Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciężko nie myśleć co ma być to będzie po urlopie idę do gin po leki na obniżenie, teraz powinna już przepisać.terka wrote:Nie no przy takim progu to masz jak w szwajcarskim banku ze owu była!

Ty sie na testy przygotowuj a nie myśl czy była czy nie
Test niby kupiłam ale mam już coraz mniej nadziei na to że się udało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 18:25
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Ciężko nie myśleć co ma być to będzie po urlopie idę do gin po leki na obniżenie, teraz powinna już przepisać.
Dlaczego coraz mniej nadziei? Nie mozna jej tracić...
Prześlij swoj wykres
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Kaassiia wrote:Ciężko nie myśleć co ma być to będzie po urlopie idę do gin po leki na obniżenie, teraz powinna już przepisać.
Dlaczego? Kiedy ma być miesiączka?Starania o drugie dziecko -
Ja na prolaktynę brałam Norprolac - i bardzo dobrze go tolerowałam. Jest drogi (dużo droższy niż Bromergon), ale nie miałam praktycznie żadnych skutków ubocznych.
Zbił mi prolaktynę do bardzo ładnego poziomu i przeszłam na Cyclodynon, to już lek ziołowy.
Progesteron masz piękny, myślę, że on potwierdza owulację - tak jak i Twój wykres. Póki nie ma okresu, jest nadzieja :* -
an a ty jaki miałaś wynik i w którym dc robiłaśan1315 wrote:Ja na prolaktynę brałam Norprolac - i bardzo dobrze go tolerowałam. Jest drogi (dużo droższy niż Bromergon), ale nie miałam praktycznie żadnych skutków ubocznych.
Zbił mi prolaktynę do bardzo ładnego poziomu i przeszłam na Cyclodynon, to już lek ziołowy.
Progesteron masz piękny, myślę, że on potwierdza owulację - tak jak i Twój wykres. Póki nie ma okresu, jest nadzieja :*
21 wrzesień 2019 -
nie mój pierwszy ładny, ale ten narobił mi nadziei przez ten skok od razu bo tak to trochę wolniej rosło, ale zazwyczaj templa wzrastała do 37 nawet ponad
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:nie mój pierwszy ładny, ale ten narobił mi nadziei przez ten skok od razu bo tak to trochę wolniej rosło, ale zazwyczaj templa wzrastała do 37 nawet ponad
Każdy cykl inny moze byc
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
alex0806 wrote:Ja juz myślałam, że dzisiaj z jajnikami coś za spokojnie, a teraz mnie tak prawy naparza, że czuję jakbym miała z prawej strony okres dostać. Oby jutro/ewentualnie na dniach był skok

Dają o sobie znać
"my tu pracujemy na pełnej parze!"
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
oj masz się z tymi jajnikami ja nic nie czuję, a czasami bym chciała wiedzieć ze to to. trzymam kciuki za skokalex0806 wrote:Ja juz myślałam, że dzisiaj z jajnikami coś za spokojnie, a teraz mnie tak prawy naparza, że czuję jakbym miała z prawej strony okres dostać. Oby jutro/ewentualnie na dniach był skok

21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:an a ty jaki miałaś wynik i w którym dc robiłaś
U mnie to był chyba ~40-45 dzień cyklu, badałam właśnie ze względu na takie cykle. Wynik bez obciążenia był w normie, wysoko, ale w widełkach. Nie pamiętam teraz. Ale ten po obciążeniu poszybował w kosmos szczerze mówiąc.
Ale na prolaktynę wpływ ma mnóstwo czynników, stres, seks, stymulacja brodawek dzień wcześniej. -
Kaśka ogarnij się- co to znaczy "coraz mniej nadziei"? Kobieto z takim progiem i wykresem możesz mieć pełno nadzieiKaassiia wrote:Ciężko nie myśleć co ma być to będzie po urlopie idę do gin po leki na obniżenie, teraz powinna już przepisać.
ja trzymam kciuki
terka lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

ja zawsze czekam bo opłaty mam do 10....