Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozstępy to tez szybkie łapanie albo gubienie kilogramów. Nie tylko ciąża

Genetyka dużo da ale można mieć w rodzinie wszystko cacy a szaleć z dietami albo pozwalać sobie a potem chcieć zrzucić mega dużo w bardzo małym czasie to się odbija na skórze niestety. Ona jest elastyczna ale ma swoje granice ktore ludzie przekraczają notorycznie...
Ale kremik na wszelki wypadek nie zaszkodzi
nawet jesli miałoby działać jako placebo to psychika zrobi swoje

Maz wczoraj do mnie ze jeszcze jeden kupuje skoro jeszcze tamten mam a koniec ciąży przecież... Zeby to tak pięknie bylo ze zagrożenie tym dziadem tylko podczas ciąży
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Ja też mam rozstępy od rosniecia i chudnięcia na udach po bokach. Jak zaczęłam smarować oliwka to zbladły troche. A mój mąż ma na plecach takie pręgi z góry na dół bo też szybko urósł.
Ja mam chwilę wytchnienia bo dzieci spia. Byle do 16.30, później sobie zjem obiadek i do 19.30 szkolenie albo dluzej. Umrę... A 7 czerwca mam przyjść do lekarza ale ma komplet i w rejestracji mi powiedzieli że doktor zadecyduje.. Ale kurde musi mnie przyjąć i kartę ciąży założyć i ja chce l4 na urodziny dostać;p bo 8 mam. Napisze mu maila że przyjdę i się wbiję między pacjentki. I tego 23 maja tak samo zrobię i po zaświadczenie pójdę do samolotuLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hehehe

A ja probowalam herbatki imbirowej... jeszcze gorzej mi sie zrobilo po niej ;p Dzis mam okropny dzien ;p czuje wszystko w srodku ;p mam nadzieje, ze jutro zobacze duze dziecko hahaha
Zamowilam mezowi koszulke, padnie z wrazenia
ale niech i on cieszy sie z ciazy 
Zastanawia mnie jak takie minimetrowe cos moze mnie tak "rozsadzac" od srodka ;p -
Seli wrote:Hehehe

A ja probowalam herbatki imbirowej... jeszcze gorzej mi sie zrobilo po niej ;p Dzis mam okropny dzien ;p czuje wszystko w srodku ;p mam nadzieje, ze jutro zobacze duze dziecko hahaha
Zamowilam mezowi koszulke, padnie z wrazenia
ale niech i on cieszy sie z ciazy 
Zastanawia mnie jak takie minimetrowe cos moze mnie tak "rozsadzac" od srodka ;p
Milimetrowe cos nie, ale mieszkanie szykuje się do powiększenia powierzchni i dostosowania do wielkości
a to juz czuć możesz 
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
alex0806 wrote:Ja też mam rozstępy od rosniecia i chudnięcia na udach po bokach. Jak zaczęłam smarować oliwka to zbladły troche. A mój mąż ma na plecach takie pręgi z góry na dół bo też szybko urósł.
Ja mam chwilę wytchnienia bo dzieci spia. Byle do 16.30, później sobie zjem obiadek i do 19.30 szkolenie albo dluzej. Umrę... A 7 czerwca mam przyjść do lekarza ale ma komplet i w rejestracji mi powiedzieli że doktor zadecyduje.. Ale kurde musi mnie przyjąć i kartę ciąży założyć i ja chce l4 na urodziny dostać;p bo 8 mam. Napisze mu maila że przyjdę i się wbiję między pacjentki. I tego 23 maja tak samo zrobię i po zaświadczenie pójdę do samolotu
Alex nie umieraj! Nie warto
masz dzidzie na pokładzie, leicsz na urlop do Egiptu... Za dużo argumentów przeciw
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Mi znowu zaparcia wróciły więc też czuje się rozsadzona wlasnie. Ale zniosę wszystko dla dziecka chyba
już się nie mogę doczekać jak na L4 pojde. Wtedy przez tydzień leżę brzuchem do góry i mam czas na odpoczynek a później biblioteka, długie spacery z psem, spotkania z koleżanka, seriale, łóżeczko;p
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
terka wrote:Milimetrowe cos nie, ale mieszkanie szykuje się do powiększenia powierzchni i dostosowania do wielkości
a to juz czuć możesz 
Czuje ale nie klucia czy bol... takie pulsowanie - chyba tak to nazwac moge w miejscu, gdzie wiem, ze jest kropeczka... ale tez czuje jakby wyzej linie macicy, masakra. -
alex0806 wrote:Mi znowu zaparcia wróciły więc też czuje się rozsadzona wlasnie. Ale zniosę wszystko dla dziecka chyba
już się nie mogę doczekać jak na L4 pojde. Wtedy przez tydzień leżę brzuchem do góry i mam czas na odpoczynek a później biblioteka, długie spacery z psem, spotkania z koleżanka, seriale, łóżeczko;p
Ja musze jutro do biblioteki koniecznie... dzis nie dalam rady. Chcialam dzis ogarnac w szafie ale tez nic z tego ;p -
Dziewczyny padam na twarz powieki ciężkie, i jeszcze nudy w pracy usne

Co do rozstępów geny mają znaczenie ale pielęgnację również, a i tak natura swoje zrobi22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Dziewczyny padam na twarz powieki ciężkie, i jeszcze nudy w pracy usne

Co do rozstępów geny mają znaczenie ale pielęgnację również, a i tak natura swoje zrobi
Ja teraz prawie zasypiam na siedząco
do tego boli mnie głowa.
Ale to może ze stresu, mam dziś endokrynologa i trochę się przejmuję, czy uda mi się wszystko powiedzieć i czy o czymś nie zapomnę. Mam nadzieję że lekarka będzie ok, opinie w necie ma dobre
-
Dziewczyny geny genami. Moja mama nie ma rozstępów mimo tego, że jest duża (ponad 100 kg). I też po dwóch porodach. Także nie wiem od czego to zależy.
Ja cały czas nie miałam, a teraz na brzuchu mi wyszły. Ale to nic, bo tylu miesiącach starań o dzidzie, przyjmę wszystko
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
A babcia? ja choć miałam zawsze niedowagę o na pośladkach i udach do połowy już w 12 r.ż. mi się pojawiły
ale to nie dlatego, że chudłam, ja po prostu byłam chuda.
-
Mała_Mii wrote:Zasuszony odpoczynek ;p
Zasuszony xD
ja jade z mężem po męczennice
do lidla. Mam nadzieje, że bedzie bo naszukalam sie tego cholerstwa w necie i sklepach ogrodniczych a tu promka w lidlu ;p
-
Seli słownik
wiesz ze myśmy w tamtym roku w czerwcu jak kupili dom to w ogrodzie na murze właśnie rósł piękny niespotykany kwiatek koloru fioletowoniebieskiego No i fajnie poprzedni właściciele mówili ze nie wiedza co to jest za kwiat bo on co roku od kilku lat już rośnie .. niby sami nie wiedza co w tej ziemi siedzi
w tym roku chciałam oficjalnie już wyrzucić bo taki zasuszony był i w ogóle ( a jest już duży na cały murek rozpięty na 4/5m długości i ze 3 wysokości
No ale myśle sobie kurde popatrzę w necie
szukam szukam a to męczennica właśnie
mało tego zostawiłam ja a tetaz cały murek mam zielony już i paki już ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 18:09
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:Seli słownik
wiesz ze myśmy w tamtym roku w czerwcu jak kupili dom to w ogrodzie na murze właśnie rósł piękny niespotykany kwiatek koloru fioletowoniebieskiego No i fajnie poprzedni właściciele mówili ze nie wiedza co to jest za kwiat bo on co roku od kilku lat już rośnie .. niby sami nie wiedza co w tej ziemi siedzi
w tym roku chciałam oficjalnie już wyrzucić bo taki zasuszony był i w ogóle ( a jest już duży na cały murek rozpięty na 4/5m długości i ze 3 wysokości
No ale myśle sobie kurde popatrzę w necie
szukam szukam a to męczennica właśnie
mało tego zostawiłam ja a tetaz cały murek mam zielony już i paki już ma 
Zazdraszczam! Obeszlismy dwa lidle i nic ;(