Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ufff, chyba dobrze trafiłam.
Dostałam pakiet badań hormonalnych do zrobienia (FSH, LH, testosteron i jeszcze jakieś dziwne skróty bliżej mi nieznane),USG tarczycy, receptę na Euthyrox 25. Lekarka faktycznie mnie słuchała, zadawała pytania. Nie postawiła diagnozy, mam się zgłosić z wynikami, a jeśli będzie coś nie tak to ona mi to da znać przez portal pacjenta.
Więc z tym pakietem badań będę później szukać ginekologa. -
an1315 wrote:Ufff, chyba dobrze trafiłam.
Dostałam pakiet badań hormonalnych do zrobienia (FSH, LH, testosteron i jeszcze jakieś dziwne skróty bliżej mi nieznane),USG tarczycy, receptę na Euthyrox 25. Lekarka faktycznie mnie słuchała, zadawała pytania. Nie postawiła diagnozy, mam się zgłosić z wynikami, a jeśli będzie coś nie tak to ona mi to da znać przez portal pacjenta.
Więc z tym pakietem badań będę później szukać ginekologa.
Dobry plan
napisz skroty, ciekawa jestem co Ci przepisala
-
an1315 wrote:Skróty to były SHGB, DHEA-s. Do tego mam prolaktynę jeszcze.
I zobaczę. Grunt to działać, a nie jak twierdził lekarz czekać spokojnie
A czyli te co Ci pisalam
a po jakim kierunku medycznym jestes? Bo wspominalas.
-
A co to za różnica?
przecież nie musisz pisać uczelni ani nic, a po nicku nikt nie pozna
-
Wysłałam Ci zaproszenie i wtedy możesz pisać wiadomość prywatną jeśli bardzo nie chcesz na forum
an1315 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja już po wizycie
infekcje mam dalej. Dostałam leki. Dzidziuś 470gram. I mnóstwo badań do zrobienia.
terka, Magdaa21 lubią tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Uff, jestem w domu. Padam na twarz. Dopiero wróciłam z 15 minut temu. Takie znowu durne zmiany i kombinacje chcą wprowadzić, że cieszę się z L4 w czerwcu. Bo się szykuje zapiernicz konkretny za te same pieniądze...
Ja zaraz idę się wykąpać i do łóżka chyba. Jeszcze zmokłam po drodze, wymarzłam. Dzisiejszy dzień to masakra. A jutro nie ma mojej współpracownicy, będę miała zastępstwo, to też pewnie będzie zadyma.
Seli lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja padam
dzis mnie wymeczyl dzien okropnie... czuje macice, kregoslup, mdlosci... I mam nadzieje, ze jutro na usg bedzie ok. Troche sie boje, ze nie bedzie serducha. A chyba powinno? Bo jak byl 11mm to teraz dorosl do 20? U mnie nie bylo cialka zoltego...
-
Seli u mnie był 10 mm ostatnio, a teraz to nawet nie wiem ile było. Ale zarodek chyba 3 mm z tego co do mnie dotarło, po zobaczeniu serduszka mało kontaktowałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 21:01
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mari super ! Gratuluje

Ja tez dzisiaj dostałam telefon i receptę w końcu wybrałam bo był wynik mojego wymazu ..
i tetaz prosze w Polsce idziemy do ginekologa on patrzy wie co to i daje receptę .. tutaj nie dadzą Ci nic na receptę antybiotyku etc ..( coś innego jak paracetamol
)
Jeśli nie maja wyniku badań
i tak idziemy do lekarza rodzinnego w moim przypadku Pani wzięła próbkę duży i wysłała do labo .. dzisiaj dostałam wynik i mam globulki dopochwowo na 3 dni .. na szczęście w pl tez one są wiec poczytałam o nich .. niby jak byk mam napisane ze bezpieczne w ciąży .. Pozatym lekarka wie ze jestem w ciąży .. sama mowila ze przypisze mi bezpieczny lek a i tak się ryje .. Aa mocz jest dobry 
Aa wiecie co jak byłam chora w tamtym roku .. pani doktor ukuła mnie w palec wzięła próbkę krwi j pp5 min miała wynik czy to bakteryjne czy wirusowe .. nawet na antybiotyk potrzebują dowodu !
Mari92 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Dzięki dziewczyny

MałaMi ważne, że w końcu dostałaś leki. Będzie dobrze.
Seli powodzenia jutro na wizycie
Alex dasz radę, do czerwca niedługo
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Witam sie, jestem mega zestresowana... Boje sie pustego pecherzyka... Na tamtym etapie ani nie bylo zoltkowego ani zgrubienia zapowiadajacego zarodek. Czuje tak mocno macice, dzis tez. Az plecy bola... ogolnie slabo sie czuje ;( dobrze, ze maz idzie ze mna to jakos trzezwiej na ta wizyte spojrzy.
-
Seli o której dzisiaj wizyta?

Alex-widzisz idealnie z tym L4, a tak w skrócie co wymyślili że ma być gorzej?
Mari-duży byczek już
niech rośnie
Propo tygodnia wizytowego - my idziemy jutro ok 11.00 się podglądać
Wzoraj widzieliśmy się z naszą znajomą, z którą nie widzieliśmy się od grudnia a mieszka jakieś pół godziny od nas...
Oczywiście nie obyło się bez chwalenia męża jaki Andrzejek już silny, duży i rzecz jasna podobny do niego
Mari92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm