Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • terka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozstępy to tez szybkie łapanie albo gubienie kilogramów. Nie tylko ciąża :)
    Genetyka dużo da ale można mieć w rodzinie wszystko cacy a szaleć z dietami albo pozwalać sobie a potem chcieć zrzucić mega dużo w bardzo małym czasie to się odbija na skórze niestety. Ona jest elastyczna ale ma swoje granice ktore ludzie przekraczają notorycznie...
    Ale kremik na wszelki wypadek nie zaszkodzi ;) nawet jesli miałoby działać jako placebo to psychika zrobi swoje :P :D :D
    Maz wczoraj do mnie ze jeszcze jeden kupuje skoro jeszcze tamten mam a koniec ciąży przecież... Zeby to tak pięknie bylo ze zagrożenie tym dziadem tylko podczas ciąży XD

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam rozstępy od rosniecia i chudnięcia na udach po bokach. Jak zaczęłam smarować oliwka to zbladły troche. A mój mąż ma na plecach takie pręgi z góry na dół bo też szybko urósł.
    Ja mam chwilę wytchnienia bo dzieci spia. Byle do 16.30, później sobie zjem obiadek i do 19.30 szkolenie albo dluzej. Umrę... A 7 czerwca mam przyjść do lekarza ale ma komplet i w rejestracji mi powiedzieli że doktor zadecyduje.. Ale kurde musi mnie przyjąć i kartę ciąży założyć i ja chce l4 na urodziny dostać;p bo 8 mam. Napisze mu maila że przyjdę i się wbiję między pacjentki. I tego 23 maja tak samo zrobię i po zaświadczenie pójdę do samolotu

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe ;D

A ja probowalam herbatki imbirowej... jeszcze gorzej mi sie zrobilo po niej ;p Dzis mam okropny dzien ;p czuje wszystko w srodku ;p mam nadzieje, ze jutro zobacze duze dziecko hahaha

Zamowilam mezowi koszulke, padnie z wrazenia :D ale niech i on cieszy sie z ciazy ;)

Zastanawia mnie jak takie minimetrowe cos moze mnie tak "rozsadzac" od srodka ;p

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • terka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Hehehe ;D

A ja probowalam herbatki imbirowej... jeszcze gorzej mi sie zrobilo po niej ;p Dzis mam okropny dzien ;p czuje wszystko w srodku ;p mam nadzieje, ze jutro zobacze duze dziecko hahaha

Zamowilam mezowi koszulke, padnie z wrazenia :D ale niech i on cieszy sie z ciazy ;)

Zastanawia mnie jak takie minimetrowe cos moze mnie tak "rozsadzac" od srodka ;p

Milimetrowe cos nie, ale mieszkanie szykuje się do powiększenia powierzchni i dostosowania do wielkości ;) a to juz czuć możesz ;)

• terka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Ja też mam rozstępy od rosniecia i chudnięcia na udach po bokach. Jak zaczęłam smarować oliwka to zbladły troche. A mój mąż ma na plecach takie pręgi z góry na dół bo też szybko urósł.
    Ja mam chwilę wytchnienia bo dzieci spia. Byle do 16.30, później sobie zjem obiadek i do 19.30 szkolenie albo dluzej. Umrę... A 7 czerwca mam przyjść do lekarza ale ma komplet i w rejestracji mi powiedzieli że doktor zadecyduje.. Ale kurde musi mnie przyjąć i kartę ciąży założyć i ja chce l4 na urodziny dostać;p bo 8 mam. Napisze mu maila że przyjdę i się wbiję między pacjentki. I tego 23 maja tak samo zrobię i po zaświadczenie pójdę do samolotu

Alex nie umieraj! Nie warto ;) masz dzidzie na pokładzie, leicsz na urlop do Egiptu... Za dużo argumentów przeciw :P

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi znowu zaparcia wróciły więc też czuje się rozsadzona wlasnie. Ale zniosę wszystko dla dziecka chyba ;) już się nie mogę doczekać jak na L4 pojde. Wtedy przez tydzień leżę brzuchem do góry i mam czas na odpoczynek a później biblioteka, długie spacery z psem, spotkania z koleżanka, seriale, łóżeczko;p

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Milimetrowe cos nie, ale mieszkanie szykuje się do powiększenia powierzchni i dostosowania do wielkości ;) a to juz czuć możesz ;)

Czuje ale nie klucia czy bol... takie pulsowanie - chyba tak to nazwac moge w miejscu, gdzie wiem, ze jest kropeczka... ale tez czuje jakby wyzej linie macicy, masakra.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Mi znowu zaparcia wróciły więc też czuje się rozsadzona wlasnie. Ale zniosę wszystko dla dziecka chyba ;) już się nie mogę doczekać jak na L4 pojde. Wtedy przez tydzień leżę brzuchem do góry i mam czas na odpoczynek a później biblioteka, długie spacery z psem, spotkania z koleżanka, seriale, łóżeczko;p

Ja musze jutro do biblioteki koniecznie... dzis nie dalam rady. Chcialam dzis ogarnac w szafie ale tez nic z tego ;p

dZhdp1.png

• Kaassiia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny padam na twarz powieki ciężkie, i jeszcze nudy w pracy usne :D
    Co do rozstępów geny mają znaczenie ale pielęgnację również, a i tak natura swoje zrobi

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
  • an1315 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaassiia wrote:
    Dziewczyny padam na twarz powieki ciężkie, i jeszcze nudy w pracy usne :D
    Co do rozstępów geny mają znaczenie ale pielęgnację również, a i tak natura swoje zrobi

Ja teraz prawie zasypiam na siedząco ;) do tego boli mnie głowa.

Ale to może ze stresu, mam dziś endokrynologa i trochę się przejmuję, czy uda mi się wszystko powiedzieć i czy o czymś nie zapomnę. Mam nadzieję że lekarka będzie ok, opinie w necie ma dobre :)

• Kaassiia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    An nie stresuje się, możesz pytania spisać na kartce i się wspomóc w razie potrzeby. Udanej wizyty

21 wrzesień 2019
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kartka z pytaniami to dobry pomysł :)

dZhdp1.png

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny geny genami. Moja mama nie ma rozstępów mimo tego, że jest duża (ponad 100 kg). I też po dwóch porodach. Także nie wiem od czego to zależy.
    Ja cały czas nie miałam, a teraz na brzuchu mi wyszły. Ale to nic, bo tylu miesiącach starań o dzidzie, przyjmę wszystko :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A babcia? ja choć miałam zawsze niedowagę o na pośladkach i udach do połowy już w 12 r.ż. mi się pojawiły :P ale to nie dlatego, że chudłam, ja po prostu byłam chuda.

dZhdp1.png

• Kaassiia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dotrwalam do końca pracy jupii, teraz lenistwo w domu

21 wrzesień 2019
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpoczywaj :)

Kaassiia lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

• Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zasuszony odpoczynek ;p

Kaassiia, Seli lubią tę wiadomość

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała_Mii wrote:
    Zasuszony odpoczynek ;p

Zasuszony xD <3 ja jade z mężem po męczennice ;D do lidla. Mam nadzieje, że bedzie bo naszukalam sie tego cholerstwa w necie i sklepach ogrodniczych a tu promka w lidlu ;p

dZhdp1.png

• Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli słownik ;D wiesz ze myśmy w tamtym roku w czerwcu jak kupili dom to w ogrodzie na murze właśnie rósł piękny niespotykany kwiatek koloru fioletowoniebieskiego No i fajnie poprzedni właściciele mówili ze nie wiedza co to jest za kwiat bo on co roku od kilku lat już rośnie .. niby sami nie wiedza co w tej ziemi siedzi ;D w tym roku chciałam oficjalnie już wyrzucić bo taki zasuszony był i w ogóle ( a jest już duży na cały murek rozpięty na 4/5m długości i ze 3 wysokości ;D No ale myśle sobie kurde popatrzę w necie ;D szukam szukam a to męczennica właśnie ;D mało tego zostawiłam ja a tetaz cały murek mam zielony już i paki już ma ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 18:09

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała_Mii wrote:
    Seli słownik ;D wiesz ze myśmy w tamtym roku w czerwcu jak kupili dom to w ogrodzie na murze właśnie rósł piękny niespotykany kwiatek koloru fioletowoniebieskiego No i fajnie poprzedni właściciele mówili ze nie wiedza co to jest za kwiat bo on co roku od kilku lat już rośnie .. niby sami nie wiedza co w tej ziemi siedzi ;D w tym roku chciałam oficjalnie już wyrzucić bo taki zasuszony był i w ogóle ( a jest już duży na cały murek rozpięty na 4/5m długości i ze 3 wysokości ;D No ale myśle sobie kurde popatrzę w necie ;D szukam szukam a to męczennica właśnie ;D mało tego zostawiłam ja a tetaz cały murek mam zielony już i paki już ma ;D

Zazdraszczam! Obeszlismy dwa lidle i nic ;(

dZhdp1.png

‹‹ 1090 1091 1092 1093 1094 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ