Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:An super wieści
zobaczysz zanim się obejrzysz to już też tak jak Magda będziesz czuła jak dzidzia kopie
jejku mam nadzieję że i ja kiedyś to poczuje 
Miss jestem pewna że i Ty się doczekasz! I to już niedługo :*
Co do chrzestnych - mam wspaniałą matkę chrzestną, była zawsze blisko mnie, pamiętała o moich urodzinach, imieninach. Chrzestny to inna bajka, ale nie było tak źle.
Z kolei jak urodziła się moja siostra, to rodzice nie mieli za bardzo kogo wziąć na chrzestnych. Skończyło się tak, że byli w szoku, jak sis prosiła ich na osiemnastkę. Bo nie mieli pojęcia.
Wiem, że bycie chrzestnym to wyróżnienie, ale też duża odpowiedzialność. A w dzisiejszych czasach kojarzy się to tylko z kupowaniem prezentów dla dziecka. Tylko nie o to chodzi...
MissKathy92, Magdaa21 lubią tę wiadomość
-
an1315 wrote:Miss jestem pewna że i Ty się doczekasz! I to już niedługo :*
Co do chrzestnych - mam wspaniałą matkę chrzestną, była zawsze blisko mnie, pamiętała o moich urodzinach, imieninach. Chrzestny to inna bajka, ale nie było tak źle.
Z kolei jak urodziła się moja siostra, to rodzice nie mieli za bardzo kogo wziąć na chrzestnych. Skończyło się tak, że byli w szoku, jak sis prosiła ich na osiemnastkę. Bo nie mieli pojęcia.
Wiem, że bycie chrzestnym to wyróżnienie, ale też duża odpowiedzialność. A w dzisiejszych czasach kojarzy się to tylko z kupowaniem prezentów dla dziecka. Tylko nie o to chodzi...
No ale powiedzcie dziewczyny szczerze. Nie jest tak też wśród rodziców? Ze nakupują zabawek, gadżetów, filmów i innych cudawiakow a czasu dla dziecka nie maja? Łatwiej kupić zabawkę niż po prostu być...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Miss jestem pewna ze któregoś dnia zaczniesz taką przyrodę

Najpierw pęcherzyk jak u An i panipuchatkowej, potem kopniaki jak u Madzi, a potem wnerw na ludzi pytających 10x dziennie "czy juz?"-tak jak u mnie
MissKathy92, Magdaa21 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Już nie mogę się doczekaćterka wrote:Miss jestem pewna ze któregoś dnia zaczniesz taką przyrodę

Najpierw pęcherzyk jak u An i panipuchatkowej, potem kopniaki jak u Madzi, a potem wnerw na ludzi pytających 10x dziennie "czy juz?"-tak jak u mnie
terka lubi tę wiadomość
-
Miss doczekasz się ja w to wierzę! Zawsze się modlę za dziewczyny z forum!☺ my zjedlismy pizze ale ja dzisiaj znowu mam mdłości i średnio podchodzi mi jedzenie i spalam of 14.00 do 17.00. Aaa my jutro jedziemy do Zakopanego będziemy do piątku.
MissKathy92 lubi tę wiadomość

-
panipuchatkowa wrote:Miss doczekasz się ja w to wierzę! Zawsze się modlę za dziewczyny z forum!☺ my zjedlismy pizze ale ja dzisiaj znowu mam mdłości i średnio podchodzi mi jedzenie i spalam of 14.00 do 17.00. Aaa my jutro jedziemy do Zakopanego będziemy do piątku.
Uuu to niezły wypadzik sie szykuje
Bawcie sie dobrze!
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Magdaa21 wrote:Zgadzam się i to bardzo smutne

No smutne... Ale coraz częstsze...
Dlatego cieszę się że trafiłam na faceta minimalistę. Łatwiej nam będzie wychowywać dziecko (dzieci) jesli mamy podobny pogląd na sprawy
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
No dziewczyny ja to chyba mam zakaz wchodzenia do smyka .. dziś wyszłam z paczką 3 bodziakow bo była promocja i z kartą zapłaciliśmy 20zl... Ale kupuje nowe rzeczy od rozmiaru 62/68... A byłam taka przeciwna nowym rzeczom bo dziecko szybko z nich wyrasta... A teraz jak wchodzę do sklepu to żal z czymś nie wyjść...
Co do chrzestnych to u mnie niestety moi rodzice z wyborem nie trafili... Chrzestny brat mamy obecnie to się do mnie nie odezwie a w dniu moich 18nastych urodzin jego żona zadzwoniła i powiedziała że nie przyjadą bo im kartę do bankomatu wciągnęło... Tak jakby mi na pieniądzach zależało... Zawsze wszystkim powtarzam że mi wystarczy sama pamięć i obecność tych osób a nie prezenty. O chrzestnej złego słowa powiedzieć nie mogę, w najważniejszych chwilach zawsze była przy mnie i pamiętała o moich urodzinach.. chociaż nie jest to żadna rodzina.. ot zwykli znajomi rodziców, którzy x lat temu mieli bardzo dobry kontakt.. ostatnio mama mi mówi że nawet pytała co u mnie
Dlatego ja postawiłam na osoby na chrzestnych które niby będą daleko (mój brat to nie zamierza wracać w rodzinne strony) ale wiem że będę mogła na nich liczyć zawsze. I nie patrzę na zawartość portfela, bo on mnie nie interesuje, tylko podejście do dziecka. I już teraz powtarzam że moja córka nie będzie mieć dużo zabawek, tylko będę zawsze prosić o coś co będzie rozwijać jej inteligenje ... Już z domu rodzinnego przywiozłam wszystkie książki z bajkami po najmłodszej siostrze.. i czekają na dzidzię by jej czytać na dobranoc
-
Patulka wrote:No dziewczyny ja to chyba mam zakaz wchodzenia do smyka .. dziś wyszłam z paczką 3 bodziakow bo była promocja i z kartą zapłaciliśmy 20zl... Ale kupuje nowe rzeczy od rozmiaru 62/68... A byłam taka przeciwna nowym rzeczom bo dziecko szybko z nich wyrasta... A teraz jak wchodzę do sklepu to żal z czymś nie wyjść...
Co do chrzestnych to u mnie niestety moi rodzice z wyborem nie trafili... Chrzestny brat mamy obecnie to się do mnie nie odezwie a w dniu moich 18nastych urodzin jego żona zadzwoniła i powiedziała że nie przyjadą bo im kartę do bankomatu wciągnęło... Tak jakby mi na pieniądzach zależało... Zawsze wszystkim powtarzam że mi wystarczy sama pamięć i obecność tych osób a nie prezenty. O chrzestnej złego słowa powiedzieć nie mogę, w najważniejszych chwilach zawsze była przy mnie i pamiętała o moich urodzinach.. chociaż nie jest to żadna rodzina.. ot zwykli znajomi rodziców, którzy x lat temu mieli bardzo dobry kontakt.. ostatnio mama mi mówi że nawet pytała co u mnie
Dlatego ja postawiłam na osoby na chrzestnych które niby będą daleko (mój brat to nie zamierza wracać w rodzinne strony) ale wiem że będę mogła na nich liczyć zawsze. I nie patrzę na zawartość portfela, bo on mnie nie interesuje, tylko podejście do dziecka. I już teraz powtarzam że moja córka nie będzie mieć dużo zabawek, tylko będę zawsze prosić o coś co będzie rozwijać jej inteligenje ... Już z domu rodzinnego przywiozłam wszystkie książki z bajkami po najmłodszej siostrze.. i czekają na dzidzię by jej czytać na dobranoc
Wiesz co... Co innego kupić 3 rzeczy i zapłacić 20zł niż za jedna z nich dwa razy tyle dać
toć prawie za darmo je dostałaś przecież a nie kupiłaś 
Tez nie jestem za nowkami na 2-3tygodnie czy miesiąc (o tych jednorazowych nawet nie wspominam) ale cześć rzeczy tez mamy nowe bo oprzeć sie nie można bylo

O tak-książki to mega dobry wybór na każdym etapie życia człowieka
To jest cos co nie zniszczy psychiki, nie rozwali rozwoju... Jestem za
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 23:01
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]
[/url]