Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli wrote:Diora perfum
Sauvage - tak mi się spodobały a on chodził i marudził, że nie ma nic pachnącego, się szarpnęłam
raz na osiem lat można chyba na męża się tak szarpnąć hahahaha
Ja zrobię sobie chleb w jajku na szybko i potem coś lepszego.
Na pewno wszystko w porządku
Uwielbiam chleb w jajku, u mnie się mówi tosty francuskie
Mniam
Na plamieniach się nie skończyło, okresem nazwać tego nie mogę ale jest ciut więcej krwi niż plamienie, pewnie jutro się rozkręci na maksa. Brzuch mnie boli i piersi mnie swędzą tak więc nie muszę pisać jakie mam samopoczucie.
Starania o drugie dziecko. -
Coś czuję że moja córka długo będzie jedynaczkąLincori wrote:Uwielbiam chleb w jajku, u mnie się mówi tosty francuskie
Mniam
Na plamieniach się nie skończyło, okresem nazwać tego nie mogę ale jest ciut więcej krwi niż plamienie, pewnie jutro się rozkręci na maksa. Brzuch mnie boli i piersi mnie swędzą tak więc nie muszę pisać jakie mam samopoczucie.
Lincori wrote:Uwielbiam chleb w jajku, u mnie się mówi tosty francuskie
Mniam
jak zwał tak zwał
Ehhh... Szkoda, najgorzej jak tak się spóźni i w ogóle
-
Seli oj tak. Największą nadzieję daje spóźniający się okres ale już się na to nie na biorę

Wylaliśmy fundamenty naszego domu więc z kasą krucho, miałam robić badania, umawiać się ponownie do ginekologa ale odpuszczam to, trudno. Będziemy się przytulać
i tyle a do tematu badań powrócimy jak staniemy na nogi choć to nie prędko nastąpi. Muszę się chyba pogodzić z faktem, że córka będzie jedynaczką.
Lincori wrote:Seli oj tak. Największą nadzieję daje spóźniający się okres ale już się na to nie na biorę

Wylaliśmy fundamenty naszego domu więc z kasą krucho, miałam robić badania, umawiać się ponownie do ginekologa ale odpuszczam to, trudno. Będziemy się przytulać
i tyle a do tematu badań powrócimy jak staniemy na nogi choć to nie prędko nastąpi. Muszę się chyba pogodzić z faktem, że córka będzie jedynaczką.
Nie ma co sie tak nastawiać. Na pewno córeczka będzie miała rodzeństwo
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Mała_Mii wrote:Swoją droga waśnie do mnie dotarło ze kompletnie nie wiem co mi jest potrzebn sile czego i w ogóle ...
terka ile i jakie butelki kupujesz ?
jakie ciuszki i po ile na rozmiar ?;p pampersy etc ... ?
Nie chce nawet takich rzeczy zostawiać na ostatnia chwile
Wysłałam Ci prywatna wiadomość zeby nie zalać forum wyprawka
Mała_Mii lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Jeju, ja tak się przygotowywałam do ciąży, że o samej ciąży to nie mam pojęcia
jakie badanie, jakie rzeczy, co i jak
jestem zagubiona w tym od pozytywnej bety
-
terka wrote:Nie ma co sie tak nastawiać. Na pewno córeczka będzie miała rodzeństwo

O niczym innym nie marze
Seli to samo przyjdzie, po kolei lekarz będzie Cię kierował na badania a na wyprawkę masz jeszcze kupę czasu
Możesz kupić sobie jakiś krem na rozstępy choć według mnie z genami się nie wygra
Lincori wrote:O niczym innym nie marze

Seli to samo przyjdzie, po kolei lekarz będzie Cię kierował na badania a na wyprawkę masz jeszcze kupę czasu
Możesz kupić sobie jakiś krem na rozstępy choć według mnie z genami się nie wygra 
Ja już kupione mam
bo moja mama nie miała ani jednego i nie ma do tej pory
a ja za to juz mając 12 lat miałam rozstępy na udach mimo niedowagi... ale mam krem z pharmacerisa z serii m na rozstępy i jest dobry.Bo znikały mi po nim.
-
Lincori na pewno nie będzie jedynaczką, tylko za niedługo będzie miała brata albo siostrę
Głowa do góry
Możesz sobie monitorować cykl, sprawdzać objawy, temperaturę. Możesz na razie odpuścić lekarzy, skoro tak się sytuacja przedstawia, a skupić się na przyjemnościach 
Ja zjadłam i padnę zaraz. Normalnie zasypiam na siedząco
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Seli no to świetnie lepiej dbać o skórę wcześniej jesli masz skłonności do rozstępów

alex tak będe robić, na mierzenie temperatury się nie zdecyduje chyba że mi się odwidzi ale będę się obserwować
Ja dzisiaj miałam 30 minutową drzemkę chyba pogoda taka śpiąca bo z reguły nie potrafię spać w dzień 
Ja spałam
koty mnie oblazły i było fajnie, chce tak już na dłużej
hehehe
Lincori - ja jestem zadowolona z mierzenia, wiem kiedy owu i można było trafić
-
alex0806 wrote:Ja też z początku nie byłam przekonana do mierzenia. Ale w udanym cyklu dopiero zauważyłam pewny skok

Ja już jakbym teraz zasnęła to na noc. A jeszcze muszę powycinać dla dzieci na czapki strażaka...
Masakra, nie dość, że 8h tyrasz to jeszcze wracasz do domu i czas poświęcasz temu ;/ -
Hej dziewczyny

Ja tak wpadłam na chwilkę, nie mam kiedy Was poczytać
Byłam u gina z moimi wynikami
tak w skrócie, badania wskazują trochę na pco ale usg jest prawidłowe, wiec chyba to nie to, stwierdził że mam androgenizm i powinnam iść z tym do endo
gin powiedział że nie mam prawa zajść w ciąże skoro mam tak krótkie cykle
z powodu wysokiej glukozy dał mi metformax 500, no i dostałam dupka na wydłużenie cyklu
W ciąży na pewno nie jestem, jajniki i macica prawidłowe
tylko te cykle za krótkie... owulacja w tym cyklu była, z prawego jajnika a mnie lewy napieprzal dwa dni
teraz czuje się jak na okres tak lekko cmi
gin kazał przyjść po 3 miesiącach jeśli się nie uda zajść w ciąże
I mam pytanie: kazał mi od 16 do 25 dc brać dupka a jak mam teraz 18 to dziś zacząć brać czy czekać do następnego cyklu? Bo ja zapomniałam o to zapytać