Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Patulka wrote:ja jestem w trakcie używania tego żelu... i tak naprawdę ciężko mi powiedzieć coś o nim... napewno że nie jest tak gętsy jak żele dostępne w drogeriach czy innych sklepach... a tak, to zobaczmy czy coś u mnie zdziała
Stosujesz pierwszy cykl? Masz żel w tubce czy aplikatory?
Anete, u Ciebie faktycznie jakoś dziwnie to wygląda -
Dziewczyny na 15:45 umówiłam się do gina... Nigdy nie byłam podczas krwawienia, kurcze stresuje się jak nastolatka, a przez ostatni rok bywałam w gabinecie co 2 miesiace mniej więcej... No nić faktycznie ferelny miesiąc, czyzby jakieś fazy księżyca, kalendarz majów?
28 lat
1 ciaża - poronienie w 12tc (trisomia18)
2 ciążaUdało sie po 8 m-cach starań! -
Domi pewnie lekarz jest po to, aby Ci pomóc. Nieważne czy masz krwawienie czy nie
Oby wszystko było u Ciebie dobrze.
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Anete, poczekałabym z kilka dni jak mówisz i jeśli @ by się nie rozkręciła i temp. byłaby ciągle wysoka to bym wtedy dopiero poszła na bete.
Domi, nie masz się czym martwić. Gin. ma Ci pomóc od tego jest. Daj znać jak będziesz po1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
już po tak jak myślałam, takie zawirowania są normalne po odstawieniu hormonów. Zaproponował mi tabletki anty na uregulowanie cyklu, kręciłam nosem bo może samo sie ureguluje w końcu to pierwsza miesiączka, a po drugie staramy sie o dziecko. I lekarz zaczął mi wymyślać że tak to ja mogę w nieskończonośc czekać aż mi się ureguluje, ile mozna z podpaskami chodzić, jestem jeszcze bardzo młoda i czy ciąża teraz czy za pół roku to dla mnie bez różnicy. Dałam spokój kazałam mu pisać te recepty, ale nie mam zamiaru tego kupować. nie chcę brać kolejnej dawki hormonów "w razie czego"w ogóle zaczał mnie starszyć tarczycą gadał o specjalistach, mówie mu że badałam TSH miesiąc temu i żadnych odchyleń zresztą kilka badań już na tarczyce profilaktycznie robiłam. Miałam wrażenie że chciał mi wmówić że ciężko mi będzie zajść w ciążę.... Sie zbulwersowałam i tyle z tej wizyty. co o tym myslicie?
28 lat
domi, ciężko powiedzieć. Przynajmniej ja z Twojego opisu wnioskuję, że on chciał dobrze. Najpierw unormować cykl, a następnie dziecko. Co do tej tarczycy to dziwna sprawa. Skoro robiłaś badania i mu to powiedziałaś to nie rozumiem jego gadki o specjalistach. Długo chodzisz do tego gin.?1cs z CLO
-
Hej dziewczyny Już widzę, że po weekendzie, bo się rozkręciłyście Ja wróciłam z pracy dzisiaj później, bo byłam sama z zastępstwem z 16 dzieci i musiałam dłużej zostać. Oj powiem wam, że ciężko tak wrócić po tygodniu leżenia praktycznie. Dzisiaj mam garba normalnie, cały dzień schylona byłam. Teraz usiadłam, ostatnie poprawki prezentacji na zebranie muszę zrobić, bo kierowniczka cośtam sobie zażyczyła... Jutro pewnie koło 19 dopiero wrócę do domu, dopiero w środę odpocznę.
U mnie nadal @, z tym że dzisiaj plamienie. Faktycznie, w tym miesiącu wszystkie pojechałyśmy z zawirowaniami w cyklu... U mnie najdziwniejsze jest to, że w nocy mi nic nie leci. A zawsze mnie zalewało. Może dlatego się tak ciągnie, bo krew słabo wypływa??
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nie własnie pierzwszy raz byłam, mam pakiet w luxmedzie i szukałam jakiegoś o przywoitej opinii żeby iść dzisiaj i uspokoić swoją głowę... Tylko wiesz jak można mówić o nieregularnych cyklach skoro to była 1 miesiaczka, głowa mi podpowiada zeby zobaczyc jak będzie to wyglądało za miesiąc, jakoś tak czuje ze mój organizm sam sobie poradzi, a nie bardzo mam ochotę na kolejną dawkę hormonów.
Właśnie niewiem czemu zaczął do mnie mówić o ginekologach-endokrynologach jak ja w życiu nie miałam żadnych problemów endokrynologicznych... chciał mnie nastraszyc czy jak?
Alex - ja zawsze tak miałam że w nocy nic a wtedy w pierwszej połowie dnia mi się przelewało i później już spoko, także ja wierzę w teorię że jest wydłużony bo nie spływa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 18:06
28 lat
alex, a jak się czujesz po choróbsku?
domi, dziwna sprawa z tym gin. Może warto podejść do kogoś innego? Jeśli to Twój pierwszy miesiąc to faktycznie może warto poczekać i zobaczyć czy organizm sam da radę. Ps. też mam luxmed1cs z CLO
-
tak zrobie, grzebie bo internetach w poszukiwaniu jakiegos z dobrą opinią, ale wtedy to termin uuuu na kwiecień ale może mi się poszczęści. Powiem wam jeszcze jedno, ten lekarz był jakby oburzony ze ja w tym wieku planuje w ciążę zajść, serio az się dopytywał czy napewno mam tyle lat ile on widzi... o co chodzi.. przeciez to 25 a nie 17, ah ta Warszawa....
28 lat
No właśnie mi zawsze w nocy leciało i chodziłam ze 2 razy sie przebierać. A w tym cyklu nic. Oby juz sie skończyło bo normalnie nie wyrabiam. Wczoraj na wieczór dziwnie mnie brzuch bolał, jak sie do łóżka położyłam. Tak jakby na @, ale nic nie leciało. Już mam dość w tym cyklu tych cudów, naprawdę. Ale leków sie tyle nabrałam ze może i od tego?
Po chorobie nieco lżej ale dalej mam katar i kaszel. Także szału nie ma. Mega wymeczona po pracy jestem, nawet obiadu nie zjadłam jeszcze. Chciałam robić dzisiaj test ovu ale po pracy się napilam i już nie robiłam. Moze jedno na drugie mi się nawarstwi w tym cyklu, tak cos czuje. Bo juz mi sie śluzu dużo pojawia pomiędzy plamieniami/krwawieniami, nie wiem jak to określić: )Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵