Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dlatego najlepiej tutaj pozostawać jako "wątek docelowy"
Nawet jak już porodzimy dzieci, pozostaniemy staraczkami'92 
Ale sobie wymieszałam cudny obiad na jutro. Kurczak z curry z warzywami i ziemniaczkami. Tak pachnie, że męża od konsoli oderwało i zaglądał mi na patelnię
A teraz wcinamy truskawki ze śmietaną
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Marcysiem niee
Magda na pewno będzie dobrze! No Kasia trzymam kciuksy i juz się ekscytuje jutrzejszym porankiem i mam nadzieję dobrymi wiadomościami.☺ my posprzatalismy cale mieszkanie iii już jestem po kąpieli.❤
Magdaa21, Kaassiia lubią tę wiadomość

-
Magda będzie dobrze !

ALex spokojnie dzidzia nadrobi
ja miałam idealnie jak z om gdzieś raz był 3 dni młodszy ! A zaraz na następnej wizycie w 14 tyg okazało się ze maluch jest jeszcze 2 dni starszy niż nawet z om było
wiec spokojnie
)
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Fuuu ;p fuuu ozory, fuuu pizza ;p truskawki ale bez smietany moga byc
dzis tez wcinalam
ja czuje sie troche... Zagubiona w ciazy
bo pizze kocham cala soba, pizza to bylo moje zycie a teraz? No nie dam rady... Tak samo jest z czekolada. A co mi sie po nocach sni i co kupuje i jem? Pomidory, marchew, papryke, nawet nigdy nie jadlam szparagow a mam ochote i szukam swiezych, groszek zielony... - ja nigdy warzyw nie jadlam... wiecie jakie smiechy ma ze mnie maz? Tragedia...
My po poradni
chyba nawet babeczka byla mna zmeczona ale co ja poradze jak mi sie dobrze gada 
Ja nie licze na serducho w srode ale stresuje sie ta wizyta. Ale potrzebuje w tym miesiacu troche "zaoszczedzic", bo i tak musze zrobic tarczycowe za swoje... a witaminki co biore to 80zl miesiac ;p wizyty drogie... ehh zebym nie zalowala tego oszczedzania ;p -
Ja też zmykam do spania.
Po pracy byłam ściąć włosy (jakieś 25 cm, jak nie więcej) i czuję się taka szczęśliwa że są krótkie
znaczy do ramion, ale wiecie 
Później szukaliśmy na olx samochodu, bo mamy w planach zmianę, ale nie ma nic ciekawego.
Czekam na świeże wieści z rana! -
alex0806 wrote:Ja zjadłam truskawki, a przed chwilą pocisnęłam śledzikami z suszonymi pomidorami
Mogę umierać, jestem spełniona
Idę już do łoża bo zasypiam na siedząco
Dobranoc dziewczyny 
Jesteś idealnym przykładem konfliktu dwóch żołądkow (Twojego i dzidziakowego
) ryklam ze śmiechu jak to przeczytałam
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
an1315 wrote:Ja też zmykam do spania.
Po pracy byłam ściąć włosy (jakieś 25 cm, jak nie więcej) i czuję się taka szczęśliwa że są krótkie
znaczy do ramion, ale wiecie 
Później szukaliśmy na olx samochodu, bo mamy w planach zmianę, ale nie ma nic ciekawego.
Czekam na świeże wieści z rana!
Ta ulga na lato co?
ja co roku ścinam trochę i mam do ramion... Rekordowo krótkie miałam mając boba a maksymalnie długie do d.... bioder
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Magdaa21 wrote:A mi M zrobił taka pyszna pizze, jak z włoskiej restauracji, naprawdę! Mniam.
Niedługo to ja będę schizowac bo jutro krew Papp-a, a 26.05. usg. Boję się
wiem że będzie co ma być, ale strach jest 
Jak to co ma byc? Szczęśliwe dziecię
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Marcysiem wrote:a ja własnie robię ozorki w sosie chrzanowym
Lubicie?
Nigdy nie jadłam, nie miałam okazji. Nie wiem jak to smakuje
chyba ze ktoś mi kiedyś podrzucił i nie powiedział
ale świadomie nie miałam okazji
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
smakuje jak taka lekko gumowata wieprzowina, w sosie chrzanowym z puree z ziemniaków jest rewelka
Ale ja to po tacie mam smaki, kujawskie
Czarninę też lubię 
An, ja co roku na lato też ścinam włosy
W tym roku jeszcze nie byłam, ale juz powoli długie doprowadzają mnie do szału, więc chyba niebawem pójdę.