Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaassiia wrote:Kryha mnie też czeka badanie progesteronu, już niebawem okaże się jak u mnie będzie. Czytałam że progesteron wzrasta, ktoś nawet robił 3 badania w ciągu kilku dni aby sprawdzić jaki ma wzrost
No właśnie tak sobie myślę, czy nie podejść jeszcze w poniedziałek, wtedy będzie niby 9dpo. Szkoda, że to tyle kosztuje i w dodatku do najbliższego lab mam ok. 20km ;/
Z jednej strony nie chcę się nakręcać, a z drugiej jeśli coś miałoby być nie tak, to lepiej wiedzieć wcześniej niż starać się na darmo. Szczególnie, że ostatnio idzie to jak krew z nosa. Ten cykl to w ogóle porażka.
No i tak jak dziewczyny radzicie, pasuje udać się do gina w końcu
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
-
Ja juz po dzisiejszej wizycie u gina - puste jajo płodowe....
Niestety moje przeczucie było trafne mimo tego, że beta rosła, dolegliwości były to niestety Dzidziusia nie będzie.
Jeżeli w ciągu dwóch tygodni nie dostane krwawienia czeka mnie pobyt w szpitalu i zabieg.
Nawet sama nie wiem co mam napisac/powiedzieć czy myśleć.27.06.15r.
-
Anja współczuję, Nie wiem co gorsze czy brak ciąży czy stracenia jej Ale mimo wszystko głową do góry, trzeba mieć nadzieję że następna będzie szczęśliwa, tego Ci życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 22:24
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
An_ja... Nie wiem co powiedzieć... Lekarz jest pewien że juz absolutnie nic z tego? Nie ma juz nawet najmniejszej szansy ze maleństwo ruszy za chwile i z małym poślizgiem ale będzie dobrze? Zdarzają się przecież takie przypadki ze już na zabieg ida robią USG a tam jednak wszystko w porzadku... Nie wiem jaki miałaś poziom bhcg ani który tydzień dokładnie u Ciebie jest teraz... dlatego pytam o to... Straszna wiadomość...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Wedlug miesiaczki w czwartek zaczelam 9 tydzień, wczoraj bylo 8tc1d, na ostatnim USG bylam na poczatku 7 tygodnia 6tc1d pęcherzyk miał 4,9 mm bez cialka żółtego, bez zarodka. Wczoraj pęcherzyk urósł tylko do 12 mm więc juz za malo, natomiast albo się podzielil albo utworzyl sie drugi mniejszy z jednej kosmowki bo sa widoczne dwa bez zarodka, ani cialka zoltego. Jesli bylaby to ciąża blizniacza z jednej komorki blad genetyczny jest w obu pecherzykach bo obydwa sa za male. Ale na pierwszym usg nie bylo dwóch pęcherzyków więc pęcherzyk zrobil sobie przegrodę co tez jest anomalia.... Nie ma najmniejszej szansy na cud...27.06.15r.
-
Beta od początku była niska, wskazywala ciążę mlodsza o okolo 2 tygodnie, co by sie zgadzalo z teoretyczna data zaplodnienia e w ciagu tych dwoch tygodni co czekalismy juz powinno byc widac chociaz cialko żółte a tu nic. Od początku czulam, ze coos jest nie tak, jak tylko zrobilam test. Nie mam podstaw, żeby nie ufac lekarzowi, jest jednym z lepszych w Krakowie, sprzęt nowy, gabinet prywatny. Nie ma sie co ludzic, dobrze nie bedzie....27.06.15r.
-
Lekarz powiedzial mi jeszcze, ze zawsze daje szanse ale nie ma czegos takiego, ze zarodek bedzie później. Albo jest albo go nie ma, moze byc po prostu pozniej widoczny na usg ze wzgledu na nieregularne miesiaczki, moje byly jak w zegarku.. Mowil, ze w jego marierze ty raz zdarzylo mu sie, ze zarodek na usg zobaczyli później niz 6tc bo kobieta miala wlasnie długie nieregularne cykle27.06.15r.
-
An_ja wrote:Ja juz po dzisiejszej wizycie u gina - puste jajo płodowe....
Niestety moje przeczucie było trafne mimo tego, że beta rosła, dolegliwości były to niestety Dzidziusia nie będzie.
Jeżeli w ciągu dwóch tygodni nie dostane krwawienia czeka mnie pobyt w szpitalu i zabieg.
Nawet sama nie wiem co mam napisac/powiedzieć czy myśleć.
Kochana, bardzo mi przykro Trzeba mocno wierzyć, że wszystko będzie dobrze, bo na pewno tak będzie. Jesteśmy z Tobą :*1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
An_ja tak mi przykro. Ja też jestem z Tobą. Bądź silna.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Hej dziewczyny. Po wczorajszej wiadomości od An_ja, cały czas czuję taki smutek, że normalnie pozbierać się nie mogę wewnętrznie. Wchodzę na forum i zaglądam do naszego wątku, ale żadne słowa teraz tutaj nie pasują...
Jak spędzacie ten świąteczny dzień dziewczyny?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵