Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:Proszę, nie czytaj tych smutnych historii
wiadomo, wszystko się może zdążyć i to jest smutne i mega niesprawiedliwe ale nie możesz się dołować
niektóre kobiety w ogóle nie odczuwają niczego na początku ciąży, każda inaczej reaguje i nie można się porównywać bo idzie zwariować
ja właśnie się pomodlilam za nas wszystkie- staraczki i ciężarówki więc jest moc i siła 
Kochana, bardzo Ci dziękuję za modlitwę :*
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Witajcie kobitki

Kasiu szczęśliwej podróży dla Ciebie i miłego wypoczynku
Ja dziś na szczęście się czuje już ok, jak dobrze jest zjeść normalne śniadanie
dziś 10h w pracy ale szybko minie bo mam dużo pracy 
Życzę Wam udanego dnia
-
I ja się witam dziś z rana

Mój mi zrobił psikusa dziś i budzik mnie jego nie obudził... Ale na szczęście się obudziłam i zdążyłam zrobić mu bułeczki do pracy
An, tak jak dziewczyny piszą, każda ciąża jest inna i inaczej każda z nas ja przechodzi.. ja będąc w 4tc to podejrzewalam coś, ale nie miałam żadnych objawów... Te zaczęły się dopiero w okolicach 6/7tc... I niby się cieszyłam że je mam, ale za każdym razem gdy lądowałam nad porcelana to blagalam by mdłości przeszły... niestety te trzymały się praktycznie do końca I trymestru... A zachcianek do dziś jakoś nie nie mam... Znaczy nie odrzuciło mnie od niczego co do tej pory jadłam, jak i nie zaczęłam jeść tego czego do tej pory nie lubiłam ( ogórków kiszonych nie przełknę
)
-
Hej dziewczyny. Ja dzisiaj na później do pracy, bo koleżanka chciała się zamienić. Nie miałam siły wstać z łóżka i dopiero się podniosłam.
U mnie tempka spadła aż o 0,2 dzisiaj, ale mam nadzieję, że jutro wybije... Prawa strona bolała w nocy. Oby to owu, a nie jakaś torbiel czy coś, bo też się przecież zdarza...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex może to spadek przed spektakularnym skokiem! Tego Ci życzę :* Najwyżej sobie za jakiś czas podejdziesz do ginekologa jeśli ta temperatura dalej będzie Cię niepokoić.
Patulka to w sumie mam jeszcze czas na te spektakularne objawy. Dziś zaledwie 4t3d, niektóre dziewczyny nawet nie wiedzą jeszcze o ciąży. A ja szukam objawów
-
An, ja na początku też objawów nie miałam zbytnio. Wzdęcia, odbijanie się, częstsze siku, bolące piersi. Ale ponoć te objawy się nasilają później, na pewno nie na takim samym początku. Mdłości pojawiają się z betą, ale jak ta jest już naprawdę bardzo wysoka. U mnie to był może z tydzień mdłości. Fakt, że nie pocieszający jest koniec mojej ciąży, ale na początku wszystko było dobrze.
Ja mam nadzieję, że u mnie ta tempka wybije. Dzisiaj 14 dc, w ciążowym też najpierw spadła, a później wybiła więc na to liczę. Reszta objawów jest spoko, jak na ovu.
Dzisiaj do 16.30... Umrę chyba. Ale za tydzień mam alergologa i też muszę szybciej skończyć, to się zamieniłyśmy dzisiaj też.
W Opolu deszcz pada, więc pewnie będziemy się z dzieciakami cały dzień w sali kisić...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny czasem ciąża przebiega bez żadnych objawów, albo takich ktore mozna wytłumaczyć na 100 innych powodów

Nie musza zaczynać sie zaraz na początku, mogą nie zacząć sie wcale i jedynym wyznacznikiem jest brak @ (a czasem na początku i taki psikus sie zdarza ze niby@ przychodzi i kobiety sie orientują np w 3msc ciazy ze w ciąży są
)
Także objawy to bardzo indywidualna sprawa
Jesli by patrzeć tylko na objawy to ja w ciazy nie jestem
Dziewczyny pracujące-byle czas leciał!
Odpoczywające-żeby sie czas zatrzymał!
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:Dziewczyny czasem ciąża przebiega bez żadnych objawów, albo takich ktore mozna wytłumaczyć na 100 innych powodów

Nie musza zaczynać sie zaraz na początku, mogą nie zacząć sie wcale i jedynym wyznacznikiem jest brak @ (a czasem na początku i taki psikus sie zdarza ze niby@ przychodzi i kobiety sie orientują np w 3msc ciazy ze w ciąży są
)
Także objawy to bardzo indywidualna sprawa
Jesli by patrzeć tylko na objawy to ja w ciazy nie jestem
Dziewczyny pracujące-byle czas leciał!
Odpoczywające-żeby sie czas zatrzymał!
Mnie musi czas lecieć
nie wiem natomiast jak Ty sobie życzysz 
Wiem że każda ciąża jest inna, każda z nas jest inna, ale jednak jest ogólnie przyjęte że w ciąży to się czuje tak czy tak. A jak jest inaczej to ta biedna kobieta od razu ma stresa... -
Pola 29 wrote:Usnęłam o 7 i dopiero teraz wstałam spałam jak zabity prawie 3 godzinny.Mierząc teraz temp odradzu nie wstajac z łóżka to 36.80 a o 7 rano nie przespanej nocy 35.50 która wpisać i ją ignorować?
Ja bym chyba wogole ignorowała taki dzień.
Bo nieprzespana noc to zły pomiar a 3h różnicy to możesz odjac 0.3 stopnia (tak sie koruguje wykresy) ale czy przy 3h także to nie wiem...
Albo odejmij albo zignoruj. Tamta olej bo niespanie to nie to samo co przespana noc
chociaz dziwne ze masz niższa. Ja po nieprzespanej nocy miałam wyższa zazwyczaj
no ale co człowiek to inaczej
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
an1315 wrote:Mnie musi czas lecieć
nie wiem natomiast jak Ty sobie życzysz 
Wiem że każda ciąża jest inna, każda z nas jest inna, ale jednak jest ogólnie przyjęte że w ciąży to się czuje tak czy tak. A jak jest inaczej to ta biedna kobieta od razu ma stresa...
No ma stresa bo sie nastawiła na porcelankę i masę objawów!
A ja tam sie cieszę ze miałam w miarę spokojnie
Co do czasu-sama nie wiem co chce
Chciałabym juz piątek zeby cos wiecej wiedzieć, a z drugiej strony zeny sie zatrzymał czas żeby mały miał czas na decyzje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 10:09
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
Co do objawów - mi było czasem niedobrze, ale nie na początku, bardziej ok 8-9tyg. Byłam po prostu zmęczona. Nie ma co wkrecac sobie ze coś jest nie tak bo niektóre dziewczyny w ogóle nie mają żadnych objawów, żadnych, naprawdę i te dopiero schizuja. Więc głowa do góry, skoro się nie krwawi to jest ok.
Wczoraj byłam w szkole rodzenia, bardzo fajne zajęcia, cieszę się że akurat o tym co kupić było na początku, ja akurat 2 pierwsze spotkania muszę mieć szybciej bo w sierpniu, kiedy zaczyna się mój kurs nie będzie mnie. Dobrze bo wiem co kupić, co jest niepotrzebne, co jest picem na wodę. I cieszę się że usłyszałam o tym teraz bo były niektóre dziewczyny z terminem na wrzesień, miały dużo rzeczy pokupowne i mina im zrzedla jak uslyszaly że coś jest bez sensu..
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]
[/url]