Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alegzi jestem w drugim miesiącu. Dziś 7t3d

Ja miałam często wizyty bo miałam bardzo niski progesteron.
A jeśli szukasz czegoś fajnego na słońce i nie przeszkadza Ci napis że dla dzieci to polecam bloga Sroki. Ale na podstawie jej wpisów można znaleźć które filtry są szkodliwe i wtedy w drogerii mądrze wybrać. -
Tak, serduszko przestało bić. Powinnam być wtedy teoretycznie w 10 tc, ciąż A od początku była młodsza o 2 tygodnie, ale ponoć tak się zdarza. Więc był około 8 tc, może nieco później. Teoretycznie. Bo serduszko przestało bić ok 6t5d, czyli jakoś 2 dni po wizycie u lekarza przed wakacjami.
Ale teraz już wiem że to mogło być przez mutacje. W kolejnej ciąży czeka mnie heparyna i może się uda.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej kobietki,
Jak tak piszecie o zobaczeniu serduszka i wogle, to tak fajnie się to czyta, super że macie to szczęście. Mam nadzieję że my niebawem też dołączymy do tego grona.
A ja nadal myślę czy dobrze robię biorąc ten antybiotyk ech czemu to wszystko takie trudne.
U mnie mega upały aż ciężko funkcjonować.
Odpuszam mierzenie tempki chwilowo żeby nie schizowac, co ma być to będzie. Panie Boże ufam że będzie dobrze
alegzi, Magdaa21, MissKathy92 lubią tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Raczej się zatrzymywalam częściej na odpoczynek. Byłam na smreczyńskim stawie, sarniej skalę, czarnym stawie gasienicowym i najbardziej wymagająca trasa to była dolina piecu stawów.alegzi wrote:Nati, a chodzilas normalnie czy raczej się oszczędzalas? Bo nie wiem czy mogę przejść np. z 15km w ciągłej jednego dnia

[/url]
[/url] -
U mnie upał w sali, 35 stopni. A w domu od razu jak przychodzę to wiatrak i zimny prysznic i jest dobrze. Jeżdżę rowerkiem to szybciej wracam do domu i z powiewem wiatru

A ja zacznę mierzyć od jutra tempkę, czekam aż się @ skończy bo zamierzam zmienić miejsce pomiaru na pochwę. Może będzie dokładniejsze;) i od dzisiaj CLO
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kaassiia wrote:Hej kobietki,
Jak tak piszecie o zobaczeniu serduszka i wogle, to tak fajnie się to czyta, super że macie to szczęście. Mam nadzieję że my niebawem też dołączymy do tego grona.
A ja nadal myślę czy dobrze robię biorąc ten antybiotyk ech czemu to wszystko takie trudne.
U mnie mega upały aż ciężko funkcjonować.
Odpuszam mierzenie tempki chwilowo żeby nie schizowac, co ma być to będzie. Panie Boże ufam że będzie dobrze
Moim zdaniem dobrze robisz biorąc go. Z tego co zrozumiałam skończysz go brać moze nawet przed ewentualnym zagnieżdżeniem. Wiec totalnie nic nie grozi a pomóc pomoże.https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Kochana trzymam mocno kciuki za Ciebie! :*
Zawsze używałam przyspieszaczy opalania. Teraz czuję się jak nie ja bo mam swoją ciemna karnacje, ale po wakacjach byłam zawsze czarna a teraz unikam słońca hak tylko mogę :o