Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:Nie dziwie Ci sie bo gdybyś Ty tego nie napisała to ja bym to napisała... Tez mnie juz zalewa jak czytam 16-25 dc dupek. Będziemy mieli piękne 28 dniowe cykle, nieważne jakie czy owulacyjne czy nie, ważne ze 28 dniowe...
I to nic nie daje... poza tym cykle nie powinny być krótsze niż te 21 dni i tyle... Ważne by II faza była prawidłowa -
Seli wrote:I to nic nie daje... poza tym cykle nie powinny być krótsze niż te 21 dni i tyle... Ważne by II faza była prawidłowa
Ty to wiesz, ja to wiem, dziewczyny to wiedza... Ale czemu kuźwa lekarze tego nie wiedza?
Czyżby chęć zarobienia pieniążków na dluzacych sie staraniach były ważniejsze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 19:55
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:Ty to wiesz, ja to wiem, dziewczyny to wiedza... Ale czemu kuźwa lekarze tego nie wiedza?
Czyżby chęć zarobienia pieniążków na dluzacych sie staraniach były ważniejsze?
Pewnie tak... Ehhh ;/ -
Zdarza się że drugą fazę mam 8-9dni tylkoterka wrote:Ale czekaj bo sie pogubiłam.. skoro owulacje masz ok to długość cykli czyli co druga faze masz za krótka czy co?
-
MissKathy92 wrote:Zdarza się że drugą fazę mam 8-9dni tylko

No to za krótka... -
MissKathy92 wrote:Dlatego gin powiedział że nie ma możliwości zajścia w ciąże przy takich cyklach

Akurat tutaj bym nie popadała w doły
mi mówili,że też nic nie da się zrobić :p pobierzesz dupka po owu i będzie ok, a ile kazał brać tabletek?
-
Kazał rano i wieczorem brać tak samo jak metformax. Tylko metę cały czas a dupka tylko w drugiej połowie. Kurde przeczytałam ulotkę tego metformaxu to masakraSeli wrote:Akurat tutaj bym nie popadała w doły
mi mówili,że też nic nie da się zrobić :p pobierzesz dupka po owu i będzie ok, a ile kazał brać tabletek?
-
MissKathy92 wrote:Kazał rano i wieczorem brać tak samo jak metformax. Tylko metę cały czas a dupka tylko w drugiej połowie. Kurde przeczytałam ulotkę tego metformaxu to masakra

no jest masakrą
-
Ale ważne, że lekarz leki Ci dał. I coś idzie do przodu
MissKathy92 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
No mam nadzieję że teraz pójdą lepiej te nasze staraniaalex0806 wrote:Miss, masz leki to teraz do przodu
A ten miovarian to coś takiego jak Ovarin
Też ma mio inozytol, kwas foliowy itd 
-
Lincori wrote:Dziewczyny, dobra mówcie jaki ten termometr do mierzenia tempki mam kupić?
Jakis specjalny czy zwykły? Jakaś konkretna firma? 
Ja cenie sobie taki rozowy do planowania rodziny, kosztuje jakos 25-30 zl ale dobrze mierzy, nie ma z nim jaj, jest gumowy. -
Ja mam jeden microlife a drugi jakiś na G, oba owulacyjne - w sensie kup taki, żeby miał 2 miejsca po przecinku
Ten drugi na G jest gumowy i różowy
Ściśle do pomiaru w pochwie chyba, ale ja mierzyłam tym pierwszym głównie i w ustach pod językiem
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
panipuchatkowa wrote:Microlife z dwoma miejscami po przecinku najlepszy!

No wlasnie nie ;p hehehe ja zle go wspominam ;p
-
alex0806 wrote:Ja mam jeden microlife a drugi jakiś na G, oba owulacyjne - w sensie kup taki, żeby miał 2 miejsca po przecinku
Ten drugi na G jest gumowy i różowy
Ściśle do pomiaru w pochwie chyba, ale ja mierzyłam tym pierwszym głównie i w ustach pod językiem 
Ja tez w ustach i jest byl spoko, dlugo i dokladnie mierzyl.