Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się dziewczyny u mnie emocje, trochę po północy tel od brata że jego żona źle się czuję a on biedny po za domem. Ona sama z dzieckiem więc musieliśmy do niej jechać. Ja z bratowa do szpitala moja teściowa z ich dzieckiem a mój mąż po mojego brata. Niedawno weszłam do domu lecz i tak za godz będę musiała chyba jechać na pogotowie bo jak zejdzie kropliwka to ja wypuszcza.
A co do teściku drugiej kreski brak co prawda to nie był pierwszy mecz po śnie lecz chwilowo odpuszczam czekam na rozwój sytuacji, nawet tempki dziś nie będzie miarodajne22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Marcysiem wrote:smakuje jak taka lekko gumowata wieprzowina, w sosie chrzanowym z puree z ziemniaków jest rewelka
Ale ja to po tacie mam smaki, kujawskie
Czarninę też lubię 
An, ja co roku na lato też ścinam włosy
W tym roku jeszcze nie byłam, ale juz powoli długie doprowadzają mnie do szału, więc chyba niebawem pójdę.
Dzięki za opis smaku
zawsze cos to mowi-cokolwiek obrazuje 
Póki jestem w ciąży to raczej kombinować ze smakami nie będę ale po... pewnie sie skuszę na nowy eksperyment kulinarny a co!
Ja mam smaki góralskie, tam za dziecka pełno czasu spędziłam i tamtym jedzeniem się zaraziłam, teraz zarażam męża (nie robi oporów
) a pewnie i młody cos weźmie z tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 05:16
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Kaassiia wrote:Witam się dziewczyny u mnie emocje, trochę po północy tel od brata że jego żona źle się czuję a on biedny po za domem. Ona sama z dzieckiem więc musieliśmy do niej jechać. Ja z bratowa do szpitala moja teściowa z ich dzieckiem a mój mąż po mojego brata. Niedawno weszłam do domu lecz i tak za godz będę musiała chyba jechać na pogotowie bo jak zejdzie kropliwka to ja wypuszcza.
A co do teściku drugiej kreski brak co prawda to nie był pierwszy mecz po śnie lecz chwilowo odpuszczam czekam na rozwój sytuacji, nawet tempki dziś nie będzie miarodajne
Jejciu
Zdrówka dla bratowej!https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Kaassia to miałaś ciężką noc.
To racja tempka nie była by miarodajna. Więc my czekamy z Tobą na rozwój sytuacji
i kciuki trzymamy.
A mi na brzuchu zrobiły się 3 rozstępy mimo stosowania różnych kremów od początku. No ale takie są uroki ciąży
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Kaassia to miałaś ciężką noc.
To racja tempka nie była by miarodajna. Więc my czekamy z Tobą na rozwój sytuacji
i kciuki trzymamy.
A mi na brzuchu zrobiły się 3 rozstępy mimo stosowania różnych kremów od początku. No ale takie są uroki ciąży
Warto smarować dalej, żeby uniknąć kolejnych choć tak jak mówisz, takie są uroki ciąży... No i zapewne geny tez dużo dająhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
A ja wstalam na siusiu kolo 5... zrobilo mi sie ciemno w oczach... i mdlosci takie, ze ledwo do lozka wrocilam... a w nocy czulam caly czas dzidzie... nie bol ale takie cos w miejscu, gdzie jest... Mari, geny robia swoje, niestety ;( ale trzeba sie z tym pogodzic.
Kasia wspolczuje, mialas swoje przeboje... -
Hej dziewczyny. Kasia współczuję nocnej przygody.
Ja dopiero wstaje bo mam na 8.30. Też mam dzisiaj taka grawitację do łóżka że masakra.
Seli a Ty wypoczywaj. Na l4 to sobie możesz pozwolic. Ja też mam nadzieję że uda mi się załatwić z początkiem czerwca wizytę i pójdę.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Naprawdę dobrze, że jestem na l4... Bo jest masakra. Zjadłam w łóżku kromkę chleba, odleżałam i wstałam, ale i tak leżę na sofię
mam nadzieję, że potem się zbiorę. Moja koleżanka z pracy też pisała, że idzie na l4 na dwa tygodnie bo źle się czuje, a to tak na początku fajnie się zapowiadało 
Alex Ty jeszcze troche i wakacje
Puchatkowa a jak się czujesz? -
Puchatkowa - ja jestem bardzo ciekawa co z tego wyjdzie

Magda a oliwka w żelu? z johnsona? Jest świetna
taka kwiatowa, fajny zapach i jest taka gęstsza
-
alex0806 wrote:Ja też oliwka się smaruje za wczasu. Moja mama ma po 2 ciazach mega rozstępy na brzuchu. Mam nadzieję że mnie to ominie bo już na udach mam
ja uda i pośladki też mam
i to makabrycznie i czuje, że będę zebrą
-
alex0806 wrote:Mogę być nawet zebrą dla dziecka
dzisiaj pewnie będę późno wieczorem przez to nieszczęsne szkolenie. Trzymajcie kciuki żebym nie zasnęła w trakcie ;p
Ja bym jednak wolała zachować siebie
bo dziecko dzieckiem, ale ja też jestem człowiekiem i chce się czuć dobrze
Bo takie popadanie w matczynosć też dobre nie jest i zatracanie siebie.
Liczę, że brzucha nie wywali... Będę się smarować i chce (jeśli będę mogła) ćwiczyć. -
panipuchatkowa wrote:Ja jeszcze slyszalam ze olej kokosowy jest dobry na rozstepy ale nie wiem czy to prawda.

Olej kokosowy to swego czasu był na wszystko dobry
-
Ja nie mówię, że zły jest... Ale była moda :p tak jak na młody jęczmień itp.

ale ogólnie chyba przejdę na oliwki bo lepsze niż balsamy