Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smrod jest z kuwety ;p albo jak sie obsra i rozmarze po podlodze... jak sika do zlewu to nie, silny srodek chemiczny i nie ma problemu ale mimo wszystko.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Marcysiem Przyjaciółka

Wysłany: 11 maja 2018, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała_Mii wrote:
    To prawda koty maja swój specyficzny zapach a raczej smrod ;D
    Marcysiem wiesz koja Tosia to taka agentka ze np w zimie potrafi wyjść na podwórko a ze w dupcie zimno to nie będzie siląc ;D wróci do domu stanie na środku salonu patrząc się swoimi ślepcami w coebie i bam siku ;D
    Bo edek to np jak na niego nakrzyczała ze coś zrobił to pp złości pójdzie się zlać na coś ;D ale tal to na ogół grzeczne są najważniejsze noe robią mi burdelu nigdy nie pachaly się do kabli ani butów .. tylko Toska jak była młodsza trochę mi rozrabiaka te kwiatki właśnie j szafka jedna ciagle otwarta ;D ale jej przeszło już

To słuchaj tego... :) Wielokrotnie mój pies zrobił mi taką akcję: wstaje w nocy siku, pies śpi obok łóżka, brzuchem do góry, ślepia zamknięte. Wracam z wc, pies w takiej samej pozycji, w tym samym miejscu... Ale poduszke mam już zasikaną. :D
    I to samo w przypadku: oglądam tv, idę zamieszać zupę, wracam nasikane w miejscu gdzie siedziałam :D

7b63c91cb5.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcysiem wrote:
    To słuchaj tego... :) Wielokrotnie mój pies zrobił mi taką akcję: wstaje w nocy siku, pies śpi obok łóżka, brzuchem do góry, ślepia zamknięte. Wracam z wc, pies w takiej samej pozycji, w tym samym miejscu... Ale poduszke mam już zasikaną. :D
    I to samo w przypadku: oglądam tv, idę zamieszać zupę, wracam nasikane w miejscu gdzie siedziałam :D

Uuu.... ;p oj gazeta by dostal ;p moj pies(zostal z moimi rodzicami) jak sie na kogos wnerwi to mu buty osikuje. Ale tylko tak po zlosci.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jej marcusiem to mój piesek by dostawał Gazeta za to ;D mój edek to obsikuje poduszkę i to tylko mojego męża ! Zawsze jak toska ma dostać cieczke wyedy wiem Aha to już ten czas ;D z

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju... Jak dobrze, że ja na tym l4 jestem... niby jakoś teraz zaczęłam kolejny tydzień... Tak się chwaliłam,że nic mnie nie trzyma... A chyba zaparcia mnie złapały, mdłości tak mocne, że krążę koło wc, ale i duszności, oblewają mnie normalnie takie poty, że szok... wyprawa do apteki (ulice dalej) po prostu koszmar...

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po pracy. Musiałam przełożyć wizytę u gina... Ale się namęczyłam, żeby w ogóle się do przychodni dodzwonić. Wieśniara kierowniczka nie pozwoliła mi wyjść w środę szybciej do lekarza, bo nie ma kto za mnie przyjść. Szmaciara. Przeniosłam na poniedziałek bo to jedyny wolny termin, ale do innego gina i nie na NFZ tylko Medicover. Ponoć też fajny i młody lekarz. Może on da mi nadzieję... Tylko się zastanawiam, czy to w poniedziałek nie za szybko?

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Ja już po pracy. Musiałam przełożyć wizytę u gina... Ale się namęczyłam, żeby w ogóle się do przychodni dodzwonić. Wieśniara kierowniczka nie pozwoliła mi wyjść w środę szybciej do lekarza, bo nie ma kto za mnie przyjść. Szmaciara. Przeniosłam na poniedziałek bo to jedyny wolny termin, ale do innego gina i nie na NFZ tylko Medicover. Ponoć też fajny i młody lekarz. Może on da mi nadzieję... Tylko się zastanawiam, czy to w poniedziałek nie za szybko?

Możliwe, że nie :) Czasem to kwestia paru dni :) Od środy to i tak 4 dni

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa21 wrote:
    A dołączyłas do programu rossne? Może dlatego, że kupiłam coś dla kobiet w ciąży to dostałam takiego maila?
    Oliwka normalnie kosztuje 13,99 więc super :D

Tak tak, aplikacja rossne jest juz od dawna :D moze po prostu produkty konkretne są ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny znalazłam takie info na forum:
    Do Wartosci 1200- beta podwaja sie co dwa trzy dni.
    1200-6000. - co trzy, cztery dni
    Ponad6000 - 4 i wiecej dni

Jest nadzieja :) Mąż mówi do mnie, że jedziemy do diagnostyki na betę. Ale nie chcę. Chcę żyć z myślą, że się udało! :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z Rossnę dostałam oliwkę właśnie na rozstępy, a ostatnio przy zakupach płyn z Nivei dla dzieci :)

Magdaa21 lubi tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex, na pewno jest! Spokojnie :) Beta nie ma sensu, to stres i nerwy :) myślę, że jakby ciąża miała się nie rozwijać to i progesteron byłby inny.

Mnie mąż wytrząsł :D dziś po prostu mam libido kolosalne, a teraz biedak chodzi i woła, że lekarz usg delikatnie robił i nie chciał bardziej badać bo delikatnie... No ale jak mnie nic nie boli, nie mam plamień to chyba nie będę świrować i głodować?

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahhaha, głodować :D No ja chyba męża też dzisiaj wykorzystam, chociaż przeziębiony. Muszę się wyżyć i odreagować :)

A teraz zrobiłam nam koktajle, mąż poodkurzał i mamy luz :) I jakoś psychicznie mi lepiej wierząc, że może jest dobrze...

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Hahhaha, głodować :D No ja chyba męża też dzisiaj wykorzystam, chociaż przeziębiony. Muszę się wyżyć i odreagować :)

A teraz zrobiłam nam koktajle, mąż poodkurzał i mamy luz :) I jakoś psychicznie mi lepiej wierząc, że może jest dobrze...

No kurdę :D choć jak nie mogłam spać i miałam koszmary... To w nocy mnie przytulił, zaczął całować po plecach, mi się od razu lampka zapaliła, ale tak go zachęciłam, że się odwrócił do mnie tyłkiem i okrył na cztery swoją kołdrą :P ale mówi, że nic nie pamięta - albo udaje ;P ahhaha

Alex, na pewno jest dobrze ;)

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście że tak :) Musi być :) Od razu lepszy humor ma człowiek, cycki bolą, brzuch jak na @ więc się macica rozciąga, sikam co 5 minut... A jak się zestresowałam to objawy zanikły z nerwów.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Lincori Koleżanka

Wysłany: 11 maja 2018, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wpadam się przywitać, mnóstwo stron dzisiaj naprodukowałyście :D
    Seli mój często tak odwala, dotyka mnie tu i ówdzie, ja się napalam a on później doopą się odwraca i całego zajścia nie pamięta...

Starania o drugie dziecko.
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahaha :D mój to przez sen ma różne odpały ;P jak nie śpiewa, jak kogoś nie wyzywa :P raz mi też rękę wylizał przez sen xD

terka lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahhaha :D Seli, umarłam :D
    Mój tylko mówi zdaniami przez sen, a jak był mały to lunatykował i prawie przez otwarte okno wyskoczył... Na szczęście kwiatki spadły z parapetu i obudził domowników :D

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Hahahhaha :D Seli, umarłam :D
    Mój tylko mówi zdaniami przez sen, a jak był mały to lunatykował i prawie przez otwarte okno wyskoczył... Na szczęście kwiatki spadły z parapetu i obudził domowników :D

Ja jak byłam mała też lunatykowałam :P ojciec prawie mnie zabił kwietnikiem bo myślał, że złodziej się z drzwiami szarpie :P ale mój... O matko, potrafi się rozebrać do naga, przestawiać rzeczy, a potem się pyta gdzie jego majty :P a raz jak ja się wcześniej położyłam i potem on dołączył, nagle patrzę a on siedzi nade mną i woła "ale leży wyruchana, ale ją wyruchałem" i śpi :P normalnie komedia, ale potrafi też drzeć się do kogoś, że mu spuści łomot :P Raz przy moich rodzicach narobił afery w nocy, bo spaliśmy w jednym pokoju wszyscy a on zaczął się drzeć, bluzgać oczywiście niczego nie pamiętał :P ale on tak ma jak jest zestresowany, jak ma jakiegoś stresa i mi nie przegada, albo coś powie ale chyba nie przerobi tego do końca to tak ma :P Raz też do mnie mówił "muszę te transporty robić" ja się pytam jakie " a on "no te transporty, muszę zarabiać żeby cię utrzymać" pocałował mnie i dalej spał hahahaha :D

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twój mąż jest szalony jednak :D

A wiecie co ja zauważyłam? Że jak mnie przez dzień pobolewa brzuch jak na @ to częściej chodzę też siku. W przeciągu godziny byłam chyba ze 3-4 razy już.

Kitkat lubi tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Kitkat Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Twój mąż jest szalony jednak :D

A wiecie co ja zauważyłam? Że jak mnie przez dzień pobolewa brzuch jak na @ to częściej chodzę też siku. W przeciągu godziny byłam chyba ze 3-4 razy już.
    Chodzenie siku to się dopiero zacznie :D ja się w pracy śmieję, że będę w ewidencji wpisywać wyjścia na siku :D

👩 33 l.
    🧔🏻 36 l.
    👱‍♀️ 7 l.

23.09.2025 - 9 dpo ⏸️
    10 dpo - 121,9 mIU/mL
    12 dpo - 278,5 mIU/mL / przyrost 128% 🥰
    15 dpo - 1005,9 mIU/mL / przyrost 136% 🥰
    7.10.2025 - jest pęcherzyk 🌼
    10.10. 2025 - mamy serduszko 🥰
    15.10.2025 - 7 mm maleństwa 🥰
    6.11.2025 - 2.86 cm tańczącej malinki 🥰
    27.11.2025 - prenatalne, niskie ryzyka. 6,7 cm gagatka 🥰
    22.12.2025 - 165 g chłopczyka 💙
    19.01.2026 połówkowe, 335g zdrowego bobaska

07/25 ktoś chciał być 💔

TSH 1.048 ✅️
    owulacje potwierdzone ✅️
    cytologia ✅️
    morfologia ✅️

💛 marzenia są początkiem wszystkiego...

preg.png
‹‹ 1070 1071 1072 1073 1074 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ