Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak co rano poszalalyscie tu

Ja tez kiepska noc miałam - ale to już norma u mnie , tez ciężko spać , przewracać się i w ogóle ;p ja się na obydwu bokach bo mi dobrze ;p na brzuchu nie śpię bo się boje
onostatnio do męża mowilam ze już się nie mogę doczekać kiedy znów usnę na brzuchu bo to moja ulubiona pozycja
mi już nawet rogal sondowania to trochę za mało
haha
Ja anty brałam dawno temu 17/18!lat jak miałam tak jak byłam już z moim mężem i to plastry tylko przez rok chyba bo okazały się za silne dla mnie głowa mnie bolała okropnie .. wysypkę dostawałam , i w nocy lewa strona mi drętwiała ..później myślałam o tabletkach ale bałam się jakbym młoda dziewczyna ze zaraz utyje i będę miała problemy jak będę chciała zajść w ciąże - moja ciotka po anty takie miała wiec jakoś nie byłam przekonana a w ogóle jak się okazało ze mam zespół gilnerta i problem z bilirubina to ginekolog powiedział mi ze w życiu nie mogę takiej metody antykoncepcji używać przy tym problemie wiec no problem z głowy ;p tz teraz zastanawiam się co po porodzie zrobić , oczywiście chce mieć drugie dziecko ale tak za 3 lata .. i nie Siem Trichet Muskee o Alitalia albo implancie ... als z drihiejbdtrony nie chce NIC hormonalnego uzywac .. a maz mi powiddzial ze do niczego knie zmuszac nie bedzie ;p ze gumki Tez są fajne ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Hej

Jeśli chodzi jeszcze o chwalenie się na fb to mam wśród znajomych dziewczynę, która dodała informacje "poczęcie dziecka"! Masakra.. A z kolei inna na instagramie relacjonowała cała ciążę ale mówiła że po porodzie nie będzie dodawać bo prywatność przede wszystkim, a codziennie dodaje kilkanaście zdjęć.. Masakra.
Kryha, to może rzeczywiście nie jest tak źle
w sobotę mam echo serca małej to poproszę żeby ją zmierzyli 
Ja śpię na boku, ale tak że te druga nogę mam zarzucona, nie wiem jak to nazwać. Jak śpię na prawym to lewa noga jest jakby za prawa przerzucona
W ogóle dziś spotkało mnie coś miłego, wracałam ze sklepu, przechodziłam obok domu takiego pana, którego kojarzę z kościoła bo też chodzi rano i jak przechodziłam to mi powiedział "to dla małego" i dał to:

panipuchatkowa, Mari92, Andii lubią tę wiadomość
-
Magda to miło z jego strony i w dzisiejszych czasach mało spotykane

Widać, że pomidorek z ogródka
A co do tabletek anty nigdy nie brałam i nie mam zamiaru
Magdaa21 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Magda-no to o takiej pozycji mi chodziło jak pisałam ze prawie na brzuchu

Ooo jak milo kurczę no
na pewno na zdrowie pojdzie 
Panipuchatkowa-nie, chyba nie wrzucałam nic z chrzcin bo nie kojarzę takiego faktu
Ja też tabletek nie brałam i brać nie mam zamiaru. Moj mąż też antytabletkowy jest wiec nie mam problemu z przekonaniami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 12:09
Magdaa21 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Hej kobietki Ale mam dziś fatalny dzień, o spaniu marzę ( a w nocy dobrze mi się spało) i mam jakieś dziwne zawirowania strach szybko się podnieść nie wiem co jest grane.22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Co do uroczystości rodzinnych, to też jestem za tym by była tylko najbliższą rodzina.. wiadomo czasem i ta najbliższą na się dużą (tak jak u mnie niestety) ale myślę że bez sensu jest zapraszać kogoś z kim nie ma się kontaktu... Ja tak zostałam zaproszona dwa lata temu na ślub... Z dziewczyną się znamy bo to córka przyjaciół rodziców, ale żebyśmy miały jakiś kontakt to nie bardzo... A tu nagle mama mi mówi że mam zaproszenie na jej ślub.. poszłam na nie tylko z grzeczności i w sumie to był czas kiedy chciało mi się iść na wesele
a nie mieliśmy wtedy jakiś dużych wydatkow.. aletym roku byłam w podobnej sytuacji i odmówiłam.. się człowiek przez dwa lata tak zmienił...
Co do chrzcin, to jeszcze na żadnych nie byłam i wątpię bym się pojawiła
co prawda cały czas czekam aż siostra mojego K się obudzi i zrobi temu młodszemu... Dziecko zaraz będzie mieć pół roku, a tutaj cisza. No cóż, ona i tak zawsze zaprasza tylko mojego, a nie nas to się nie mam co przejmować, bo nie pójdę z grzeczności
bo zapraszając na ślub napisała zaproszenie 'z osoba towarzysząca'.. nosz jak wiem że ktoś jest w stałym związku to wypisuje na oboje.. to moja kuzynka zmieniała u siebie by mój Kamil był wpisany
albo w czerwcu jak robiła urodziny starszego syna to wysłała mu smsa 'czy przyjedzie '.. nie 'przyjedziecie'.. więc on jej grzecznie odpisał 'ze beze mnie nie przyjdzie, a chyba nie myślała że do domu swojej byłej przyprowadzi obecna partnerkę, gdzie mieszka jej matka'... No i się zakończyła rozmowa
no nie wszyscy mają wyczucie taktu... Teraz jak był u swojej córki na urodzinach to ja się po prostu nie pchałam tam, bo po co wprowadzać niemiła atmosferę jeszcze bardziej.. skoro 'chcieli wojny to ja naja'... Chociaż ja mam już wyjebane na nich wszystkich tam 
Magda, ja nie przepadam za pomidorami, ale miły gest... Tym bardziej że ekologiczny
-
nick nieaktualnyHej laski,
Mozecie mi pomoc i tak po krotce wytlumaczyc sprawdzanie tempki?
jestem w tym totalnie ciemna, w roznych miejscach w necie pisza inaczej ... temp podczas owulacji spada prawda? A pozniej sie podnosi? Moze ktoras pokazac swoj wykresic?
probuje to wszystko pojac, to jesst moj pierwszy cykl z mierzeniem. Zacznynam od jutra bo dopiero dzisiaj termometr mi przyszedl. Zatem od jutrzejszego poranka misja termometr w buzi
-
Lelek pokaże Ci mój najładniejszy wykres

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a598420252e3.png
Według mojej apki (ovuview) owulacja jest dzień przed skokiem tempki
po owu utrzymuje się tempka nad pomarańczową kreską, kilka dni przed okresem spada 
Oczywiście wykres powinien być bardziej równy a nie takie góry i doliny jak u mnie ale najważniejsze żeby w pierwszej fazie były niższe a w drugiej widocznie wyższe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 15:55
panipuchatkowa, Lelek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny patrzcie co dziś od szefa dostałam

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f0a2f1d5265a.jpg
Jakiś gostek przyniósł w podziękowaniu za pomoc a szef oddał dla mnie
chyba widział jak mnie dziś wkurzył i chciał się zrehabilitowac
Andii lubi tę wiadomość
-
Magda, napewno był dobry
ja zdążyłam się do pomidorów jak raz po nich wymiotowałam... 
Miss, no no no... Jaki to smak? Pistacja? Ja mam w domu nalewkę śliwkowa i malinowa... Ale jak ja będę mogła wypić to dawno wywietrzeje albo jej już nie będzie