Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie wiem nie znam się na tych modach. :P

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam zafiksowaną koleżankę na takie różne rzeczy, jedyne co z tego mi podpasowało to spirulina i na nią rzezczywiscie widziałam nie jeden dokument i badania, że ma właściwości i działa, ale np. młody jęczmień nic nie wnosi do organizmu :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ogarniam się do pracy i czuje się jak bym się schlała wczoraj. Oby do 17

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziwię się Kasiu... A co się działo z bratową?

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• kryha Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się smarowałam olejem kokosowym w ciąży. Na początku nieregularnie, bo mi śmierdział, a pod koniec już często. I ciul. Pod koniec,już 8 miesiąc się kończył, zaczęło mnie swędzieć i piec, no i w niedługim czasie cały brzuch w rozstępach. Obrzydliwe były. Teraz już zblakły, ale dalej widać :-(
    Teraz mam balsam i oliwkę babydream z rossmana. Zobaczymy czy coś da

2x1nanlix81xpd1c.png
    km5svcqgp72i11n3.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam, że jak jest problem genetyczny to nic nie da :P nie wiem, może cwiczenia mi z ud zblakły po pharmacerisie na rozstępy. Drogi ale blakły i malały...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 08:28

dZhdp1.png

Wysłany: 15 maja 2018, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo dokładnie genetyka tu ma dużo do powiedzenia. Na szczęście moja mama nie ma rozstępow alr moze po kim onnym je odziedzicze. Niewiadomo. :p Kasia nie dziwię się że masz takie samopoczucie. Mam nadzieje ze do 17.00 szybko zleci. Ja do 16.00.

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama to laseczka po porodach :P nawet jak spuchła i przytyła to potem szybko to zrzuciła i była chudziutka i w ogóle zgrabna... Ale moja babka rozstępy miała i ja mam na udach i na pośladkach. Są lekkie i nie takie widoczne bo ćwiczyłam, smarowałam pharmacerisem i jest lepiej ale pewnie brzucha nie uchronie :p choć cień nadziei jest, że to tylko będą uda i pośladki :P

dZhdp1.png

• Kaassiia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Nie dziwię się Kasiu... A co się działo z bratową?
    Złapała zapalenie pęcherza wzięła jakiś lek z apteki i pomogło na chwilę, a w nocy z zdwojoną siła ja wzięło i leży pod kroplowkami

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019

Wysłany: 15 maja 2018, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia okropne. Wpolczuje. Seli moja mama waży mniej ode mnie i też laska po 3 porodach.

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj to masakra ;/

No moja po dwóch i ważyła mnie :) teraz niestety po dwóch zawałach jest i po wycięciu tarczycy. I trochę zeszła z wagi. A dopiero 50 w tym roku skończyła...

dZhdp1.png

Wysłany: 15 maja 2018, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej moja 58 w tym roku ale jest chora na cukrzyce i masakra jest z ta choroba. Raz jak byla w szpitalu wazyla 46 kg. :/

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Ojej moja 58 w tym roku ale jest chora na cukrzyce i masakra jest z ta choroba. Raz jak byla w szpitalu wazyla 46 kg. :/

Z cukrzycą ciężko... Z resztą jak niemal ze wszystkim.

dZhdp1.png

Wysłany: 15 maja 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tak jest.l

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojej mamie wyszła ciężka praca fizyczna bo bywały dni, że i 7 dni w tygodniu pracowała i zawsze obiad, ciasto na weekend. Potem problemy neurologiczne, ale w sumie też problemy miała po porodzie ze mną bo źle jej przeprowadzili, tak ją znieczulali dolędźwiowo, że do tej pory potrafi mieć wycieki z kręgosłupa...

dZhdp1.png

Wysłany: 15 maja 2018, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eehh tak to właśnie jest. Moja mama tez fizycznie pracowala. Moj tata z resztą też no i wychodzi to wszystko teraz.

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, ja im też przez dłuższy czas pomagałam, od małego i potem się złosciłam bo sama widziałam po sobie jak u mnie takie zmęczenie wychodzi i praca.

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, miałam dziś plany i nic z tego :P sofa, herbata imbirowa i tyle :P czuje jak mi się tam wszystko rozrasta. Ciekawe czy jak jestem taka "wrażliwa" to czy szybko poczuje ruchy :)

dZhdp1.png

• Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się smaruje elancyl dziad drogi wiec mam nadzieje ze będzie działać smaruje się już nim trochę zobaczymy co dalej będzie ...
    ja zawsze chudzina byłam po45 kg ważyłam nawet 42 i chciałam przytyć bo same kości i mi się udało do 50 i wtedy zaszłam w pierwsza ciąże ;p
    U mojej mamie w rodzinie kobity raczej rozstępów nie maja i tez szkapy są , jedna siostra która faktycznie niw iem do kogo się udała bo do 30stki to baba herszt była to ona ma rozstępy po ciąży ale później się wzięła za siebie i tez schudła .. ale mama moja czy jej druga siostra to szkielety ... No ale moja mama dopiero w czerwcu skończy 45 lat ;D mam nadzieje ze genetyka swoją zrobi i w jej słaby poszłam ;D i nie będę miała rozstępów No i do tze się uchowam ;p

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • an1315 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z rozstępami bardzo duże znaczenie ma genetyka... A poza tym całą ciążę może ich nie być i wyjdą np tuż po porodzie. Znam taką historię. Ja sama mam już rozstępy (tycie i chudnięcie), ale trudno jakoś z nimi zyję ;)

‹‹ 1089 1090 1091 1092 1093 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ