Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Tzn. mi się jakoś od pół roku zmienił okres, przed okresem zaczęłam mieć brązowe plamienia i czytałam, że to może świadczyć o niskim poziomie progesteronu. Zrobiłam jedynie cytologię, zbadała mnie dopochwowo i tyle więc olałam to, zaszłam w ciążę, ale dalej nie wiem czy te brązowe plamienia nie świadczą o jakimś problemie.
[/url]
[/url] -
Kamień z serca...
Mąż po wizycie i po badaniach - lekarz nie widzi na ten moment powodów do niepokoju. Ze względu na bardzo dużą ilość plemników, słaba morfologia nie jest problemem. Bo mamy piękną koncentrację, ruchliwość i żywotność.
Dostał jakieś leki i mamy powtórzyć seminogram za 4 tygodnie.
Tyle wiem z sms
-
an1315 wrote:Kamień z serca...
Mąż po wizycie i po badaniach - lekarz nie widzi na ten moment powodów do niepokoju. Ze względu na bardzo dużą ilość plemników, słaba morfologia nie jest problemem. Bo mamy piękną koncentrację, ruchliwość i żywotność.
Tyle wiem z sms
to cudowna wiadomość
an1315 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url] -
Chwilę mnie tu nie było a tutaj milion postów! Idę was nadrabiać
👩 33 l.
🧔🏻 36 l.
👱♀️ 7 l.
23.09.2025 - 9 dpo ⏸️
10 dpo - 121,9 mIU/mL
12 dpo - 278,5 mIU/mL / przyrost 128% 🥰
15 dpo - 1005,9 mIU/mL / przyrost 136% 🥰
7.10.2025 - jest pęcherzyk 🌼
10.10. 2025 - mamy serduszko 🥰
15.10.2025 - 7 mm maleństwa 🥰
6.11.2025 - 2.86 cm tańczącej malinki 🥰
27.11.2025 - prenatalne, niskie ryzyka. 6,7 cm gagatka 🥰
22.12.2025 - 165 g chłopczyka 💙
07/25 ktoś chciał być 💔
TSH 1.048 ✅️
owulacje potwierdzone ✅️
cytologia ✅️
morfologia ✅️
💛 marzenia są początkiem wszystkiego...

-
An to wspaniała wiadomośćan1315 wrote:Kamień z serca...
Tyle wiem z sms
teraz tylko działać i strzelać do bramki
an1315 lubi tę wiadomość
-
an1315 wrote:Kamień z serca...
Tyle wiem z sms
Świetna wiadomość
an1315 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Produkujemy jak manufaktura

An, to bardzo dobra wiadomość
Same dobre dzisiaj, super 
A w Faktach teraz historia kobiety, która zabiła swoje dziecko... Aż normalnie chce się rzygać, inaczej tego nie określę. Zabić taką debilkę to mało.
an1315 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kitkat wrote:Chwilę mnie tu nie było a tutaj milion postów! Idę was nadrabiać

Nas się nie zostawia
Ja zazwyczaj czytam i odpisuje na telefonie.
Powiem Wam że mąż się stresował, ale teraz widzę że jest pozytywnie nastawiony do lekarza. Także dobrze
Prawda jest taka że już ginekolog mi pisał w SMS ze dwa procent to nie zero
ale dopiero teraz jestem spokojniejsza. Jednak opinia męskiego lekarza ma znaczenie
-
Miss dobrze ze się dowiedziałas o tym wszystkim, umowilas na biopsje - masz plan. I będzie ok

Nati, nie przejmuj się, ja odpukać też nie miałam jakiś poważnych problemów, z tego co wiem Terka też. Nic tylko się cieszyć, a dziewczyny na pewno cieszą się z nami
-
nati1992 wrote:Ja jutro idę na te podstawowe, które robi się na początku ciąży ze skierowaniem na szpital. Nigdy w życiu nie leżałam w szpitalu dlatego dziwnie mi z tą myślą.
Wierzę Ci, że jest stres. Nawet nie ze względu na te badania, tylko na fakt leżenia w szpitalu. Też byłoby mi dziwnie. Szpital to jednak takie... obce(?) miejsce. -
Mi tylko po pierwszym miesiącu brania leku spadło ładnie tsh a teraz skacze, sama nie wiem czemu... może to przez nerwy? Kto wie... ja zamierzam w ogóle cukier odstawicpanipuchatkowa wrote:O madre dopiero się obudzilam a tu takie dobre informacje. An cieszę się! Miss no tsh to zbijalam tak ze 3 miesiące z diety to nie jadlam slodyczy owoców i soków po 14.00 o i ostatni cykl był z clo.☺
oczywiście taki dodatkowy cukier typu ciast, ciastka, niektóre owoce
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH