Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 03:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się dziewczyny u mnie emocje, trochę po północy tel od brata że jego żona źle się czuję a on biedny po za domem. Ona sama z dzieckiem więc musieliśmy do niej jechać. Ja z bratowa do szpitala moja teściowa z ich dzieckiem a mój mąż po mojego brata. Niedawno weszłam do domu lecz i tak za godz będę musiała chyba jechać na pogotowie bo jak zejdzie kropliwka to ja wypuszcza.
    A co do teściku drugiej kreski brak co prawda to nie był pierwszy mecz po śnie lecz chwilowo odpuszczam czekam na rozwój sytuacji, nawet tempki dziś nie będzie miarodajne

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
  • terka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 05:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcysiem wrote:
    smakuje jak taka lekko gumowata wieprzowina, w sosie chrzanowym z puree z ziemniaków jest rewelka :) Ale ja to po tacie mam smaki, kujawskie ;D Czarninę też lubię ;)

An, ja co roku na lato też ścinam włosy :) W tym roku jeszcze nie byłam, ale juz powoli długie doprowadzają mnie do szału, więc chyba niebawem pójdę.

Dzięki za opis smaku :) zawsze cos to mowi-cokolwiek obrazuje :D
    Póki jestem w ciąży to raczej kombinować ze smakami nie będę ale po... pewnie sie skuszę na nowy eksperyment kulinarny a co! :D
    Ja mam smaki góralskie, tam za dziecka pełno czasu spędziłam i tamtym jedzeniem się zaraziłam, teraz zarażam męża (nie robi oporów :P ) a pewnie i młody cos weźmie z tego ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 05:16

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • terka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 05:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaassiia wrote:
    Witam się dziewczyny u mnie emocje, trochę po północy tel od brata że jego żona źle się czuję a on biedny po za domem. Ona sama z dzieckiem więc musieliśmy do niej jechać. Ja z bratowa do szpitala moja teściowa z ich dzieckiem a mój mąż po mojego brata. Niedawno weszłam do domu lecz i tak za godz będę musiała chyba jechać na pogotowie bo jak zejdzie kropliwka to ja wypuszcza.
    A co do teściku drugiej kreski brak co prawda to nie był pierwszy mecz po śnie lecz chwilowo odpuszczam czekam na rozwój sytuacji, nawet tempki dziś nie będzie miarodajne

Jejciu :(
    Zdrówka dla bratowej!

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaassia to miałaś ciężką noc.
    To racja tempka nie była by miarodajna. Więc my czekamy z Tobą na rozwój sytuacji :-) i kciuki trzymamy.
    A mi na brzuchu zrobiły się 3 rozstępy mimo stosowania różnych kremów od początku. No ale takie są uroki ciąży :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • terka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Kaassia to miałaś ciężką noc.
    To racja tempka nie była by miarodajna. Więc my czekamy z Tobą na rozwój sytuacji :-) i kciuki trzymamy.
    A mi na brzuchu zrobiły się 3 rozstępy mimo stosowania różnych kremów od początku. No ale takie są uroki ciąży :-)

Warto smarować dalej, żeby uniknąć kolejnych choć tak jak mówisz, takie są uroki ciąży... No i zapewne geny tez dużo dają

• Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wstalam na siusiu kolo 5... zrobilo mi sie ciemno w oczach... i mdlosci takie, ze ledwo do lozka wrocilam... a w nocy czulam caly czas dzidzie... nie bol ale takie cos w miejscu, gdzie jest... Mari, geny robia swoje, niestety ;( ale trzeba sie z tym pogodzic.

Kasia wspolczuje, mialas swoje przeboje...

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Kasia współczuję nocnej przygody.
    Ja dopiero wstaje bo mam na 8.30. Też mam dzisiaj taka grawitację do łóżka że masakra.
    Seli a Ty wypoczywaj. Na l4 to sobie możesz pozwolic. Ja też mam nadzieję że uda mi się załatwić z początkiem czerwca wizytę i pójdę.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia mialas ciężka noc.:(

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawdę dobrze, że jestem na l4... Bo jest masakra. Zjadłam w łóżku kromkę chleba, odleżałam i wstałam, ale i tak leżę na sofię :P mam nadzieję, że potem się zbiorę. Moja koleżanka z pracy też pisała, że idzie na l4 na dwa tygodnie bo źle się czuje, a to tak na początku fajnie się zapowiadało :P

Alex Ty jeszcze troche i wakacje :D

Puchatkowa a jak się czujesz?

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Wysłany: 15 maja 2018, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli dziękuję ja dobrze. Wczoraj mnie brzuch bolał a dzisiaj cisza na razie. Tempka minimalnie spadla ale dalej wysoko. Więc zobaczymy.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Kasia, masakra noc. :(
    Ja się smaruje oliwka, w sumie pierwszy raz w życiu :P I szlag mnie trafia bo ona się tak rozlewa z butelki :/ ale ogólnie chyba przejdę na oliwki bo lepsze niż balsamy :D

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puchatkowa - ja jestem bardzo ciekawa co z tego wyjdzie :)

Magda a oliwka w żelu? z johnsona? Jest świetna :D taka kwiatowa, fajny zapach i jest taka gęstsza :)

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też oliwka się smaruje za wczasu. Moja mama ma po 2 ciazach mega rozstępy na brzuchu. Mam nadzieję że mnie to ominie bo już na udach mam

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵

Wysłany: 15 maja 2018, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze slyszalam ze olej kokosowy jest dobry na rozstepy ale nie wiem czy to prawda. :P

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Ja też oliwka się smaruje za wczasu. Moja mama ma po 2 ciazach mega rozstępy na brzuchu. Mam nadzieję że mnie to ominie bo już na udach mam

ja uda i pośladki też mam :P i to makabrycznie i czuje, że będę zebrą :P

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę być nawet zebrą dla dziecka ;) dzisiaj pewnie będę późno wieczorem przez to nieszczęsne szkolenie. Trzymajcie kciuki żebym nie zasnęła w trakcie ;p

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Mogę być nawet zebrą dla dziecka ;) dzisiaj pewnie będę późno wieczorem przez to nieszczęsne szkolenie. Trzymajcie kciuki żebym nie zasnęła w trakcie ;p

Ja bym jednak wolała zachować siebie :P bo dziecko dzieckiem, ale ja też jestem człowiekiem i chce się czuć dobrze :) Bo takie popadanie w matczynosć też dobre nie jest i zatracanie siebie.

Liczę, że brzucha nie wywali... Będę się smarować i chce (jeśli będę mogła) ćwiczyć.

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Ja jeszcze slyszalam ze olej kokosowy jest dobry na rozstepy ale nie wiem czy to prawda. :P

Olej kokosowy to swego czasu był na wszystko dobry :P

dZhdp1.png

Wysłany: 15 maja 2018, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie jest cały czas ma wszystko dobry. :D

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mówię, że zły jest... Ale była moda :p tak jak na młody jęczmień itp. :P

dZhdp1.png

‹‹ 1088 1089 1090 1091 1092 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ