Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2018, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss, na pewno :) :)

MissKathy92 lubi tę wiadomość

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • an1315 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2018, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    An super wieści :D zobaczysz zanim się obejrzysz to już też tak jak Magda będziesz czuła jak dzidzia kopie :D jejku mam nadzieję że i ja kiedyś to poczuje <3

Miss jestem pewna że i Ty się doczekasz! I to już niedługo :*

Co do chrzestnych - mam wspaniałą matkę chrzestną, była zawsze blisko mnie, pamiętała o moich urodzinach, imieninach. Chrzestny to inna bajka, ale nie było tak źle.
    Z kolei jak urodziła się moja siostra, to rodzice nie mieli za bardzo kogo wziąć na chrzestnych. Skończyło się tak, że byli w szoku, jak sis prosiła ich na osiemnastkę. Bo nie mieli pojęcia.
    Wiem, że bycie chrzestnym to wyróżnienie, ale też duża odpowiedzialność. A w dzisiejszych czasach kojarzy się to tylko z kupowaniem prezentów dla dziecka. Tylko nie o to chodzi...

MissKathy92, Magdaa21 lubią tę wiadomość

• terka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    an1315 wrote:
    Miss jestem pewna że i Ty się doczekasz! I to już niedługo :*

Co do chrzestnych - mam wspaniałą matkę chrzestną, była zawsze blisko mnie, pamiętała o moich urodzinach, imieninach. Chrzestny to inna bajka, ale nie było tak źle.
    Z kolei jak urodziła się moja siostra, to rodzice nie mieli za bardzo kogo wziąć na chrzestnych. Skończyło się tak, że byli w szoku, jak sis prosiła ich na osiemnastkę. Bo nie mieli pojęcia.
    Wiem, że bycie chrzestnym to wyróżnienie, ale też duża odpowiedzialność. A w dzisiejszych czasach kojarzy się to tylko z kupowaniem prezentów dla dziecka. Tylko nie o to chodzi...

No ale powiedzcie dziewczyny szczerze. Nie jest tak też wśród rodziców? Ze nakupują zabawek, gadżetów, filmów i innych cudawiakow a czasu dla dziecka nie maja? Łatwiej kupić zabawkę niż po prostu być...

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    No ale powiedzcie dziewczyny szczerze. Nie jest tak też wśród rodziców? Ze nakupują zabawek, gadżetów, filmów i innych cudawiakow a czasu dla dziecka nie maja? Łatwiej kupić zabawkę niż po prostu być...
    Zgadzam się i to bardzo smutne :(

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2018, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss jestem pewna ze któregoś dnia zaczniesz taką przyrodę ;)

Najpierw pęcherzyk jak u An i panipuchatkowej, potem kopniaki jak u Madzi, a potem wnerw na ludzi pytających 10x dziennie "czy juz?"-tak jak u mnie :D

MissKathy92, Magdaa21 lubią tę wiadomość

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2018, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Miss jestem pewna ze któregoś dnia zaczniesz taką przyrodę ;)

Najpierw pęcherzyk jak u An i panipuchatkowej, potem kopniaki jak u Madzi, a potem wnerw na ludzi pytających 10x dziennie "czy juz?"-tak jak u mnie :D
    Już nie mogę się doczekać <3

terka lubi tę wiadomość

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2018, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss doczekasz się ja w to wierzę! Zawsze się modlę za dziewczyny z forum!☺ my zjedlismy pizze ale ja dzisiaj znowu mam mdłości i średnio podchodzi mi jedzenie i spalam of 14.00 do 17.00. Aaa my jutro jedziemy do Zakopanego będziemy do piątku.

MissKathy92 lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Miss doczekasz się ja w to wierzę! Zawsze się modlę za dziewczyny z forum!☺ my zjedlismy pizze ale ja dzisiaj znowu mam mdłości i średnio podchodzi mi jedzenie i spalam of 14.00 do 17.00. Aaa my jutro jedziemy do Zakopanego będziemy do piątku.

Uuu to niezły wypadzik sie szykuje :D
    Bawcie sie dobrze! :D

panipuchatkowa lubi tę wiadomość

• terka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2018, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa21 wrote:
    Zgadzam się i to bardzo smutne :(

No smutne... Ale coraz częstsze...
    Dlatego cieszę się że trafiłam na faceta minimalistę. Łatwiej nam będzie wychowywać dziecko (dzieci) jesli mamy podobny pogląd na sprawy :)

Magdaa21 lubi tę wiadomość

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2018, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    No smutne... Ale coraz częstsze...
    Dlatego cieszę się że trafiłam na faceta minimalistę. Łatwiej nam będzie wychowywać dziecko (dzieci) jesli mamy podobny pogląd na sprawy :)
    Dopasowanie jest bardzo ważne :) I podobne poglądy :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2018, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa21 wrote:
    Dopasowanie jest bardzo ważne :) I podobne poglądy :)

Dużo łatwiej o dopasowanie kiedy ma sie podobne poglądy na najważniejsze sprawy ;)

• Patulka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2018, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczyny ja to chyba mam zakaz wchodzenia do smyka .. dziś wyszłam z paczką 3 bodziakow bo była promocja i z kartą zapłaciliśmy 20zl... Ale kupuje nowe rzeczy od rozmiaru 62/68... A byłam taka przeciwna nowym rzeczom bo dziecko szybko z nich wyrasta... A teraz jak wchodzę do sklepu to żal z czymś nie wyjść...

Co do chrzestnych to u mnie niestety moi rodzice z wyborem nie trafili... Chrzestny brat mamy obecnie to się do mnie nie odezwie a w dniu moich 18nastych urodzin jego żona zadzwoniła i powiedziała że nie przyjadą bo im kartę do bankomatu wciągnęło... Tak jakby mi na pieniądzach zależało... Zawsze wszystkim powtarzam że mi wystarczy sama pamięć i obecność tych osób a nie prezenty. O chrzestnej złego słowa powiedzieć nie mogę, w najważniejszych chwilach zawsze była przy mnie i pamiętała o moich urodzinach.. chociaż nie jest to żadna rodzina.. ot zwykli znajomi rodziców, którzy x lat temu mieli bardzo dobry kontakt.. ostatnio mama mi mówi że nawet pytała co u mnie :)
    Dlatego ja postawiłam na osoby na chrzestnych które niby będą daleko (mój brat to nie zamierza wracać w rodzinne strony) ale wiem że będę mogła na nich liczyć zawsze. I nie patrzę na zawartość portfela, bo on mnie nie interesuje, tylko podejście do dziecka. I już teraz powtarzam że moja córka nie będzie mieć dużo zabawek, tylko będę zawsze prosić o coś co będzie rozwijać jej inteligenje ... Już z domu rodzinnego przywiozłam wszystkie książki z bajkami po najmłodszej siostrze.. i czekają na dzidzię by jej czytać na dobranoc :)

iv09gu1rb7ycgb9v.png
    Jagoda, 13.10.2018 52cm 2,700g <3
  • terka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2018, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulka wrote:
    No dziewczyny ja to chyba mam zakaz wchodzenia do smyka .. dziś wyszłam z paczką 3 bodziakow bo była promocja i z kartą zapłaciliśmy 20zl... Ale kupuje nowe rzeczy od rozmiaru 62/68... A byłam taka przeciwna nowym rzeczom bo dziecko szybko z nich wyrasta... A teraz jak wchodzę do sklepu to żal z czymś nie wyjść...

Co do chrzestnych to u mnie niestety moi rodzice z wyborem nie trafili... Chrzestny brat mamy obecnie to się do mnie nie odezwie a w dniu moich 18nastych urodzin jego żona zadzwoniła i powiedziała że nie przyjadą bo im kartę do bankomatu wciągnęło... Tak jakby mi na pieniądzach zależało... Zawsze wszystkim powtarzam że mi wystarczy sama pamięć i obecność tych osób a nie prezenty. O chrzestnej złego słowa powiedzieć nie mogę, w najważniejszych chwilach zawsze była przy mnie i pamiętała o moich urodzinach.. chociaż nie jest to żadna rodzina.. ot zwykli znajomi rodziców, którzy x lat temu mieli bardzo dobry kontakt.. ostatnio mama mi mówi że nawet pytała co u mnie :)
    Dlatego ja postawiłam na osoby na chrzestnych które niby będą daleko (mój brat to nie zamierza wracać w rodzinne strony) ale wiem że będę mogła na nich liczyć zawsze. I nie patrzę na zawartość portfela, bo on mnie nie interesuje, tylko podejście do dziecka. I już teraz powtarzam że moja córka nie będzie mieć dużo zabawek, tylko będę zawsze prosić o coś co będzie rozwijać jej inteligenje ... Już z domu rodzinnego przywiozłam wszystkie książki z bajkami po najmłodszej siostrze.. i czekają na dzidzię by jej czytać na dobranoc :)

Wiesz co... Co innego kupić 3 rzeczy i zapłacić 20zł niż za jedna z nich dwa razy tyle dać ;) toć prawie za darmo je dostałaś przecież a nie kupiłaś :P
    Tez nie jestem za nowkami na 2-3tygodnie czy miesiąc (o tych jednorazowych nawet nie wspominam) ale cześć rzeczy tez mamy nowe bo oprzeć sie nie można bylo :D :D :D

O tak-książki to mega dobry wybór na każdym etapie życia człowieka ;)
    To jest cos co nie zniszczy psychiki, nie rozwali rozwoju... Jestem za ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 23:01

• Pola 29 Koleżanka

Wysłany: 8 lipca 2018, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny myślicie by już wziąć Luteine bo stracony cykl czy jeszcze poczekać?

• nati1992 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wierzę w stracone cykle przed terminem miesiączki. Byłam pewna, że się nie udało więc chciałam wcześniej zacząć przyjmować oeparol, dziewczyny mi odradziły i bardzo dobrze bo właśnie w tamtym cyklu zaszlam w ciążę.

felkdcimq0ye506j.png[/url]
    oar83e3k8h9orfzf.png[/url]
  • nati1992 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaż dziewczyny pewnie Ci lepiej doradza bo ja nigdy nie miałam styczności z luteina.

• nati1992 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tych ciuszków to ja wczoraj przeglądałam ubranka na aliexpres i tak sobie myślę dlaczego ten czas tak wolno płynie :D

panipuchatkowa lubi tę wiadomość

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati ja tez jestem fanka aliexprees i na pewno cos tam zamówię jak bede wiedzIała czy chłopczyk czy dziewczynka.☺ Pola no ale nawet w ciąży bierze się luteine. Więc chyba bie zaszkodzi?

3i49krhm19wid3ce.png
  • nati1992 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja już wczoraj patrzyłam co bym mogła zamówić dla naszej corki/syna na nasz ślub a to jeszcze tyle czasu :D Moja kuzynka bardzo dużo się nazamawiala dla mojego chrzesniaka na ali więc będę wiedziała co warto :D

• Pola 29 Koleżanka

Wysłany: 8 lipca 2018, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już niewiem co robić bez niej mam d długie cykle i nie chce stracić czas i niewiem Kiedy wziąć mówi się że po owulacji a nie jak gin każe od 16dc zastanawia mnie czy była owulacja czy lub będzie później skoro mam długie cykle

‹‹ 1340 1341 1342 1343 1344 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ