam, że wczoraj lub dzisiaj powinien przyjść okres i jeszcze go nie ma
Starania o drugie dziecko. -
Lincori wrote:No właśnie może do rodzinnego uderz.
Dziewczyny pisałam, że wczoraj lub dzisiaj powinien przyjść okres i jeszcze go nie ma
Nie chcesz testu spróbować zrobić?
-
Dziewczyny co do serduszek to już wam mówiłam ze jeśli tylko ciąża nie będzie sporo młodsza to napewno bedziecie już widziały serduszko

U nas dzisiaj piękna pogoda ciąg dalszy trochę w rozjazdach jesteśmy , obecnie na terenie Belgii przebywamy :p
Js po prenatalnych i wynikach nift nie powiem , odetchnęłam z ulga ale prawda taka ze do porodu będę się martwić i stresować wszytkim . Np teraz mam schiza i idę w ppniedzialek do lekarza
bo mam dużo śluzu , okej wiem ze to normalne , nic nie piecze nic nie swędzi .. wszytsko niby okej tylko kolor jest raz biało żółty czyt normalny A raz lekko zielonkawy .. albo ja jestem już jakaś zryta i pod światło się tak wydaje
ale chce to sprawdzić 
Ale prawda jest taka ze zaczęłam już się cieszyc ciąża zdrowy chłop , komisja chorobowe przyznane
spokój do macierzyńskiego
żyć nie umierać
ah
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:Dziewczyny co do serduszek to już wam mówiłam ze jeśli tylko ciąża nie będzie sporo młodsza to napewno bedziecie już widziały serduszko

U nas dzisiaj piękna pogoda ciąg dalszy trochę w rozjazdach jesteśmy , obecnie na terenie Belgii przebywamy :p
Js po prenatalnych i wynikach nift nie powiem , odetchnęłam z ulga ale prawda taka ze do porodu będę się martwić i stresować wszytkim . Np teraz mam schiza i idę w ppniedzialek do lekarza
bo mam dużo śluzu , okej wiem ze to normalne , nic nie piecze nic nie swędzi .. wszytsko niby okej tylko kolor jest raz biało żółty czyt normalny A raz lekko zielonkawy .. albo ja jestem już jakaś zryta i pod światło się tak wydaje
ale chce to sprawdzić 
Ale prawda jest taka ze zaczęłam już się cieszyc ciąża zdrowy chłop , komisja chorobowe przyznane
spokój do macierzyńskiego
żyć nie umierać
ah
Ja myślę nad tymi wszystkimi badaniami, ale chyba wolę sprawdzić i wiedzieć co i jak.
Więc chce zrobić i PAPPA i Nifty... Jest w ogóle jakiś pakiet i chciałabym chyba ten pakiet zrobić. Mam wiele obaw co do tego. -
alex0806 wrote:Ale jestem znowu śpiąca... Będę chodzić spać z kurami chyba
Przeciągam ten czas serialami, żeby chociaż w weekend wytrzymać dłużej, ale ciężko. Idę wziąć zaraz prysznic i wracam do łóżka 
No właśnie ja na Twoim miejscu bym korzystała z możliwości ze możesz iść wcześniej spac czy dłużej poleżeć
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm