Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
panipuchatkowa wrote:Tetka ja dopiero teraz zauwazylam ze 7 dni temu mieliście rocznice ślubu! Gratulacje!!!
Miesiąc i 5 dni temu dokładnie
Ale dziękuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 10:19
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
No i Tereska w domu siedzi bo Afryka. Po co alex jechała do Egiptu jak tu pogoda podobna?

Ale ze mezulo do pracy dzisiaj wracać nie musi (przełożony stwierdził ze nie ma jak miałby na 2h przyjeżdżać albo i mniej) to mamy go więcej dla siebie
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
panipuchatkowa wrote:O super!! No u mnie tez gorąco. Pogoda świetna ttlko morza za oknem brakuje.
Ooooo tak. Morze by sie przydało skoczyć sobie do takiego ❤
Coz wanna tez dobra
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Zapisałam się na środę do innej pani doktor
wizytę mam o 16 30
jeśli mi samo przejdzie to najwyżej opowiem jej co było i wspomnę o tej puchnacej nodze bo ostatnio na wizycie zapomniałam
ufff trochę mi lżej wiedząc że jak coś to nie zostanę z tym do następnego tygodnia 
U mnie te egipskie upały
już mam ich dość a to dopiero koniec maja
-
MissKathy92 wrote:Zapisałam się na środę do innej pani doktor
wizytę mam o 16 30
jeśli mi samo przejdzie to najwyżej opowiem jej co było i wspomnę o tej puchnacej nodze bo ostatnio na wizycie zapomniałam
ufff trochę mi lżej wiedząc że jak coś to nie zostanę z tym do następnego tygodnia 
U mnie te egipskie upały
już mam ich dość a to dopiero koniec maja
Tez sie zastanawiam co będzie w kulminacyjnym momencie-sierpniu
Super ze udało Ci się umówić
miejmy nadzieje ze to błahostka ale sprawdzić warto
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Będzie taki parnik na dworzeterka wrote:Tez sie zastanawiam co będzie w kulminacyjnym momencie-sierpniu

Super ze udało Ci się umówić
miejmy nadzieje ze to błahostka ale sprawdzić warto
niby fajnie że ciepło ale bez przesady, najlepiej tak jak jest z 22 stopnie i można normalnie oddychać 
Też mam nadzieję że to nic takiego, w sumie teraz tak pomyślałam że ja w pracy w lekkim przeciągu siedzę więc może faktycznie zawialo mi ten węzeł chłonny
ewentualnie sobie wczoraj naruszylam żuchwe nie powiem czym 
Aj niedługo mnie wygonią z tej przychodni
od stycznia byłam już może ze 20 razy, na szczęście nie u jednej ale trzech lekarzy rodzinnych bo jak mojej nie ma to mogę iść do kogoś innego
ale najbardziej lubię do tej mojej chodzić bo ona bardzo fajna jest
zanim się nie wyprowadzilam do miasta to do lekarza chodziłam w ostatecznej ostateczności a teraz od początku tego roku byłam już więcej razy niż przez całe życie
ale jak mam przychodnie pod nosem to korzystam i się konsultuje
-
Cześć dziewczyny
)
U mnie ostatnio dużo się działo i nie miałam czasu zaglądnąć ;p
Do tego szczeniaki już mnie na nie przespane noce z dzieckiem przygotowują , już chodzą bawić się chcą właśnie zaczynam uczyć je jeść karmę .. a w nocy piszczą strasznie i mleko jeszCze chce .. i muszę moja suczkę do nich dawać bo ta już nie chce ich karmić ( pazury maja żeby rosną wiec ja boli już ) tak ze tak to wyglada
U nas tez upały są ale już 2 tydzień leci i końca nie widać .... masakra ciagle 27-30stopni póki co widzę do aż następnej środy czyli 10 dni i ciagle upał
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
W Opolu też taki upał, że nie wiem<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Hejka
A u mnie zakręcony czas ciąg dalszy, jeszcze mąż mi się rozchorowal od wczoraj tempka nawet do 39, jak tak dalej będzie bez antybiotyku pewnie się nie obędzie. No i że staraniami lipa chwilowo przestuj. Najpierw ja chora teraz on lipa22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Hej dziewczyny;) no słyszałem właśnie że w Polsce Afryka, a ja się do Afryki wybrałam ;p dzisiaj od rana dzień na plaży spędzaliśmy, trochę poplywalam w morzu, później w basenie. I już łapię opaleniznę ale nie na raczka o dziwo, tylko brąz równomiernie. My właśnie odpoczywamy po obiedzie, a później znowu planujemy basen
burza była dzisiaj, jakieś 5 minut i znowu upał.
A tak poza wakacjami to czuje się jakoś mało ciazowo. Mdłości nie mam, trochę piersi bolą i nadal zaparcia. Mam nadzieję że z dzieckiem w porządku i rośnie jednak... jakieś obawy złapałamLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex ciesz się że choć teraz nie masz dolegliwości ciążowych i na pewno to nie wróży nic złego
maluch pozwala dla mamy w spokoju spędzić urlop 
Wiecie co dziewczyny? Poza spuchniętą twarzą od tego węzła chlonnego mam też spuchniętą kostkę
znowu mi spuchla jak bania, już prawie nie widzę kostek
szkoda że tego lekarza nie mam jutro... ale przy tych upalach to zaraz cała spuchne
mam dość normalnie
-
miss ja miałam napuchnięty węzeł chłonny na początku myślałam ze to od zęba ale nie, poszłam do rodzinnej obejrzała mnie i powiedziała ze to przez wirus i samo przejdzie po tygodniu. miałam tak trochę opuchnięte przez 4 dni lekko odczuwalne podczas dotyku do tego lekko podwyższona tempka. ale co do kostki podejrzane22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kasia mam nadzieję że to jakiś wirus się przypałetał po prostu, ja temperaturę dziś miałam ok, sprawdzę wieczorem czy nie za wysoka
a co do nogi, to na 100% od ciepła i siedzenia dlugiego- przerabialam już to dwa razy
ale w środę powiem o tym lekarze też bo to faktycznie podejrzane że tak noga puchnie