Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na 9.40.
Jaki duzy i podobny do meza? A moze jednak do Ciebie? ;p ehh ludzie.
terka lubi tę wiadomość
-
Seli wrote:Ja na 9.40.
Jaki duzy i podobny do meza? A moze jednak do Ciebie? ;p ehh ludzie.
Eee to niedlugo w sumie!
4 kciuki zaciśnięte 
No właśnie Adam tak mówił, wg tego co na USG 3D bylo widać sie chwali wszystkim ze podobny do niego
i to "niestety" sie zgadza
bo cala budowa ciała (w tamtym momencie a podejrzewam ze tak mogło zostać) to faktycznie cały on
ja mam pocieszenie ze nosek po mnie
i to też zawsze zaznacza bo woli mój od swojego
ja tez czuję że to może być mały klonik męża i wcale mi to nie przeszkadza
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Niedlugo... Boje sie isc i mam mysli, ze moze lepiej nie?...
A no chyba, ze maz sie chwali to co innego. Zle zrozumialam ;p moja kolezanka ma corcie, wszyscy mowia, ze wykapany tatus a ja mowie, ze mamusia i ona stwierdzila, ze chociaz jedna osoba to mowi bo tak to tatus i tatus ;p -
Terka podobieństwo to się może jeszcze zmienić hehe

Seli będzie dobrze. Dawaj znać po wizycie
trzymam kciuki
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Terka podobieństwo to się może jeszcze zmienić hehe

trzymam kciuki
Jakos mam zle przeczucia od paru dni i przed wizyta sie kumuluja. Juz w glowie ukladam jak powiem wszystkim, ze nie ma ciazy... A tak sie beznadziejnie czuje, ze masakra... -
Mari92 wrote:Terka podobieństwo to się może jeszcze zmienić hehe

trzymam kciuki
Wiem ze może i on pewnie też
dlatego pewnie korzysta z faktu że poki co bylo widać w ta stronę
jak będzie, okaże się za niecałe 2 miesiące 
Jutro po wizycie zobaczymy czy dalej ma tendencję do długich nóg (ostatnio były jakiś tydzień do przodu od reszty
) jesli tak - to faktycznie pojdzie wzrostem do męża bardziej bo ja z moim szalonym 1.60 to tak średnio

Seli, nie bój się, krzywdy Ci nie zrobią
idź idź nie wahaj się
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Seli wrote:Jakos mam zle przeczucia od paru dni i przed wizyta sie kumuluja. Juz w glowie ukladam jak powiem wszystkim, ze nie ma ciazy... A tak sie beznadziejnie czuje, ze masakra...
Tak, przed pozytywnym testem tez czułaś ze to nie to
nerwy kochana nerwy... Ciąża jest i zapewne ma sie dobrze
chociaż nerwy w sumie dobre nie są...
Wdech, wydech, głęboki wdech, długi wydech...
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:Wiem ze może i on pewnie też
dlatego pewnie korzysta z faktu że poki co bylo widać w ta stronę
jak będzie, okaże się za niecałe 2 miesiące 
Jutro po wizycie zobaczymy czy dalej ma tendencję do długich nóg (ostatnio były jakiś tydzień do przodu od reszty
) jesli tak - to faktycznie pojdzie wzrostem do męża bardziej bo ja z moim szalonym 1.60 to tak średnio

Seli, nie bój się, krzywdy Ci nie zrobią
idź idź nie wahaj się 
Kto wie czy nie zrobia ;p na co mi to wszystko bylo to nie wiem... ale wole wiedziec na czym stoje...
Dzieci roznie rosna, nawet juz pozniej ale dla chlopaka lepiej by byl wysoki
choc ja jestem wyzsza od mamy i taty :p moze ja nie jestem ich xD
-
terka wrote:Tak, przed pozytywnym testem tez czułaś ze to nie to
nerwy kochana nerwy... Ciąża jest i zapewne ma sie dobrze
chociaż nerwy w sumie dobre nie są...
Wdech, wydech, głęboki wdech, długi wydech...
A to co innego. Jak beta jest wysoka a nie ma nawet cialka zoltego a na tym etapie prawie wszystkie widzialy serducho ;p nie mowiac o moich dziwnych bolesciach ostatnio. Lewa strona mnie naparza gdzie nic tam nie powinno byc... -
Seli wrote:Kto wie czy nie zrobia ;p na co mi to wszystko bylo to nie wiem... ale wole wiedziec na czym stoje...
Dzieci roznie rosna, nawet juz pozniej ale dla chlopaka lepiej by byl wysoki
choc ja jestem wyzsza od mamy i taty :p moze ja nie jestem ich xD
Nie no patrząc na to że mężulo ma prawie 190, ja 160 to chyba lepiej zeby w niego poszedł albo chociaż cos pomiędzy
jakos nie widzi mi sie spokojne życie chłopaczka 150
a niech rośnie, byleby bez odchyłów typu ma 2.30 wzrostu bo to zdrowe nie jest 
Na Ty tym etapie co dzisiaj jesteś, jesteś tydzień do przodu od poprzedniej wizyty. A to juz różnica
skoro ciąża młodsza to nie możesz mówić o "tym etapie" bo zapewne w tamtym wieku dziewczyny tez niewiele widziały 
Także powtarzam, wdech, wydech
najlepiej połoz sie jeszcze spac, dospij do czasu wizyty
ja tak czasem robię bo zazwyczaj właśnie ok 11 tam idę to do 8-9 śpię sobie albo prawie śpię
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:Nie no patrząc na to że mężulo ma prawie 190, ja 160 to chyba lepiej zeby w niego poszedł albo chociaż cos pomiędzy
jakos nie widzi mi sie spokojne życie chłopaczka 150
a niech rośnie, byleby bez odchyłów typu ma 2.30 wzrostu bo to zdrowe nie jest 
Na Ty tym etapie co dzisiaj jesteś, jesteś tydzień do przodu od poprzedniej wizyty. A to juz różnica
skoro ciąża młodsza to nie możesz mówić o "tym etapie" bo zapewne w tamtym wieku dziewczyny tez niewiele widziały 
Także powtarzam, wdech, wydech
najlepiej połoz sie jeszcze spac, dospij do czasu wizyty
ja tak czasem robię bo zazwyczaj właśnie ok 11 tam idę to do 8-9 śpię sobie albo prawie śpię 
U mnie gora dwa dni mlodsza ale juz to ustawilam w suwaczku wiec wcale nienjest az tak mloda... no i martwi mnie, ze jajnik jest schowany za macica (ostatnio to nie wrozylo nic dobrego.)... ale ogolnie mam dzis dola, takze wszystko sie kumuluje... bo ciaza mnie na dzis przerasta. A co dopiero potem... ehh beznadzieja :p
Jasne, ze odchyly w zadna strone nie sa dobre ;p -
Seli wrote:U mnie gora dwa dni mlodsza ale juz to ustawilam w suwaczku wiec wcale nienjest az tak mloda... no i martwi mnie, ze jajnik jest schowany za macica (ostatnio to nie wrozylo nic dobrego.)... ale ogolnie mam dzis dola, takze wszystko sie kumuluje... bo ciaza mnie na dzis przerasta. A co dopiero potem... ehh beznadzieja :p
Jasne, ze odchyly w zadna strone nie sa dobre ;p
Rozumiem Cie. Ja wczoraj wieczorem dola złapałam... No zabija nas kiedyś te hormony
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:Rozumiem Cie. Ja wczoraj wieczorem dola złapałam... No zabija nas kiedyś te hormony

Ja czekam az maz sobie pojdzie to poplacze sobie bo mam dosc ;p i czuje, ze jest nie tak cos albo z jajnikiem albo dzieckiem... Nie mozliwe bym tak zle sie czula i czula tak macice... -
Seli nie panikuj tak jak ja bo nie warto
wszystko na pewno będzie dobrze i dzidziuś się pojawił. Będę trzymać kciuki 
Ja dzisiaj chyba będę do 11.30 sama z cała grupa bo kolejnej dziewczyny nie będzie i mi zastępstwo odpada. Jak w takich warunkach pracować? Jestem mega zła. Pewnie będę musiała dłużej zostać też i kolejny dzień katorgi. Ja już mam tej roboty dosc... A wczoraj wymyślili ogólnie takie durnowate zmiany, jakieś opinie co miesiąc mamy pisać o dzieciach jak diagnoza, pisać obserwacje, pozmieniac trochę w prowadzeniu zajec. Przygotować pomnik rodzinny oczywiście charytatywnie w ramach nadgodzin. Debilizm...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Seli nie panikuj tak jak ja bo nie warto
Ja dzisiaj chyba będę do 11.30 sama z cała grupa bo kolejnej dziewczyny nie będzie i mi zastępstwo odpada. Jak w takich warunkach pracować? Jestem mega zła. Pewnie będę musiała dłużej zostać też i kolejny dzień katorgi. Ja już mam tej roboty dosc... A wczoraj wymyślili ogólnie takie durnowate zmiany, jakieś opinie co miesiąc mamy pisać o dzieciach jak diagnoza, pisać obserwacje, pozmieniac trochę w prowadzeniu zajec. Przygotować pomnik rodzinny oczywiście charytatywnie w ramach nadgodzin. Debilizm...
Ale Ty mialas cialko zolte przy mniejszym pecherzyku... i zaczatki zarodka. U mnie nie bylo nic... wiec to jest ta roznica. Przynajmniej nie bede sie oszukiwac...
Ja bym poszla na l4 od razu, chociaz na pare dni. A takie rzeczy? Pisanie itp.? Chora jest... -
alex0806 wrote:Seli nie panikuj tak jak ja bo nie warto
Ja dzisiaj chyba będę do 11.30 sama z cała grupa bo kolejnej dziewczyny nie będzie i mi zastępstwo odpada. Jak w takich warunkach pracować? Jestem mega zła. Pewnie będę musiała dłużej zostać też i kolejny dzień katorgi. Ja już mam tej roboty dosc... A wczoraj wymyślili ogólnie takie durnowate zmiany, jakieś opinie co miesiąc mamy pisać o dzieciach jak diagnoza, pisać obserwacje, pozmieniac trochę w prowadzeniu zajec. Przygotować pomnik rodzinny oczywiście charytatywnie w ramach nadgodzin. Debilizm...
A czy ktoraś z was jest po psychologii? Bo opinie przepraszam wystawia psycholog a nie pedagog. Chyba ze ka czegos nie wiem. A co wy placówka charytatywna czy na wolontariacie tam jesteście? Czemu sie nie buntujecie? Ok nowe obowiązki ale tez nowa kasa za to... Strasznehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:A czy ktoraś z was jest po psychologii? Bo opinie przepraszam wystawia psycholog a nie pedagog. Chyba ze ka czegos nie wiem. A co wy placówka charytatywna czy na wolontariacie tam jesteście? Czemu sie nie buntujecie? Ok nowe obowiązki ale tez nowa kasa za to... Straszne
Opinie o uczniu wystawia tez pedagog. Opinie psychologiczno-pedagogiczna wystawia poradnia. Dokumentacje szkolne ustala tez placowka, ma pewne zobowiazania jak np. u mnie dzieci z orzeczeniem musza miec ipety i musze miec z odpowiednich zajec co semestr sprawozdanie. Ale to sprawdza kuratorium ;p tak jak dziennik. Ale jak to nie jest ustalone wczesniej od gornie i nie unormowane przepisami... To niech sie pocaluje w nos ;p -
One mają 1500 powodów żeby większej kasy nie dać i to my się nie staramy w pełni.. . Zastanawiam się czy do rodzinnego po l4 nie pójść że niby mam biegunkę albo coś.. . A do gina po l4 pójdę dopiero 7 czerwca.
Seli będzie dobrze. Pęcherzyk na pewno się pojawi i zarodek też.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵