Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi co za lekarz! Jasny gwint ze tacy pracują wśród ludzi... Po co Ci wmawia cos czego nie ma i po jasna anielke chce Ci dać anty na rozregulowany cykl po anty??? Przecież to sie kupy nie trzyma nawet. I co po roku anty na anty po antach? Szaleństwo... I głupota... Mysle ze jednak czasem lekarze maja popodpisywane umowy z firmami farmaceutycznymi...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Terka, to jest bardziej pewne i prawdopodobne, że mają właśnie podpisane umowy. Ja już sobie powiedziałam, że nigdy więcej tabletek anty brać nie będę. Chyba, że naprawdę bym musiała, bo cośtam. Ale mam zamiar korzystać i urodzić tyle dzieci, ile będę mogła Przecież to i tak jest tak utrudnione, żeby w ogóle zajść. Zastanawiam się ciągle, po co mi to było. Wierzyłam lekarzowi, że przy PCOS to najlepsza "terapia".Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja ten cykl tez jakoś dziwnie okres zaczal mi się i skończył plamieniem jak nigdy. Dziś boli mnie podbrzusze i cały dzień latam do lazienki chyba pęcherz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 19:31
-
Dziwny ten lekarz:-( masakra<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Co do lekarza to dziwny, że nie mógł uwierzyć, że się zdecydowałaś w tym wieku na dziecko. Dziwne to w sumie mało powiedziane. Co do przepisania anty. na to, aby cyckle były regularne to nic nowego. Moja koleżnaka tak miała. Więc to mnie nie dziwi. Dziwne natomiast jest to, że zamiast porobić jakieś badania, zrobić porządny wywiad to on potraktował to po łebkach.W życiu nie wróciłabym do tego gin.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 20:20
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Miałam od piątku popołudnia do dzisiaj "wolne" od komputera i telefonu. Ogólnie mówiąc od internetu. Dziewczyny, polecam robić sobie coś takiego raz na jakiś czas. Odpoczęłam psychicznie i fizycznie Ani razu nie pomyslałam o dziecku, a z mężem było nie do opisania. Mierzenie temp., obserwacja poszły daleko w las. Tego było mi trzeba, wyciszenia.
alex0806 lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
Alegzi, zazdroszczę Ja tak nie umiem się odciąć. Muszę mieć naprawdę zajęty weekend, żeby chociaż na telefonie fb nie włączyć. A ostatnio bardzo rzadko mi się taki weekend zdarza. Aż smutno...
Ja dopiero niedawno skończyłam wycinać duperelki do pracy. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żebym tak dużo pracy przynosiła do domu, jak w ostatnich kilku tygodniach ;/
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex, miałam ułatwione zadanie, bo znajomi do nas przyjechali na weekend Też mam czasami problem żeby nie wejśc na fcb, ale to tylko wtedy kiedy się nudzę. Jak mam zajęcie i mąż w domu to nie potrzebuję tel.
Co do przyniesionej pracy do domu to chyba przez to, że byłaś w domu. Wszystko się nagromadziło. A jak to jest z pracą w domu, dostajesz za to dodatkowe pieniążki czy to w ramach rekreacji?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 20:52
1cs z CLO
-
Haha, dodatkowe pieniążki to chyba od męża. Charytatywnie coś w domu robimy. Tak samo nadgodziny. Za zebranie z rodzicami możemy wpisać tylko 1 h, mimo że czasami siedzimy o wiele dłużej. Jak wcześniej do pracy przyjdziemy czasem, bo trzeba coś przygotować, to też tego nam nie liczą. A jak mamy szkolenie z szefową, to już w ogóle charytatywnie. Bo "dokształcamy się". Co z tego, że to nasze godziny po pracy (czasem po 2-3 siedzimy). Ehh... Szkoda gadać.
Idę w końcu się wykąpać, bo do łazienki ciężko mi się podnieść. Później wykorzystać męża i do spaniaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Tak mówicie o tych ziołach i zachwalacie... może też bym spróbowała? Na razie zobaczę co mi wyniki w szpitalu przyniosą i może od nowego roku. Tylko, że tak powiem, musicie się podzielić swoimi dostawcami; ) czy gdzieś pewne kupujecie, gdzie najlepiej sie zaopatrzycLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex ja kupiłam wszystko osobno i sobie zmieszalam, większość można dostać w aptece, sklepie zielarskim bać przez internet. Piłam trzy cykle bez owocne chwilowo lecz czuje poprawę w sluzie kondycji włosów(a miałam z tym spory problem nic nie pomagało) więc działają pozytywnie22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Hej ja też już w pracy. Miłego poranka<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓