Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
ja miałam zafiksowaną koleżankę na takie różne rzeczy, jedyne co z tego mi podpasowało to spirulina i na nią rzezczywiscie widziałam nie jeden dokument i badania, że ma właściwości i działa, ale np. młody jęczmień nic nie wnosi do organizmu
-
Ja się smarowałam olejem kokosowym w ciąży. Na początku nieregularnie, bo mi śmierdział, a pod koniec już często. I ciul. Pod koniec,już 8 miesiąc się kończył, zaczęło mnie swędzieć i piec, no i w niedługim czasie cały brzuch w rozstępach. Obrzydliwe były. Teraz już zblakły, ale dalej widać

Teraz mam balsam i oliwkę babydream z rossmana. Zobaczymy czy coś da -
Czytałam, że jak jest problem genetyczny to nic nie da
nie wiem, może cwiczenia mi z ud zblakły po pharmacerisie na rozstępy. Drogi ale blakły i malały...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 08:28
-
Moja mama to laseczka po porodach
nawet jak spuchła i przytyła to potem szybko to zrzuciła i była chudziutka i w ogóle zgrabna... Ale moja babka rozstępy miała i ja mam na udach i na pośladkach. Są lekkie i nie takie widoczne bo ćwiczyłam, smarowałam pharmacerisem i jest lepiej ale pewnie brzucha nie uchronie :p choć cień nadziei jest, że to tylko będą uda i pośladki
-
Złapała zapalenie pęcherza wzięła jakiś lek z apteki i pomogło na chwilę, a w nocy z zdwojoną siła ja wzięło i leży pod kroplowkamiSeli wrote:Nie dziwię się Kasiu... A co się działo z bratową?
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Oj to masakra ;/
No moja po dwóch i ważyła mnie
teraz niestety po dwóch zawałach jest i po wycięciu tarczycy. I trochę zeszła z wagi. A dopiero 50 w tym roku skończyła...
-
panipuchatkowa wrote:Ojej moja 58 w tym roku ale jest chora na cukrzyce i masakra jest z ta choroba. Raz jak byla w szpitalu wazyla 46 kg.

Z cukrzycą ciężko... Z resztą jak niemal ze wszystkim. -
Mojej mamie wyszła ciężka praca fizyczna bo bywały dni, że i 7 dni w tygodniu pracowała i zawsze obiad, ciasto na weekend. Potem problemy neurologiczne, ale w sumie też problemy miała po porodzie ze mną bo źle jej przeprowadzili, tak ją znieczulali dolędźwiowo, że do tej pory potrafi mieć wycieki z kręgosłupa...
-
No tak, ja im też przez dłuższy czas pomagałam, od małego i potem się złosciłam bo sama widziałam po sobie jak u mnie takie zmęczenie wychodzi i praca.
-
Kurczę, miałam dziś plany i nic z tego
sofa, herbata imbirowa i tyle
czuje jak mi się tam wszystko rozrasta. Ciekawe czy jak jestem taka "wrażliwa" to czy szybko poczuje ruchy
-
Ja się smaruje elancyl dziad drogi wiec mam nadzieje ze będzie działać smaruje się już nim trochę zobaczymy co dalej będzie ...
ja zawsze chudzina byłam po45 kg ważyłam nawet 42 i chciałam przytyć bo same kości i mi się udało do 50 i wtedy zaszłam w pierwsza ciąże ;p
U mojej mamie w rodzinie kobity raczej rozstępów nie maja i tez szkapy są , jedna siostra która faktycznie niw iem do kogo się udała bo do 30stki to baba herszt była to ona ma rozstępy po ciąży ale później się wzięła za siebie i tez schudła .. ale mama moja czy jej druga siostra to szkielety ... No ale moja mama dopiero w czerwcu skończy 45 lat
mam nadzieje ze genetyka swoją zrobi i w jej słaby poszłam
i nie będę miała rozstępów No i do tze się uchowam ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️