Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Rzuciłam się w wir pracy a teraz się pakowałam, bo jutro zaczynam wakacjean1315 wrote:Nas się nie zostawia

Ja zazwyczaj czytam i odpisuje na telefonie.
Powiem Wam że mąż się stresował, ale teraz widzę że jest pozytywnie nastawiony do lekarza. Także dobrze
Prawda jest taka że już ginekolog mi pisał w SMS ze dwa procent to nie zero
ale dopiero teraz jestem spokojniejsza. Jednak opinia męskiego lekarza ma znaczenie 
będę was podglądać i łączyć się telefonicznie
👩 33 l.
🧔🏻 36 l.
👱♀️ 7 l.
23.09.2025 - 9 dpo ⏸️
10 dpo - 121,9 mIU/mL
12 dpo - 278,5 mIU/mL / przyrost 128% 🥰
15 dpo - 1005,9 mIU/mL / przyrost 136% 🥰
7.10.2025 - jest pęcherzyk 🌼
10.10. 2025 - mamy serduszko 🥰
15.10.2025 - 7 mm maleństwa 🥰
6.11.2025 - 2.86 cm tańczącej malinki 🥰
27.11.2025 - prenatalne, niskie ryzyka. 6,7 cm gagatka 🥰
22.12.2025 - 165 g chłopczyka 💙
07/25 ktoś chciał być 💔
TSH 1.048 ✅️
owulacje potwierdzone ✅️
cytologia ✅️
morfologia ✅️
💛 marzenia są początkiem wszystkiego...

-
Już jestem niespodzianka udana, sis szczęśliwa, niestety nie dało się pobić reakcji z przed roku he ( w zeszłym roku upuśćila torbę z rąk) życzonka, tulaski były mile popołudnie.
Miss jest plan na polepszenie więc super teraz tylko stosować sis do zaleceń i działać
An super ze wizyta uspokoiła Cie w końcu spokój też jest ważny, mąż też pewnie lepiej teraz na to wszystko spojrzy jak lekarz dał zalecenia i wyjaśnił sytuację22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Już jestem niespodzianka udana, sis szczęśliwa, niestety nie dało się pobić reakcji z przed roku he ( w zeszłym roku upuśćila torbę z rąk) życzonka, tulaski były mile popołudnie.
Miss jest plan na polepszenie więc super teraz tylko stosować sis do zaleceń i działać
An super ze wizyta uspokoiła Cie w końcu spokój też jest ważny, mąż też pewnie lepiej teraz na to wszystko spojrzy jak lekarz dał zalecenia i wyjaśnił sytuację
Najważniejsze, że siostra szczęśliwa z niespodzianki
Starania o drugie dziecko -
An super wiadomość!
Teraz nic tylko czekać na jeszcze lepsze wieści
Kitkat-udanego urlopu! Odpoczywajcie, poopowiadaj nam coś jak będziesz miała chwilkę
My na urlop wybieramy sie we wrześniu raczej
luźniej już będzie bo to juz nie taki gorący sezon 
Kasia -super ze niespodzianka sie udała -za rok pewnie podniesiesz poprzeczkę jeszcze wyżej! I będzie szczękę zbierała
Nati-ja tez mam jakiś taki dystans do szpitali, też sie pewnie nieswojo będę czuła... Ale co zrobić, damy rade!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 22:08
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Dokładnie tak najważniejsze że SIS szczęśliwa.
A ja w końcu w łóżku. Tego było mi trzeba.
Widzę piszecie o urlopach a ja nadal nie wiem kiedy wziąć z tydzień urlopu i czy góry czy morze albo wogle coś gdzieś blisko domu. Mąż ma niebawem urodziny i tak myślę wtedy oderwać się trochę od codzienności22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Terka za rok to będzie 17 to siostra pójdzie w odstawke
. Bombę urodzinowa szykuje na 18 planuje zrobić jej fotoksiazke w które streszczenie jej 18latek życia już powoli zbieram zdjęcia, myślę że się spodoba i będzie pamiątka na lata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 22:15
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Terka za rok to będzie 17 to siostra pójdzie w odstawke
. Bombę urodzinowa szykuje na 18 planuje zrobić jej fotoksiazke w które streszczenie jej 18latek życia już powoli zbieram zdjęcia, myślę że się spodoba i będzie pamiątka na lata
Oj fotoksiazka to zawsze moim zdaniem super prezent
Mysmy tez niedawno podjęli decyzje o urlopie kiedy mąż ma wziąć
Bo teraz będzie miał 2 tygodnie jak sie mały urodzi, to zeby nie bylo ze go wiecej nie ma niz jest (nowe stanowisko wypadałoby dobrze sie prezentować
) to weźmiemy we wrześniu
dla mnie to nawet odpowiada - chłodniej, mniej ludzi, mały juz większy itd
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
We wrześniu owszem mniejszy ruch ale jeśli zależy na byczeniu się nad wodą to już problem jeśli w kraju. U mnie w pracy to urlopu w sezonie letnim wchodzi w grę teraz czerwiec- lipiec sierpień raczej odpada i ewentualnie wrzesień. Więc będzie szybką decyzja na lipiec he22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Mam się urlopy mijają w tym roku ale już wakacje mamy zaliczone także pewnie pozostają jakieś weekendowe wyjazdy.
Mi mama niedawno dzwoniła że mój wujek dzisiaj umarł. Nagle, nie chorował. Pewnie na dniach pogrzeb, ale jeszcze sekcja itd. Masakra jakaś, o 14 rozmawiał z ciotka przez telefon że wróci dzisiaj później ż pracy a o 15 już nie żył.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex wyrazy współczucia<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Kaassiia wrote:We wrześniu owszem mniejszy ruch ale jeśli zależy na byczeniu się nad wodą to już problem jeśli w kraju. U mnie w pracy to urlopu w sezonie letnim wchodzi w grę teraz czerwiec- lipiec sierpień raczej odpada i ewentualnie wrzesień. Więc będzie szybką decyzja na lipiec he
Wiesz co oboje nie jesteśmy osobami lubiącymi byczyć sie na plaży... Pochodzić tak, posiedzieć i popatrzeć na fale tak, relax tak ale byczenie sie na plecach nie jest nasza mocna strona, szubko nam niewygodnie i za słonecznie i nudno

dlatego nam to nie przeszkadza jesli byłoby chłodniej
Mały będzie miał ok 2msc to też nie wystawie go na słońce wielkie bo i po co?
Ale masz racje jakby ktoś tak chciał to lepiej sierpień wybrać wtedy bo prawie pewne ze będzie gorąco
Nam najbardziej zależy na tym żeby po prostu odpocząć, odciąć się od pracy, codzienności, pobyć gdzieś razem
taki spóźniony miesiąc miodowy bo w tamtym roku nigdzie na dłużej nie byliśmy...
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Witajcie dziewczyny

Terka my mamy tak samo jeśli chodzi o plaże
wolimy sobie pochodzić i posłuchać niż się wygrzewac na słońcu
ja na słońcu mogę poleżeć może z 10min a później mi już nie dobrze i za gorąco
też mi się marzy wypad nad morze na urlop ale w tym roku to nie realne 
U mnie dziś mega skok temperatury
jeśli jutro to się utrzyma to pokaże Wam wykres
wczoraj był mega spadek a dziś mega skok- mój organizm wariuje 
Wczoraj trochę powiedziałam i pomyślałam o mojej wizycie u endo
wszystko fajnie pięknie tylko zastanawia mnie cos: guzki mam z niedoboru jodu, niedoczynność teoretycznie też od tego, teraz wywalilo te przeciwciała i niby mam Hashimoto, lekarka przepisała mi jodid... I tu się rodzi moje pytanie: czy przy Hashimoto można stosować jod? Przewertowalam wczoraj pół Internetu i dowiedziałam się tyle że przy niedoczynności jod potrzebny, przy nadczynności zabroniony, a przy hashi zdania są podzielone
I teraz nie wiem czy brać czy nie... bo boję się że sobie zaszkodze
no ale czy lekarka zapisalaby mi jod wiedząc że mam Hashimoto i wiedząc że wtedy jodu nie można? To skomplikowane strasznie
-
Alex wyrazy współczucia

My bardzo lubimy zwiedzać, ale urlop poświęcamy pół na pół na leżenie i zwiedzanie. W zeszłym roku 4 dni mega intensywnie zwiedzaliśmy (w hotelu tylko spaliśmy), a resztę dni odpoczynek.
Teraz plan zakłada 3 dni zwiedzenia intensywnego (na tyle mamy samochód) i jeden dzień na atrakcje w pobliżu hotelu. Tyle, że nad zachwyca głównie natura i lokalny folklor, niekoniecznie zabytki
-
Ja jeszcze w lutym też nie miałam przeciwciał więc zaskoczyły mnie wyniki aktualnean1315 wrote:Miss to skoro jest skok to może jakiś pęcherzyk jednak dojrzał
Jednak ludzki organizm to czasem niesamowitą zagadka. Z jodem nie pomogę, bo się nie znam zupełnie. Ja mam niedoczynność, bez przeciwciał.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]
[/url]