Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Poczytałam że jak jest umowa na czas próbny dłuższa niż miesiąc to jestem chroniona jeśli umowa konczylaby się po 12 tygodniu. Także luzik
nic tylko iść do pracy i niczym się nie przejmować. Oczywiście dobrze się zaaklimatyzowac i działać
My byliśmy właśnie w Lidlu to macie mega wyprzedaże na ubranka teraz. Możecie korzystać
jakość jest super, widzę po moich zlobkowych dzieciach bo czasem pisanka jest psa na setny raz a wygląda tak samo. Czy bluzeczki w idealnym stanie. Te lidlowe są naprawdę świetne. A pepco to zależy, czasem faktycznie się spierają.
Zaraz jeszcze wymecze męża bo tak mnie boli jajnik (chyba) że nawet nogi podnieść bez bólu nie mogę. Może owulacja będzie wcześniej;)Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Patulka-jak ja Cie rozumiem

Mialam za dziecka dużo maskotek. Oj dużo dużo
i lubiłam sie nimi bawić akurat
ale czy wszystkie dzieci to lubią? Pewnie nie 
Na stanie mamy 3 maskotki. Z czego jedna robi idealnie za poduszkę
a no i jeszcze jedna dojedzie do nas w sobotę bo juz znajomi zapowiedzieli ogromnego miska dla Andrzejka (widziałam zdjęcie -naprawdę ogromnego bo chyba wielkości człowieka, na zdjęciu byl zapięty pasami w samochodzie
)
i myślę ze tyle będzie z pluszakow zeby nie bylo zbierania kurzu za dużo... Jak ktoś będzie pytał to inne zabawki/rzeczy będę proponować. Jako wieloletnia niania nauczyłam sie co nie co na temat dzieci to teraz moge cwaniakowac i udawać że się znam na tym
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Magda -moze po prostu masz dzisiaj dzień zamartwiania się?
proponuje relaksującą kąpiel
dobrze będzie!
co do powrotu do pracy, nir wypowiem sie bo nie wiem jak u Ciebie będzie 
Panopuchatkowa-no to u nas pingwin robi za poduszkę. Kształt idealny
i co wieczór negocjacje kto na nim śpi danej nocy 
Alex- to mąż w obroty, tylko deski uchowajcie jakieś w łóżku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 21:28
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Haha deska była wybitna. Pierdyknęła ta środkowa przez całe łóżko ale cały stelaż i reszta desek jest ok
tzn nie opieramy ciężaru na tej jednej więc lekko ją tylko gwozdzikami dobijemy;p
A co do ciężkiego dnia to przez upał masakra, ale ileż ja dzisiaj zrobiłam to moje
nawet do Lidla na zakupy poszliśmy a mamy kawałek;) I dobry humor się mnie trzyma a to najważniejsze;) dość czarnych barw w myślach i życiu;)
terka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Jutro nowy dzień i na pewno będzie lepszy

Kolorowych snów kobitki
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
panipuchatkowa wrote:Dziewczyny jestem w szpitalu.. Poszłam zrobić siku i na papierze krew.. Przyjechalismy na IP. Mialam usg widzialam bobasa bilo mu serduszko i skakał. Nie wiem skąd to krwawienie ale trzymaja mmie w szpitalu. Dziewczyny proszę pocieszcie mnie.
Już spieszę z pocieszeniem.
Twoje dziecko ma sie dobrze! Pokazało Ci to na USG
Teraz jesteś w takim czasie, w którym takie dziwne rzeczy sie dzieją... Ale to nie zawsze oznacza cos złego
sprawdzą, zeby niczego nie pominąć i pewnie szybciutko wypuszczą bo będzie w porządku
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Napewno wszystko dobrze! Może zrobiła się jakaś nadrzerka albo krwiak i on pękłpanipuchatkowa wrote:Dziewczyny jestem w szpitalu.. Poszłam zrobić siku i na papierze krew.. Przyjechalismy na IP. Mialam usg widzialam bobasa bilo mu serduszko i skakał. Nie wiem skąd to krwawienie ale trzymaja mmie w szpitalu. Dziewczyny proszę pocieszcie mnie.
w końcu jesteś jeszcze aktywna zawodowo
a jak widziałaś na USG z dzidzia wszystko w porządku
-
Puchatkowa będzie dobrze! Maluch na usg fikał więc na pewno jest w porządku;) tak jak dziewczyny piszą, pewnie jakiś krwiak albo nadzerka. Albo jakaś infekcje załapałas, zbadają cie i będzie dobrze. Daj znać jak się czegoś dowiesz

A u nas wczoraj dziwna rzecz. Mocno bolało mnie po prawej stronie, sądzę że to jajnik chociaż tak mocno jeszcze to nie czułam. Normalnie chodzić nie mogłam i przy podnoszeniu nogi bolało. A wczoraj po
wszystko przeszło jak ręką odjął
ciekawi mnie czy to nie pękł pęcherzyk. Temperatura od 2-3 dni spadła, ale może jutro wyskoczy i to będzie owulacja?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 06:40
Patulka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Panipuchatkowa, głowa do góry
dzidzia by nie fikala gdyby było coś nie tak
dobrze ze pojechalas bo lepiej to sprawdzić, ale tak jak Terka mówi - różne rzeczy się dzieją na tym etapie. Trzymam kciuki żeby było ok, a zaraz idę na mszę to jeszcze się pomodle
:*
-
Jeszcze dzisiaj poprawiny oczywiście;) bo jutro jedziemy na weekend do mojej przyjaciółki do Nysy i pewnie nie poszalejemy. Ale łóżko całe jeszcze, chociaż była obawa że polecimy na dół razem z nim ;p musimy zmienić miejscówkę chyba ;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Jeszcze dzisiaj poprawiny oczywiście;) bo jutro jedziemy na weekend do mojej przyjaciółki do Nysy i pewnie nie poszalejemy. Ale łóżko całe jeszcze, chociaż była obawa że polecimy na dół razem z nim ;p musimy zmienić miejscówkę chyba ;p
Haha przy okazji urozmaicicie sobie a co!
No u kogoś to tak dziwnie jednak, wiec sie nie dziwię
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Dzisiaj mam 14 dc. Mam nadzieję że to piękna książkowa owulacja bo dzisiaj mnie tylko ćmi jamnik i łaskocze, jakby pulsował. A już tak miałam po owu. Jak jutro temperatura skończy to będzie super. Mierze teraz na dole i faktycznie lepiej

Zbieram się do pracy, o dziwo pełna energii
oby tak zostało do końca dnia. Nie mogę się doczekać naszego wyjazdu bo już dawno się nie widziałam z przyjaciółką. W maju ostatnio jak się jej córeczka urodziła i pojechaliśmy z prezentami
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH