Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 03:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się dziewczyny u mnie emocje, trochę po północy tel od brata że jego żona źle się czuję a on biedny po za domem. Ona sama z dzieckiem więc musieliśmy do niej jechać. Ja z bratowa do szpitala moja teściowa z ich dzieckiem a mój mąż po mojego brata. Niedawno weszłam do domu lecz i tak za godz będę musiała chyba jechać na pogotowie bo jak zejdzie kropliwka to ja wypuszcza.
    A co do teściku drugiej kreski brak co prawda to nie był pierwszy mecz po śnie lecz chwilowo odpuszczam czekam na rozwój sytuacji, nawet tempki dziś nie będzie miarodajne

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
  • terka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 05:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcysiem wrote:
    smakuje jak taka lekko gumowata wieprzowina, w sosie chrzanowym z puree z ziemniaków jest rewelka :) Ale ja to po tacie mam smaki, kujawskie ;D Czarninę też lubię ;)

An, ja co roku na lato też ścinam włosy :) W tym roku jeszcze nie byłam, ale juz powoli długie doprowadzają mnie do szału, więc chyba niebawem pójdę.

Dzięki za opis smaku :) zawsze cos to mowi-cokolwiek obrazuje :D
    Póki jestem w ciąży to raczej kombinować ze smakami nie będę ale po... pewnie sie skuszę na nowy eksperyment kulinarny a co! :D
    Ja mam smaki góralskie, tam za dziecka pełno czasu spędziłam i tamtym jedzeniem się zaraziłam, teraz zarażam męża (nie robi oporów :P ) a pewnie i młody cos weźmie z tego ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 05:16

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • terka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 05:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaassiia wrote:
    Witam się dziewczyny u mnie emocje, trochę po północy tel od brata że jego żona źle się czuję a on biedny po za domem. Ona sama z dzieckiem więc musieliśmy do niej jechać. Ja z bratowa do szpitala moja teściowa z ich dzieckiem a mój mąż po mojego brata. Niedawno weszłam do domu lecz i tak za godz będę musiała chyba jechać na pogotowie bo jak zejdzie kropliwka to ja wypuszcza.
    A co do teściku drugiej kreski brak co prawda to nie był pierwszy mecz po śnie lecz chwilowo odpuszczam czekam na rozwój sytuacji, nawet tempki dziś nie będzie miarodajne

Jejciu :(
    Zdrówka dla bratowej!

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaassia to miałaś ciężką noc.
    To racja tempka nie była by miarodajna. Więc my czekamy z Tobą na rozwój sytuacji :-) i kciuki trzymamy.
    A mi na brzuchu zrobiły się 3 rozstępy mimo stosowania różnych kremów od początku. No ale takie są uroki ciąży :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • terka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Kaassia to miałaś ciężką noc.
    To racja tempka nie była by miarodajna. Więc my czekamy z Tobą na rozwój sytuacji :-) i kciuki trzymamy.
    A mi na brzuchu zrobiły się 3 rozstępy mimo stosowania różnych kremów od początku. No ale takie są uroki ciąży :-)

Warto smarować dalej, żeby uniknąć kolejnych choć tak jak mówisz, takie są uroki ciąży... No i zapewne geny tez dużo dają

• Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wstalam na siusiu kolo 5... zrobilo mi sie ciemno w oczach... i mdlosci takie, ze ledwo do lozka wrocilam... a w nocy czulam caly czas dzidzie... nie bol ale takie cos w miejscu, gdzie jest... Mari, geny robia swoje, niestety ;( ale trzeba sie z tym pogodzic.

Kasia wspolczuje, mialas swoje przeboje...

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Kasia współczuję nocnej przygody.
    Ja dopiero wstaje bo mam na 8.30. Też mam dzisiaj taka grawitację do łóżka że masakra.
    Seli a Ty wypoczywaj. Na l4 to sobie możesz pozwolic. Ja też mam nadzieję że uda mi się załatwić z początkiem czerwca wizytę i pójdę.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia mialas ciężka noc.:(

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawdę dobrze, że jestem na l4... Bo jest masakra. Zjadłam w łóżku kromkę chleba, odleżałam i wstałam, ale i tak leżę na sofię :P mam nadzieję, że potem się zbiorę. Moja koleżanka z pracy też pisała, że idzie na l4 na dwa tygodnie bo źle się czuje, a to tak na początku fajnie się zapowiadało :P

Alex Ty jeszcze troche i wakacje :D

Puchatkowa a jak się czujesz?

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Wysłany: 15 maja 2018, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli dziękuję ja dobrze. Wczoraj mnie brzuch bolał a dzisiaj cisza na razie. Tempka minimalnie spadla ale dalej wysoko. Więc zobaczymy.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Kasia, masakra noc. :(
    Ja się smaruje oliwka, w sumie pierwszy raz w życiu :P I szlag mnie trafia bo ona się tak rozlewa z butelki :/ ale ogólnie chyba przejdę na oliwki bo lepsze niż balsamy :D

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puchatkowa - ja jestem bardzo ciekawa co z tego wyjdzie :)

Magda a oliwka w żelu? z johnsona? Jest świetna :D taka kwiatowa, fajny zapach i jest taka gęstsza :)

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też oliwka się smaruje za wczasu. Moja mama ma po 2 ciazach mega rozstępy na brzuchu. Mam nadzieję że mnie to ominie bo już na udach mam

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵

Wysłany: 15 maja 2018, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze slyszalam ze olej kokosowy jest dobry na rozstepy ale nie wiem czy to prawda. :P

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Ja też oliwka się smaruje za wczasu. Moja mama ma po 2 ciazach mega rozstępy na brzuchu. Mam nadzieję że mnie to ominie bo już na udach mam

ja uda i pośladki też mam :P i to makabrycznie i czuje, że będę zebrą :P

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę być nawet zebrą dla dziecka ;) dzisiaj pewnie będę późno wieczorem przez to nieszczęsne szkolenie. Trzymajcie kciuki żebym nie zasnęła w trakcie ;p

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Mogę być nawet zebrą dla dziecka ;) dzisiaj pewnie będę późno wieczorem przez to nieszczęsne szkolenie. Trzymajcie kciuki żebym nie zasnęła w trakcie ;p

Ja bym jednak wolała zachować siebie :P bo dziecko dzieckiem, ale ja też jestem człowiekiem i chce się czuć dobrze :) Bo takie popadanie w matczynosć też dobre nie jest i zatracanie siebie.

Liczę, że brzucha nie wywali... Będę się smarować i chce (jeśli będę mogła) ćwiczyć.

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Ja jeszcze slyszalam ze olej kokosowy jest dobry na rozstepy ale nie wiem czy to prawda. :P

Olej kokosowy to swego czasu był na wszystko dobry :P

dZhdp1.png

Wysłany: 15 maja 2018, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie jest cały czas ma wszystko dobry. :D

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mówię, że zły jest... Ale była moda :p tak jak na młody jęczmień itp. :P

dZhdp1.png

‹‹ 1088 1089 1090 1091 1092 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ