Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała - obecna obecna co mam być nieobecna

Dzisiaj uraczył mnie swa obecnością jeden skurczyk
szał po prostu szał... 
Przemeblowanie sie udało
skończyliśmy
jestem zadowolona
do wszystkiego swobodne dojście, wiecej miejsca... W końcu 
Ale mąż zmachany byl przez chwile bo przecież pomoc mu nie mogłam
a i tak w szoku jestem ze ta chudzinka tyle potrafi dźwignąć i zrobić 
Jak mu powiedziałam ze siła sie kojarzy z masa i ze chudzi raczej aż tyle siły nie mają to stwierdził, cytuje: Pfff dyskryminacja chudych
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
ALex jeszcze będziesz ta szczęściara
) mój Gabrys byłby z nami już od miesiąca ... ale wiem ze Bóg miał plan dla nas inny i Nathanek urodzi się 4 miesiące później
wiec spokojnie kochana te mutacje to są w dziejsYc czasach na poczadku dziennym
wiec lekarze już wiedza co robić
i jak pomoc
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
alex0806 wrote:Mam nadzieję, że tak będzie... Jak na razie serce boli i nie wiadomo, czy w ogóle kiedykolwiek przestanie. Dobrze, że ta wizyta u hematologa już w poniedziałek to na pewno coś rozjaśni.
Na pewno rozjaśni sprawę
i pomoże 
Będziesz szczęśliwą mama, zobaczysz
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
alex0806 wrote:Mam nadzieję, że tak będzie... Jak na razie serce boli i nie wiadomo, czy w ogóle kiedykolwiek przestanie. Dobrze, że ta wizyta u hematologa już w poniedziałek to na pewno coś rozjaśni.
Jestem pewna, że po tej wizycie będziesz wiedzieć więcej. Potraktuj ją jako kolejny krok do zostania mamą. -
Przepraszam dziewczyny, że tak smęcę... Ale zwyczajnie nie mam komu się wygadać, bo nikt tego tak dobrze nie zrozumie jak wy. Już się cieszyliśmy na starania, a znowu coś nowego wyszło, co może nam przeszkodzić i zastanawiam się nad zawieszeniem starań. Ale nawet mężowi jeszcze tego nie mówiłam...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Doskonale cię rozumiem, ja dzisiaj też zaczęłam smutne dzień wiedząc że jestem po owulacji a ssrduszkowanie było za wcześnie a jestem na stymulacji więc tym bardziej mi źle, bo zmarnowalismy szanse. Alex całe szczęście że mamy to forum i można swobodnie pogadać i pozalic się bo nie ma nic gorszego jak duszenie wszystkiego w sobie a tak możemy trochę posmecic tutaj, zawsze człowiekowi lżej na duszy.alex0806 wrote:Przepraszam dziewczyny, że tak smęcę... Ale zwyczajnie nie mam komu się wygadać, bo nikt tego tak dobrze nie zrozumie jak wy. Już się cieszyliśmy na starania, a znowu coś nowego wyszło, co może nam przeszkodzić i zastanawiam się nad zawieszeniem starań. Ale nawet mężowi jeszcze tego nie mówiłam...Starania o drugie dziecko
-
Alex kochana jak ja to rozumiem.... Masakra ja tez mialam chwile zwatpienia.. Dopiero u mnie po roku straty się udalo..ale leczylam sie tak jak powinnam dopiero ze 4-5miesiecy.. I tak mam teraz wizytę i naprawde mam stresa. Każdy mówi będzie dobrze nie martw się tyle leków bierzesz musi byc dobrze. No niestety dopóki nie zobacze w środę że jest serce to wiecie ten niepokój jest nie do opisania. Także alex jesteś pod dobrą opieką i mam nadzieję że nie będziesz długo czekać na swoje szczęście.

-
alex0806 wrote:Przepraszam dziewczyny, że tak smęcę... Ale zwyczajnie nie mam komu się wygadać, bo nikt tego tak dobrze nie zrozumie jak wy. Już się cieszyliśmy na starania, a znowu coś nowego wyszło, co może nam przeszkodzić i zastanawiam się nad zawieszeniem starań. Ale nawet mężowi jeszcze tego nie mówiłam...
Z jednej strony rozumiem, że chcesz zawiesić starania - bo oczywiste jest, że się boisz. Z drugiej, idziesz w poniedziałek do hematologa, zaczniesz leczenie. Co się zmieni za rok, dwa? Sposób prowadzenia ciąż z tymi mutacjami? Możliwe, ale w tym momencie prowadzone są na heparynie z powodzeniem. A Ty będziesz starsza o dwa lata... Pomyśl, ile już za Wami, czy chcesz wracać do tego za jakiś czas, czy teraz doprowadzić do szczęśliwego finału? Niemniej jednak, jeśli potrzebujesz przerwy to ją zrób, jeśli czujesz, że to Cię przytłacza czy przerasta. Nie chcę Cię namawiać na siłę, bo decyzja należy do Ciebie, ale moim zdaniem warto walczyć o swoje marzenia :* Ściskam Cię mocno Kochana
-
Na razie walczymy, starania w tym cyklu kontynuujemy. Zobaczymy po wizycie u hematologa, jakie daje nam szanse i w ogóle. Bardzo wierzyłam w ten cykl, a że owulacja się jeszcze nie pojawiła na wykresie to dlatego chyba mi odbija. Już teraz humor lepszy i chcemy nadal walczyć. Spędziliśmy miło dzień i czarne myśli mi przeszły. Jakieś takie cięższe chwile miałam chyba, bo teraz tak siedzę i myślę, że mam jeszcze siłę. Może faktycznie wystarczy heparyna i metyle, a ja niepotrzebnie się stresuję.
Nażarłam się przed chwilą lodami borówkowymi i limonkowymi, niebo w gębie
Znowu w tej lodziarni w mieście rodzinnym z naturalnymi lodami
A jak wróciłam do domu to pocisnęłam to ogórkami małosolnymi
Kombinacje jak w ciążowym cyklu, dlatego wariuję. Tak samo przedtem, gorzka czekolada i dopchana bigosem z cukini
A wieczorem jedziemy z teściami na pizzę z kamiennego pieca. Moi rodzice pojechali do Nysy na święto wody i ognia, a my mamy moje mieszkanie do dyspozycji to będziemy działać intensywnie
an1315, terka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex bardzo sie cieszę ze juz lepiej

Macie chatę wolna to jak za dawnych czasów trzeba skorzystać

Mały nie jest spokojny, wierci się, przeciąga, kopie radośnie
Ale na świat się nie wybiera
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Alex dobrze, że czarne myśli poszły precz
pamiętaj, że masz w nas wsparcie 
Terka ja tak jak dziewczyny nie mogę się doczekać, aż Andrzejek pofatyguje się na świat
i kciuki dla Ciebie.
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Alex dobrze, że czarne myśli poszły precz
pamiętaj, że masz w nas wsparcie 
Terka ja tak jak dziewczyny nie mogę się doczekać, aż Andrzejek pofatyguje się na świat
i kciuki dla Ciebie.
Dzięki, przydadzą sie...
wszelkie inne wsparcie też bo jak pomyśle ze mam leżeć w szpitalu to mnie wzdryga... Zaczęłam sie wręcz zastanawiać czy prawidłowo sie rozwija skoro tyle czasu jeszcze potrzebuje...
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:Dzięki, przydadzą sie...
wszelkie inne wsparcie też bo jak pomyśle ze mam leżeć w szpitalu to mnie wzdryga... Zaczęłam sie wręcz zastanawiać czy prawidłowo sie rozwija skoro tyle czasu jeszcze potrzebuje...
A jaki termin wyszedł Ci z pierwszego USG? On jest częściej wiarygodny niż ten z miesiączki... -
an1315 wrote:To dziwne, bo pisałaś, że owulację miałaś później... Więc teoretycznie termin z USG powinien być późniejszy. A z którego USG jest ten termin? W sensie w którym tygodniu?
Z każdego USG
każdego jednego
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH