Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Laski ja już płaczę. Bo boję się że niepotrzebnie się nakrecilam. Miałam poczekać. A z drugiej strony muszę lecieć do gina po heparynę od razu.
Aha i wszystko wokoło mi śmierdzi... łącznie z babką obok na przystanku.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Jeju ale żeście naskrobaly w przeciągu chwili ;p a ile tu spontaniczności hehe ;p dziewczyny trzymam kciuki żeby te wasze spontaniczne testy nie kłamały i beta potwierdziła
lelek ja widze bardzo słaba kreska - ale widze !
Alex pokaz swoją ! I No już ;p
Ja drugie pranie robię ;Zd korzystam z tych 27 stopni i nasze poszwy piorę ;p kołdry wietrze ;p hehe miałam dzisiaj odpoczywać ale jakoś kurde no nie mogę ;p[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Kobitki kciuki i odemnie
Jest mnie na forum trochę mniej. Wczoraj znowu goście nas odwiedzili i tak to leci cały czas.
Ale staram się Was czytać na bieżąco.
I jestem z Wami i was wspieram duchowo.
A jak tam Patulka?
Alex ja też robię sernik wiedeński, ale mam inny przepis niż ty, taki z sypką kaszą manną. Twój pewnie też jest dobry
Pozdrawiam kochane<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
nick nieaktualnyAlex, nie placz! :* Jak sie uda placz ze szczescia, ale nie placz ze smutku :* Staraj sobie teraz nie wkrecac niczego, ja w tym cyklu staralam sobie nie wlrecac objawow. Bo w 2 nieudanym cyklu mialam doslownie wszystkie objawy- i wrazliwosc na zapachy, i zylki na piersiach i bylam spuchnieta i mialam bole podbrzusza i mialam jakies uczucia motylkow w brzuchu i za zadyszke lapalalam szybko. Teraz nie wkrecam sobie niczego. To tylko pogarsza sytuacje :*
-
Lelek wrote:Butterfly, mam na mysli i ft3 i ft4 ale i atg atpo, USG tarczycy?
Atg i atpo nie miałam robionych wcale.
USG tarczycy - robione 03,04,2018, na nim nie było żadnych guzków ale endokrynolog oznajmiła mi, że moja tarczyca wygląda na USG tak jakby zmieszanie soli i pieprzu - nie wiem co dokładniej miała na myśli
Co do FT3 i FT4 robiłam 2 tygodnie przed wizytą u Endokrynologa:
FT3 - 3,28 ; zakres referencyjny 2,5-4,3 wykonane w dniu 16,03,2018
FT4 - 0,92 ; zakres referencyjny 0,65-1,48 wykonane w dniu 16,03,2018
Po 3 miesiącach wykonałam ponownie FT4
FT4 - 0,9 ; zakres referencyjny 0,7-1,48 wykonane w dniu 26,06,2018
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Patrzę dziewczyny emocjonalny dzień dzisiaj kciuki za was, miłego weekendu a ja zaraz lecę na strojenie kościoła uwielbiam to pomodle się są nas. Miłego dnia22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
MissKathy92 wrote:Kochana łączę się z Tobą - też płacze po każdym cyklu, dziewczyny coś już o tym wiedzą że czasem dopada mnie chwila depresji
ale pamiętaj- beznadziejne nie jesteśmy choć i takie myśli czasem przychodzą
życzę Ci żeby jak najszybciej się udało bo wiem jak to boli jak kolejny cykl jest stracony
uda się na pewno tylko trzeba mocno wierzyć i nie tracić nadziei
Mari92, MissKathy92 lubią tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
alex0806 wrote:Laski ja już płaczę. Bo boję się że niepotrzebnie się nakrecilam. Miałam poczekać. A z drugiej strony muszę lecieć do gina po heparynę od razu.
Aha i wszystko wokoło mi śmierdzi... łącznie z babką obok na przystanku.
Jesteśmy z Tobą w tych ciężkich chwilach :*4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Kurde jeszcze spotkałam koleżankę z pracy pod labo. Wiedziała że mam robić badania w poniedziałek to jej powiedziałam że jednak dzisiaj zrobiłam, niby na tarczycę. Bo w pon muszę być szybciej z pracy i mogłam się spóźnić. Ale jak wyjdzie dzisiaj pozytyw to nawet o 5 wstanę żeby to ogarnąć w ponLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Laski no co tu się dzieje! Kciuki kciuki
będę zaglądac do was ale malutko. Intensywny weekend mam tym razem.
A chciałam się pochwalić że jedziemy jutro na Jasna Górę. Jakbyście miały jakieś sprawy (prócz tych co znam) do zawierzenia to dawajcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2018, 12:11
Lelek, MissKathy92, Magdaa21 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Terka szczęśliwego , zdrowego synka ;p i szybkiego i mało bolesnego rozwiązania dla mnie i żebym do końca nie musiała czekać ;p o to poproś w mojej intencji
)
terka lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
nick nieaktualnyTerka, Ty dobrze wiesz o co ja moge Cie prosic :* Prosze zawiez Matce moje pragnienia i prosby, ale i podziekowania za wszystko co juz od niej dostalam :*
Butterfly, ja bym zrobila jeszcze atg i atpo - nie wiem co Twoja Pani Doktor miala na mysli mowiac , ze tarczyca wyglada jak pomieszanie soli z pieprzem. Nie mowila nic o stanie zapalnym ? Dobrze, ze ma guzkow. Ale platy tarczycy tez w normie? U mnie tarczycy juz prawie niema, tak ja zjadl stan zapalny:( jest malutka
Tsh masz teraz idealne, takie powinno byc- tylko skontroluj je, zeby nie szlo w gorebo dobrze pamietam ze 1,3 ? Cos takiego?
terka lubi tę wiadomość
-
Może chodziło z tarczycą o to, że nie jest jednorodna. Przy Hashimoto wygląda czasem w ten sposób, stan zapalny właśnie. Miałam podobnie wyglądającą, ale bez guzków.
Nie mam siły na sprzątanie jednak. Z tego stresu zaczęła mnie głowa boleć. Posiedzę chwilę i może zaraz się zabiorę za to.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lelek wrote:Butterfly, ja bym zrobila jeszcze atg i atpo - nie wiem co Twoja Pani Doktor miala na mysli mowiac , ze tarczyca wyglada jak pomieszanie soli z pieprzem. Nie mowila nic o stanie zapalnym ? Dobrze, ze ma guzkow. Ale platy tarczycy tez w normie? U mnie tarczycy juz prawie niema, tak ja zjadl stan zapalny:( jest malutka
Tsh masz teraz idealne, takie powinno byc- tylko skontroluj je, zeby nie szlo w gorebo dobrze pamietam ze 1,3 ? Cos takiego?
FSH i estradiol tez jest wazne w poczęciu dziecka ?
Jeśli chodzi o te USG to oprócz powiedzenia o soli i pieprzu dodała również coś o immunologii , tak jakby organizm był przez tą tarczycę osłabiony ..4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
alex0806 wrote:Może chodziło z tarczycą o to, że nie jest jednorodna. Przy Hashimoto wygląda czasem w ten sposób, stan zapalny właśnie. Miałam podobnie wyglądającą, ale bez guzków.
Nie mam siły na sprzątanie jednak. Z tego stresu zaczęła mnie głowa boleć. Posiedzę chwilę i może zaraz się zabiorę za to.
Odpocznij i zrelaksuj się - dobrze Ci to zrobi4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.