Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Coś się Kasia nie odzywa...
Moja kuzynka miała termin na 4 lipca i dziś miała się stawić do szpitala na cesarke
muszę zadzwonić do mamy zapytać czy już po czy może sama urodziła wcześniej
-
MissKathy92 wrote:Coś się Kasia nie odzywa...
Moja kuzynka miała termin na 4 lipca i dziś miała się stawić do szpitala na cesarke
muszę zadzwonić do mamy zapytać czy już po czy może sama urodziła wcześniej
Czemu od razu na cesarkę?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
alex0806 wrote:Terka, a ty nadal cisza? mały ma jeszcze 3 dni na wyjście, a jak nie to szpital?
Tak czy siak szpital
jak zacznie to tez 
Ale tak, jesli do nocy z czwartku na piątek nic to idziemy w piątek rano (juz widzę ile sie tam nasiedzimy skoro wszystkie przyjęcia są z rana...) i oni będą pewnie myśleć co dalej.https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Masakra
Ja mam nadzieję, że ty na dniach urodzisz bez wywoływania
Kurcze, zaczynam się martwić i co chwilę sprawdzam co u ciebie
W pracy nawet zerkałam, jak wróciłam z dziewczynką z placu zabaw na toaletę, czy coś pisałaś
Ale nie zdążyłam do was napisać, bo musiałam wracać.
Już po 17, wypłaty dzisiaj nie będzie... Ale mam na nich wnerw. Jak do 10-go, to powinno być już tego dnia na moim koncie, a nie cudują...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Masakra
Ja mam nadzieję, że ty na dniach urodzisz bez wywoływania
Kurcze, zaczynam się martwić i co chwilę sprawdzam co u ciebie
W pracy nawet zerkałam, jak wróciłam z dziewczynką z placu zabaw na toaletę, czy coś pisałaś
Ale nie zdążyłam do was napisać, bo musiałam wracać.
Już po 17, wypłaty dzisiaj nie będzie... Ale mam na nich wnerw. Jak do 10-go, to powinno być już tego dnia na moim koncie, a nie cudują...
Ja tez mam taka nadzieje... Czasem obserwują przez kilka dni i potem cos robią. Albo od razu. Nie mam pojęcia. Pewnie zależy od sytuacji na jakim etapie to wszystko jest.
Nie powiem żebym sie tym nie stresowała (wywoływaniem bardziej niż samym porodem) bo bym was okłamała...
No ale co ja zrobię... Ma jeszcze 3 dni. To są tylko i aż 3 dni. Zobaczymy...
No powiem Ci z ta wyplata to kpina. Popytaj jutro jak u innych jest...
Moj mąż np już wczoraj popołudniu miał na koncie pieniądze...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Wyniki następująceterka wrote:Kasia i jak tam wyniki?

Prog 20,09 ng/ml
Prolaktyne 65,14 ng/ml
Tsh 0,999nl/ml
Ft3 2,41 Pg/ml
Ft4 0,97 ng/ml
Anty tpo < 1 iu/ ml
Anty tg 0,84 iu/ml
Dziwne bo jak robiłam prolaktyne 3 dc była w normie a teraz to masakra nie rozumiem tego, ale ginka mówiła żeby powtórzyć teraz więc zrobiłam i będzie trzeba zapisać się i pewnie będzie lek
A kolejne zdziwienie że prog jest dobry a niby wysoka prolaktyna zaburza ovu co o tym sądzicie bo głupieje
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
A jakie normy są tej prolaktyny ? Reszta wyników bardzo ładna a prog to nawet wspaniałyKaassiia wrote:Wyniki następujące
Prog 20,09 ng/ml
Prolaktyne 65,14 ng/ml
Tsh 0,999nl/ml
Ft3 2,41 Pg/ml
Ft4 0,97 ng/ml
Anty tpo < 1 iu/ ml
Anty tg 0,84 iu/ml
Dziwne bo jak robiłam prolaktyne 3 dc była w normie a teraz to masakra nie rozumiem tego, ale ginka mówiła żeby powtórzyć teraz więc zrobiłam i będzie trzeba zapisać się i pewnie będzie lek
A kolejne zdziwienie że prog jest dobry a niby wysoka prolaktyna zaburza ovu co o tym sądzicie bo głupieje
zglupiec można owszem, ja też mam czasem sprzeczne wyniki
-
Norma to 1,20-29,93MissKathy92 wrote:A jakie normy są tej prolaktyny ? Reszta wyników bardzo ładna a prog to nawet wspaniały
zglupiec można owszem, ja też mam czasem sprzeczne wyniki 
21 wrzesień 2019 -
Czy coś więcej nie wiem niby tempka pięknie skoczyła ale teraz praktycznie na stałym poziomie, powoli tracę nadzieję.alex0806 wrote:Progesteron bardzo ładny
Na pewno ovu była, a może coś więcej?
TSH też super.
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Czy coś więcej nie wiem niby tempka pięknie skoczyła ale teraz praktycznie na stałym poziomie, powoli tracę nadzieję.
Jak jest na stałym poziomie ale wyższym to nie ma co tracić nadziei!
nie musi w nieskończoność rosnąc bo byś sie zaczęła gotować od środka 
Co do prolaktyny nie wiem. Skoro nie blokuje owu to chyba po prostu cos sie podziało z badaniem. Dziwne ze teraz miałaś zrobić skoro miałaś dobra w 3dc gdzie sie ją robi...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Ginka mówiła żeby powtórzyć (druga faza cyklu)gdyż miałam wcześniejsze też podwyższony jedynie to z 3dc mieściła się w normie (górna granica)terka wrote:Jak jest na stałym poziomie ale wyższym to nie ma co tracić nadziei!
nie musi w nieskończoność rosnąc bo byś sie zaczęła gotować od środka 
Co do prolaktyny nie wiem. Skoro nie blokuje owu to chyba po prostu cos sie podziało z badaniem. Dziwne ze teraz miałaś zrobić skoro miałaś dobra w 3dc gdzie sie ją robi...
Nie ogarniam22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Ginka mówiła żeby powtórzyć (druga faza cyklu)gdyż miałam wcześniejsze też podwyższony jedynie to z 3dc mieściła się w normie (górna granica)
Nie ogarniam
Ja szczerze mówiąc tez nie. Ale skoro nie zablokowała owu (a stanowczo tego nie zrobiła
) to mysle ze nie jest to nic strasznego
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Czyli taki wynik proga gwarantuje ovu? Czy może być tak że do ovu nie doszło bo np nie było pęknięcia, ale wtedy to raczej torbiel powstaje? Czy już mieszam22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Czyli taki wynik proga gwarantuje ovu? Czy może być tak że do ovu nie doszło bo np nie było pęknięcia, ale wtedy to raczej torbiel powstaje? Czy już mieszam
Nie no przy takim progu to masz jak w szwajcarskim banku ze owu była!
Ty sie na testy przygotowuj a nie myśl czy była czy nie
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH